Z blondýny brunetou..

133
4.9.23 03:41

Z blondýny brunetou..

Ahoj holky, dlouhá léta jsem nosila blond vlasy a z ničeho nic mě popadlo se obarvit na brunetu🤦‍♀️
Jenže.. vlasy chytly opravdu do hooodně tmavě hnědé a já jsem teď uplně nešťastná :zed: nevím jestli potřebuji jen uklidnit, ale řekněte mi někdo, že se to “vymyje” nebo “vybledne” po pár mytí hlavy..
:,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
470
4.9.23 03:59

Chybí fotka..Je to šok, taky jsem to jednou udělala. Dokonce jsem to obrečela :lol:.Po pár umytí ten odstín už tak tmavý nebude.Ja bych šla konzultovat s kadeřnicí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26872
4.9.23 05:14
@Ricotka píše:
Ahoj holky, dlouhá léta jsem nosila blond vlasy a z ničeho nic mě popadlo se obarvit na brunetu🤦‍♀️
Jenže.. vlasy chytly opravdu do hooodně tmavě hnědé a já jsem teď uplně nešťastná :zed: nevím jestli potřebuji jen uklidnit, ale řekněte mi někdo, že se to “vymyje” nebo “vybledne” po pár mytí hlavy.. :,(

Ne, nevymyje. O odstin to po 3-4 umytich zesvetli, ale nevymyje se to.
Uz neexperimentuj a sver se do rukou kadernice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21650
4.9.23 06:20

Hnědé odstíny vždy chytají na světlý podklad o několik tónů tmavěji, než je na obrázku. Spíš to chtělo dojít ke kadeřnici, ale to je teď pozdě. Ono to malinko zesvětlí a chápu, že to je hodně velká změna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
4.9.23 06:43

No ja ti tleskam, blondyny jsou hnus. A zvlast ty odbarvene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aleriga
4.9.23 07:27
@Sadman píše:
Škoda, že se nedá něčím z drogerie vylepšit mozek, třeba bychom ti taky zatleskali..
  • Citovat
  • Upravit
2727
4.9.23 07:44
@Ricotka píše:
Jenže.. vlasy chytly opravdu do hooodně tmavě hnědé a já jsem teď uplně nešťastná :zed: nevím jestli potřebuji jen uklidnit, ale řekněte mi někdo, že se to “vymyje” nebo “vybledne” po pár mytí hlavy.. :,(

Chápu, je to jako bys zhasla lampičku.
Nevymyje, bohužel.
Mě máma, kadeřnice, taky jednou takhle vytrestala.
Pořád jsem měla pindy na barvu, tak použila tmavou. To nevymyješ, obzvlášť jestli byly tvoje vlasy před tím zesvětlované. Na to musí být minimálně 9 % peroxid. Blondoran použít nemusela, stačila tenkrát wellaton 9/0, ale je to už spousta let, třeba změnili složení.
A určitě běž k dobré kadeřnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
4.9.23 07:49

To vybledne. Já měla hodně tmavou hnědou a teď jak se to vymýva tak to mám tmavě zrz :lol: :lol:
Nemám to barvene asi 2 měsíce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2727
4.9.23 07:49
@Sadman píše:
:roll:
Jsi holka? Dotaz začínal: Ahoj holky.
My se k otázkám týkajícím se pralesní ligy nebo privátních značek piva taky nevyjadřujeme.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2727
4.9.23 07:54
@Eeelllaaa píše:
To vybledne. Já měla hodně tmavou hnědou a teď jak se to vymýva tak to mám tmavě zrz :lol: :lol:
Nemám to barvene asi 2 měsíce

Asi jak která. Palette asi ano, ale tam je hodně toho pojiva a pigmentů málo. S lepšími značkami barev na vlasy nemáš šanci.
Nebo Garnier Olia, tu taky vymyješ, ale ta je na jiné bazi, funguje spíš jako přeliv.
Taky záleží, jaký má ta barva podtón nebo na tvé původní barvě i na tvé původní, přírodní :P barvě.
Zakladatelka může vymývat do zelena. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
4.9.23 08:04

Byla to barva od značky Palette.
Pořád doufám v to, že to trochu zesvětlí :zed:
Já mam vlasy právě dost zničene od blond barvy a tak jsem si řekla, že dám tu hnědou ať si trochu odpočinout od odbarvování přeci jen moje přírodní barva je hnědá, ale né až takhle moc tmavá :,(
Jooo byla to blbost a prostě takovej ten holčičí de*ilní nápad to vím :potlesk:
Každopádně děkuji za uklidnění, vím že se to nevymyje, ale snad to zesvětlá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stará známá
4.9.23 08:12
@Sadman píše:

Hm, tady ma nekdo traumatko? Asi hodne spatna zivotni zkusenost :roll:

• Citovat
  • Upravit
42339
4.9.23 08:17
@Ricotka píše:
Já mam vlasy právě dost zničene od blond barvy a tak jsem si řekla, že dám tu hnědou ať si trochu odpočinout od odbarvování přeci jen moje přírodní barva je hnědá, ale né až takhle moc tmavá :,(

Zesvětlá.
A i mě, jako tmavovlásce to chytá o několik odstínů tmavší - takže si kupuju cosi světle hnědého, mám pak svůj tmavě hnědý odstín. Jednou jsem použila i tmavě plavou a bylo to OK. Z tmavě hnědé jsem byla černá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5164
4.9.23 08:18
@Ricotka píše:
Ách jó… soucítím s tebou… měla jsem kdysi taky takové nutkání „udělat se“ z blondýny brunetou. Ale naštěstí k tomu nedošlo…jsem od přírody špinavá blondýna alá pochcaná sláma :roll: Víc jak 20 let vlasy jen melíruju - ségra kadeřnice, která má zlaté ruce :palec: A když bych šla do barvy, nikdy blonďatá ani hnědá…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2181
4.9.23 08:23
@Stará známá píše:
Hm, tady ma nekdo traumatko? Asi hodne spatna zivotni zkusenost :roll:

Asi mu nějaká blondýna pěkně nakopala pr.del tak si potřebuje taky kopnout :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová