Z čeho dát pít čaj kojenému miminku?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
z čeho dát pít čaj kojenému miminku?
Ahoj, mohl by mi prosím někdo poradit z čeho dávat pít čaj kojenému miminku (7 měsíců)? z lahve vůbec pít neumí a nechce, z panákovky taky pít neumí a po lžičkách jí to teče z pusinky ven
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
proč cpat mimino čajem?? když už tak čistou vodu ![]()
medela má nějakou speciální lahvičku u které dítě nezleniví
- Citovat
- Upravit
@aduska912 píše:
Ahoj, mohl by mi prosím někdo poradit z čeho dávat pít čaj kojenému miminku (7 měsíců)? z lahve vůbec pít neumí a nechce, z panákovky taky pít neumí a po lžičkách jí to teče z pusinky ven
Muzete jeste zkusit lahvicku s brckem. Syn take umel s brckem kolem toho sedmeho mesice a s lahvickou se naucil az kolem roku…
Jinak proste zkouset, zkouset, zkouset… Jednou na to prijde… A do te doby kojit, ono to staci. A davat treba melouna, okurku, polevku - co ma hodne vody
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já dávala jako první od MUM starter cup, malá přijala hned
, dávala jsem vodu, čaje až po roce myslím
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, davala sem injekční strikackou, a malíček do pusinky aby musel sat. Takhle mi to ukázali v porodnici. Jinak já používám i tu lahvičku od medely ( přikrmuju) potíže s prisatim na prsa po ni nema. Sem s ní moc spokojena. To sem se bala aby pak prso neodmital a naštěstí žádný problem!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mame hrnek Avent s brckem. Dcera 9m, do 8m jsem ji davala ze lzicky a nebo rovnou z plast.obyc hrnku..ale z toho s brckem umi konecne sama
kdyz jsem zkousela „ucici hrnek“,tak me pak kousala…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mala v peti mesich prijala takovy ten obycejny ucici hrnecek z dm.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo a kojim a prikrmuju Calmou + ten hrnecek a nijak ji to nemate.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aduska912 Dobrý den,
možná Vám napoví článek na téma Pitný režim dětí anebo se můžete zeptat přímo odbornice v Poradně zdravé výživy na eMiminu.
Krásný den ![]()
adminka Eliška
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aduska912 první holku jsem kojila 2,5roku, teď kojím 11měsíční..dávala jsem pít k jídlu jen vodu a to nejdříve v lahvičce od Aventu (natural) a okolo 7.-8-měsíce jsme přešli na učící hrnek od Nuku nebo Aventu, takový ten jak neteče ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit