Z čeho uvařit kaši
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Děkuji. a může i z ovesných vloček? mám strach, aby se nedusil
- Citovat
- Upravit
Ještě je kukuřičná krupice… a nedělala bych ji teda z normálního mlíka
uvařit ve vodě a zamíchat pak UM do toho…
Příspěvek upraven 15.09.12 v 09:03
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pořádně ji propereš horkou vodou a pak jí dáš vařit, vařím třeba 25 min i když ta kulatozrnná je uvařená i rychleji. Vařím v kojo vodě a postupně ji dolévám. Chci mít jistotu, aby ho nebolelo bříško… No a pak už to jen projedu tyčovým mixérem i s tou vodou a před podávání, tak tam dám trochu MM a nastačím dávat do pusinky jak mu to chutná ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Alnatura dela Milchreis, ta je na kasi idealni, rozvari se do kase snaz nez obycejna ryze ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dávala jsem instantní, kukuřičnou, rýžovou. Třeba od Nestlé, není tam nic než kukuřičná či rýžová krupice.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobry vecer,
prosim o radu-z ceho varit kasi (ryzovou instantni) plne kojenemu skoro 6ti mesicnimu miminku? MM nazbyt nemam a tak nevim jestli muzu koupit UM jen na vareni kase a pritom normalne kojit, nebo musim na UM mimco nejaky cas zvykat, nebo jestli mam radsi delat tu kasi z vody? Bastime jeste zeleninu v poledne, ale posledni tyden chce MM co dve hodiny a tak mam pocit ze uz ji to nestaci.. Nebo mate jinou radu? Mam ji radeji zavest ovoce odpoledne? Nezacne mi pak po sladkem ovoci odmitat tu zeleninu? Procetla jsem toho tady uz hodne moc a mam v tom akorat zmatek.. Dekuji moc za pripadne rady..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pivonka5 Proč bys nemohla koupit UM a dávat mu kaši z UM? Pokud máš doma nemléčnou kaši.
Jinak jedení po dvou hodinách mi přijde vcelku ok, můj se takhle co dvě hodiny krmil do 10 měsíců a bylo úplně šumák, jestli měl k jídlu MM nebo nějaký příkrm. Snad jen na UM vydržel dýl (občas i 3 hodiny).
To dítě taky může mít jen nějaký „netabulkový“ sprint.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Svistice Dekuju. Ona prave basti pres den co dve hodiny, vecer kojim i po hodine protoze breci a sape se mi po tricku, v noci taky po dvou, nekdy vydrzi tri… S tim UM jsem to myslela tak ze jestli si na to nemusi nejdriv nejak zvyknout, ze kdyz bude mit jako novotu kasi a jeste UM, jestli to na to brisko neni moc…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pivonka5 S tím UU a kaší to musíš vyzkoušet - ne každému dítěti sedí každé UM, některé děti kaše obecně betonuje, jiným je to šumák.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, mám takový přiblblý dotaz. Z čeho uvařit 5.měsíčnímu prckovi kaši? Na krupicovou se mi to zdá brzy, ale opravu nevím
Děkuji za rady