Z červených legín bílé?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Červená ti buď zůstane světle růžová nebo půjde do žluta, čistě bílou z ní neuděláš dřív, než ti savo ty legíny komplet rozežere. Nitě, kterými je to šité, nejspíš zůstanou červené, bývají většinou umělé a neodbarví se, případně jdou do naprosto nevypočitatelných a nelogických barev. Na cvičení bych koupila nové bílé legíny a tyhle nechala jak jsou na lítání po zahradě nebo další špinavé práce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No právě že je vůbec nechce nosit. Tak jsem to naložila do obyč. sava (teda roztoku) a zatím nic. krom smradu teda ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Elilen to mě taky napadlo, vzít tu barvu a fleky dokreslit na medvídky a zajíčky třeba
Ale když zakladatelka už to máčí v savu, tak pozdě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No pozdě. Ale možná ještě na zajíčky na zadečku dojde, páč ta barva na dřevo drží. Jinak legíny jsou už růžové, zatím tak všelijak, dle toho, jak je to pomuchlané v kýblu. No na cvičení to fakt nevypadá, ale zas by vynikala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bubulina píše:
No pozdě. Ale možná ještě na zajíčky na zadečku dojde, páč ta barva na dřevo drží. Jinak legíny jsou už růžové, zatím tak všelijak, dle toho, jak je to pomuchlané v kýblu. No na cvičení to fakt nevypadá, ale zas by vynikala
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Právě jsem je vytáhla. Docela pěkná růžová s červenými nitkami a (!) výraznými fleky od té hnědé barvy, která stále drží a svítí do dálky
Mám tu fixy na textil, je mezi nimi i hnědá, takže zítra přijdou asi na řadu ti zajíčci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bubulina píše:
Právě jsem je vytáhla. Docela pěkná růžová s červenými nitkami a (!) výraznými fleky od té hnědé barvy, která stále drží a svítí do dálkyMám tu fixy na textil, je mezi nimi i hnědá, takže zítra přijdou asi na řadu ti zajíčci
nebo sypana batika, kdyz si to udela sama, trebas je pak bude chtit nosit. a spina na tom neni videt ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nakonec bude holka za frajerku
Ale na to cvičení holt budete muset koupit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sypaná batika? to slyším prvně… teda tyhle legíny toho ještě zažijou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit