Skleničky = častá stolice?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
34322
13.9.12 12:16

Skleničky = častá stolice?

Dcera má 7 měsíců, přikrmovala jsem domácím a teď jsem zkusila skleničku (pojedeme na dovolenou, tak jestli to bude jíst). Jenže najednou kaká 3-4× denně místo jednou.
Může to souviset? Stalo se vám to taky někomu? Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Navstevnice
13.9.12 12:20

Podívala bych se na složení skleničky, jestli tam není něco, co zatím neměla. Ono stačí jiný poměr mrkve/rýže (staví) a ostatního. Taky obsah tuku dělá své, jestli jsi do jídla nepřidávala olej, tak ve většině skleniček je. Nevím, kterou skleničku jste zkoušeli, soustředila bych se na ty, kde je mrkev a rýže, aby to trochu brzdily :).

Anebo to nemá se skleničkami žádnou souvislost, obě moje děti kakaly častěji, když jim rostly zuby.

• Citovat
  • Upravit
13837
13.9.12 12:21

Malá jedla vždy jen skleničky, stolici má 3-4 denně, dle Dr. je počet do 5 za den normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
13.9.12 12:27

Já někdy dsávám to a někdy to, a kakáme taky i 4krát za den… dřív kakal po každým kojení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
13.9.12 12:30

Záleží na druhu skleničky. Jestli to byl pastiňák nebo dýně, tak po těch je to úplně nermální.
Zuby jsou také možnost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25088
13.9.12 16:30

Ahoj, já jsem dala malé skleničku jednou (a naposled) taky na dovolené. Chytla průjem a pak byla hodně opruzená. Kamarádka ze vsi má tu samou zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
13.9.12 21:36

No je to fakt zajímavé. Malá doteď kakala cca 1× denně, někdy ani to ne. Pak jsem dala skleničku (bio špenát a brambor, brambor už jedla, špenát měla poprvé) a najednou 4× denně stolice. A dneska (je to čtvrtý den) je poprvé po 4 měsících trochu opruzená (přičítám to tomu, že je dýl „v hovně“ nebo jak to říct…).
Tak nevím, na dovolené jinou možnost krmení mít nebudu :-(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25088
13.9.12 21:54

Já se ani nedívala na složení skleničky, ale bylo to očividné. Stejně jako ta kamarádka - teda její chlapeček. Doma se taky normálně zavařit. Mě stačí dát vřelé do skleničky, dát dnem vzhůru a druhý den krásně „sykne“. Na delší dobu normálně 20 minut zavařit… jak jinak jsou udělané skleničky. Já bych to tak na dovolenou znovu udělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
13.9.12 21:58
@avm3 píše:
Já se ani nedívala na složení skleničky, ale bylo to očividné. Stejně jako ta kamarádka - teda její chlapeček. Doma se taky normálně zavařit. Mě stačí dát vřelé do skleničky, dát dnem vzhůru a druhý den krásně „sykne“. Na delší dobu normálně 20 minut zavařit… jak jinak jsou udělané skleničky. Já bych to tak na dovolenou znovu udělala.

To jo, máš recht. To bych mohla.
Akorát maso si teda zavařit netroufnu :-(. (ale je fakt, že 10 dní se bez něj obejde)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25088
13.9.12 22:02

@Lucie_Sx Já bych se toho nebála, když to zavaříš těch 20 minut, tak to 10 dní vydrží. A jedete do hodně teplých krajin? Pokud budete mít ledničku, tak bych byla úplně v klidu. Na hory jsem taky zavařovala maso – ommáčky, guláš a někdy jsme to jedli až po příjezdu a v pohodě. Ale asi bych si pár koupených skleniček pro jistotu vzala s sebou…

Příspěvek upraven 13.09.12 v 22:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
13.9.12 22:03

Pozor na obsah mleka ve sklenickach, spenatove jej myslim zrovna obsahuji, tak pokud do ted nemela mleko, tak by to mohla byt alergie na BKM. Ale jinak to muze proste byt i alergie na nejakou slozku, treba ten spenat. Anebo je to prosta souhra okolnosti :think: Bohuzel usuzovani na cokoliv z jednorazove zmeny konzistence stolice je vesteni z kristalove koule :nevim: Chce to delsi dobu na nejake zavery…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
13.9.12 23:49
@Irisa píše:
Pozor na obsah mleka ve sklenickach, spenatove jej myslim zrovna obsahuji, tak pokud do ted nemela mleko, tak by to mohla byt alergie na BKM. Ale jinak to muze proste byt i alergie na nejakou slozku, treba ten spenat. Anebo je to prosta souhra okolnosti :think: Bohuzel usuzovani na cokoliv z jednorazove zmeny konzistence stolice je vesteni z kristalove koule :nevim: Chce to delsi dobu na nejake zavery…

Nene, to není změna konzistence, stolice je tužší.
Je to změna četnosti - z 1× denně na 4× denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
14.9.12 19:25

@Lucie_Sx : Aha, to mi uslo. No tak to je zajimave, spis to bude vyssim obsahem odpadnich latek, nez co bezne dostava, nic jineho me nenapada. Ale pokud to neni srajda, tak bych to neresila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí