Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Chtěla bych se zeptat na zkušenost s tímto kočárkem.
Prosím ty, které jej mají a mají s ním zkušenost. ![]()
Chtěla bych pořídit set yoyo 3 + hluboká korba a takovo tu látkovou nádstavbu na sporťák.
Jak dlouho se vám do hluboké korby vešlo miminko?
Pokud bych chtěla udělat sourozenecký kočár, tak si přikoupím yoyo connect, na ten yoyo connect si pořídím adaptéry (připojující oba kočárky k sobě nebo lze bez?, je to už na tom connectu?)
Můžu dát na yoyo connect hlubokou korbu? (na hlubokou korbu taky potřebuji adaptéry, že?)
A chtěla bych mít před sebou hlubokou korbu, která je připojena yoyo connect.., pak starší dítě ve sporťáku zády k hluboké korbě. Lze to tak?
Myslím s tím co si chci zatím pořídit (podvozek yoyo3 - využila bych pro starší dítě), hlubokou korbu, kterou bych nasadila na connect (který bych musela přikoupit)…
Krom yoyo connect bych musela přikoupit také adaptéry na hlubokou korbu a adaptéry mezi yoyo 3 a connect. Je to tak?
Jak je to s autosedačkou? Lze ji místo hluboké korby dát taky s pomocí adaptérů na connect?
Má yoyo nějaké své fusaky, hlavně do sporťáku?
Jak se vám kočárek vozil, respektive sourozenecký, dá se dobře ovládat?
Snad jsem to napsala srozumitelně. Úplně se v tom to kočárku nevyznám a tápu. Jelikož teď Vanda store nabízí dobrou akci, uvažuji o yoyo jako o sourozeneckém kočárku.
Moc by mi pomohlo zda by jsme mi napsaly/i zda to chápu správně co mám pořídit nebo jestli jsem něco zapomněla…
Moc děkuji ![]()