Z červených legín bílé?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Z červených legín bílé?
Asi hloupý dotaz, ale: dcera má flekaté červené legíny (při natírání terasy si je pocákala hnědou barvou na dřevo, nejde to samozřejmě dolů), momentálně potřebuje na cvičení bílé legíny, a tak mě napadlo
, jestli jdou nějak vybělit ty červené na neflekatou bílou… Stačí to dát do kýble s roztokem Sava např.? vybělí to i nitě? 95 % bavlna, 5 % elastan.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@bubulina teoreticky by mohlo, je tam dost bavlny.. jako zkus to ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Me se teda cervena nikdy na bilou nepovedla, zustala blede ruzova
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jdu do toho, nemám co ztratit
minimálně pak vydezinfikuju sprcháč a wc
moc nevěřím těm nitím
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Určitě se to nevybělí na čistě bílou. Bude z toho taková alternativní světlá barva ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A myslíš, že i kdyby se ti podařily vybělit, tak z nich dostaneš tu hnědou barvu? Ta tam podle mě zůstane
Ale jinak si myslím, že pěkně čistě bílé nebudou…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hmmmm, dám vědět
růžová by dceři ani tak nevadila, spíš naopak, jen jestli zmizí ty hnědé fleky, nechce je kvůli tomu nosit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sněhově bílá to podle mě nebude. Odhaduju to na růžovou nebo nažloutlou. Nechceš nám to vyfotit? Docela by mě výsledek zajímal. ![]()
Příspěvek upraven 17.10.14 v 13:54
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bubulina píše:
Ok, vyfotím, tomu říkám barvení on-line
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Červená ti buď zůstane světle růžová nebo půjde do žluta, čistě bílou z ní neuděláš dřív, než ti savo ty legíny komplet rozežere. Nitě, kterými je to šité, nejspíš zůstanou červené, bývají většinou umělé a neodbarví se, případně jdou do naprosto nevypočitatelných a nelogických barev. Na cvičení bych koupila nové bílé legíny a tyhle nechala jak jsou na lítání po zahradě nebo další špinavé práce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit