Z partnerů kamarády

189
27.3.15 18:09

Z partnerů kamarády

Ahojte, stali se z vás po rozchodu kamarádi? Pokud ano, jak fungujete? Jak často se vídáte? Přespáváte někdy u sebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101644
27.3.15 18:14

Jak se to vezme, kamarádi asi ne, spíš známí… vzájemně se ozveme, když něco potřebujeme, jinak ne a nepřespáváme u sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
600
27.3.15 18:30

Exmilka zahlásila kamarádi po rozchodu nikdy nebudeme a tak se taky stalo. Lidi jsou různí. Nekdo si rád zasexuje i po rozchodu, znám vdanou co se vyspala s ex, ten ji otěhotněl a její manžel má radost, že se konečně zadařilo :D Takže každý pes jiná ves… Osobně jsem byl vždy pro kamarádství, ale na to musí být dva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
27.3.15 18:32

Můj chlap a jeho ex jsou „kamarádi“, popřejou si k narozkám SMSkou a tak. Jednou za sto let se i navštívíme třeba.
Určitě u ní nepřespává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
572
27.3.15 18:34

Nevidím žádný důvod, proč přespávat u ex. Jinak kamarádi bych tomu neřekla, spíše ti „známí“ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9452
27.3.15 18:38

Tohle nevedu nikdy a s nikym.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JLP
4646
27.3.15 18:46

Se svým ex jsem pořád kamarádka - dokonce jsme spolu zůstali po rozchodu bydlet ještě skoro rok (samozřejmě každý ve své ložnici). Rozchod byl v době, kdy už jsme stejně byli spíš jen kamarádi. Nakonec mi dělal fotografa na mojí svatbě ;) Teď žije v zahraničí. A kdyby neměl se současnou přítelkyní hodně malý byteček, tak mu klidně napíšu, jestli nemůžeme na víkend přijet na „dovču“ :) Občas si napíšeme, ale on je hodně zaneprázdněn, takže je to čím dál s větší pauzou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4214
27.3.15 18:49

Ano mám kamaráda, který je spíše po rozvodu s bývalkou, mají spolu děti, tak u ní přespává kvůli dětem, občas si někam vyjdou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
27.3.15 19:13

Já mám skoro všechny ex kamarády :) Jeden je náš společný kamarád s manželem, zrovna nedávno u nás přespal. A ještě u jednoho jsem občas přespávala, když jsem dojela do rodného města. Teď žije v USA, tak si jen voláme na skypu. Manžel je v tomhle v pohodě. Já naštěstí s jeho ex láskama tu čest nemám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
27.3.15 19:50

My jsme s bývalým manželem dodnes kamarádi. Vycházíme spolu dokonce lépe, než když jsme byli manželé. Nepřespáváme u sebe, ale navštěvujeme se i s našimi novými partnery a dětmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
27.3.15 19:53

Kamarádi ne, spíš známí, kteří se občas někde potkají a vymění pár slov.. Rozhodně si nedovedu představit spát u ex, taky jako proč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
27.3.15 19:55
@Deninina píše:
Já mám skoro všechny ex kamarády :) Jeden je náš společný kamarád s manželem, zrovna nedávno u nás přespal. A ještě u jednoho jsem občas přespávala, když jsem dojela do rodného města. Teď žije v USA, tak si jen voláme na skypu. Manžel je v tomhle v pohodě. Já naštěstí s jeho ex láskama tu čest nemám :mrgreen:

Jo, tak tohle mi zase na druhou stranu připomíná naši vesnici, kde chodili všichni se všema, takže jsou stále kamarádi, protože to jinak ani nejde, protože by se nakonec nikdo s nikým nebavil :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
27.3.15 20:26
@Lejaa píše:
Jo, tak tohle mi zase na druhou stranu připomíná naši vesnici, kde chodili všichni se všema, takže jsou stále kamarádi, protože to jinak ani nejde, protože by se nakonec nikdo s nikým nebavil :mrgreen: :lol:

Jo jo je to tady vesnice :mrgreen: Ten můj ex nás s manželem seznámil, ale s manželem jsme se dali dohromady rok od rozchodu s ex, ale my se nerozešli ve zlém a zůstali jsme opravdu kamarády, takže to nebylo nucené :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
376
28.3.15 16:09

Nejde…pokud- byl rozchod bolavý a v jednom z vas zůstanou staré křivdy
Jde…pokud-si vše vyříkáte a vyčistíte minulost
Zažila jsem obě varianty. Můj bývalý je mým hodně dobrým kamarádem a dneska jsem za to ráda.
Nevidím důvod proč by toto přátelství nemohlo fungovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.3.15 11:04

My s mým bývalým přítelem máme skvělý vztah. Voláme si aspoň třikrát týdně. Dokud jsem bydlela doma tak jsme se často vídali a bez problému u mě přespal nebo já u něho i v době kdy jsme už měli každý nového partnera. Opustil mě on kvůli jiné slečně se kterou mě i nějakou dobu podváděl a já jsem to vzala tak jak to je. I po dobu našeho vztahu jsme byli nejlepší kamarádi a moc si ho vážím a nemám důvod být na něho hnusná nebo ho někde pomlouvat jen proto že chce být šťastný s někým jiným. Takže myslím si že pokud člověk chce klidně můžete být po rozchodu kamarádi.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky