Z operace na operaci
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Ahoj, aby jsi dostala podporu musíš mít odpracovaný rok, ne půl roku. Jinak se na ÚP se přihlásit můžeš, budeš mít alespoň zaplacené zdravotní pojištění.
S tou nemocenskou záleží s čím si byla na operaci a samozřejmě na doktorce, jak se k tomu postaví. Zkus se s ní domluvit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dommie711 ja mam rok odpracovaný jen ne v této firmě tady jsem byla ve zkušebce a pred tim prave 5 měsíců na ÚP po krachnuti firmy ve které jsem byla pres rok ja teď pobiram nemocenskou jelikoz jsem šla akutně na operací 25 ledna a teď v březnu jdu právě na druhou
- Citovat
- Upravit
Myslím, že v tomto případě dostaneš ještě měsíc podpory, pokud ti neprotáhnou neschopenku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
Pokud máš vybranou podporu, musíš zase 12 měsícu ( v průběhu 2 let) odpracovat aby jsi zase měla nárok
takhle jsem to myslela ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dommie711 teď nově je to už jen na pul roku ale po operaci bych chtěla neco stálého už
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
koukala jsem na stránky úřadu práce a zatím to tam není ale nevím, nebudu se hádat. Tak půl roku. JInak co jsem napsala platí ![]()
No zkus se domluvit s doktorkou, jinou radu asi nedostaneš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky mám na vás dotaz byla jsem teď v lednu na operaci bohužel po 14dnech mi zaměstnavatel ukončil smlouvu a na ÚP nemohu nemám půlrok oddelany abych dostala podporu za měsíc jdu na druhou operaci myslite si že bych u obvodní mohla do druhé operace mohla domarodit než si mě převezme lékař z ORL? Když teď někam nastoupim tak mě zase hned propustí mam domluvenou praci od dubna ale ted na ten měsíc bohužel nic nenajdu a poté bych neměla žádný příjem ted mam nemocenskou