Z čeho dát pít čaj kojenému miminku?

468
9.7.18 20:18

z čeho dát pít čaj kojenému miminku?

Ahoj, mohl by mi prosím někdo poradit z čeho dávat pít čaj kojenému miminku (7 měsíců)? z lahve vůbec pít neumí a nechce, z panákovky taky pít neumí a po lžičkách jí to teče z pusinky ven

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Doe_Jane
9.7.18 20:20

proč cpat mimino čajem?? když už tak čistou vodu ;)
medela má nějakou speciální lahvičku u které dítě nezleniví

• Citovat
  • Upravit
8512
9.7.18 20:22
@aduska912 píše:
Ahoj, mohl by mi prosím někdo poradit z čeho dávat pít čaj kojenému miminku (7 měsíců)? z lahve vůbec pít neumí a nechce, z panákovky taky pít neumí a po lžičkách jí to teče z pusinky ven

Muzete jeste zkusit lahvicku s brckem. Syn take umel s brckem kolem toho sedmeho mesice a s lahvickou se naucil az kolem roku…

Jinak proste zkouset, zkouset, zkouset… Jednou na to prijde… A do te doby kojit, ono to staci. A davat treba melouna, okurku, polevku - co ma hodne vody

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
9.7.18 20:25

Já dávala jako první od MUM starter cup, malá přijala hned :palec:, dávala jsem vodu, čaje až po roce myslím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
9.7.18 20:28

Nakoupit lahvičky a zkoušet. Z něčeho se pít určitě naučí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2101
9.7.18 20:39

Ja jsem davala od 4 mes normalne z hrnku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
9.7.18 20:46

Ahoj, davala sem injekční strikackou, a malíček do pusinky aby musel sat. Takhle mi to ukázali v porodnici. Jinak já používám i tu lahvičku od medely ( přikrmuju) potíže s prisatim na prsa po ni nema. Sem s ní moc spokojena. To sem se bala aby pak prso neodmital a naštěstí žádný problem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
9.7.18 20:51

Mame hrnek Avent s brckem. Dcera 9m, do 8m jsem ji davala ze lzicky a nebo rovnou z plast.obyc hrnku..ale z toho s brckem umi konecne sama :) kdyz jsem zkousela „ucici hrnek“,tak me pak kousala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
9.7.18 21:16

Mala v peti mesich prijala takovy ten obycejny ucici hrnecek z dm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
9.7.18 21:18

Jo a kojim a prikrmuju Calmou + ten hrnecek a nijak ji to nemate.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20855
10.7.18 03:32

@aduska912 Dobrý den,

možná Vám napoví článek na téma Pitný režim dětí anebo se můžete zeptat přímo odbornice v Poradně zdravé výživy na eMiminu.

Krásný den :kytka:
adminka Eliška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22918
11.7.18 06:14

@aduska912 první holku jsem kojila 2,5roku, teď kojím 11měsíční..dávala jsem pít k jídlu jen vodu a to nejdříve v lahvičce od Aventu (natural) a okolo 7.-8-měsíce jsme přešli na učící hrnek od Nuku nebo Aventu, takový ten jak neteče ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí