Z postýlky do své postele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3409
5.7.18 22:35

Od narození byla ve své postýlce a teď na roce a půl bude m´t už postel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
5.7.18 22:40

@pajisek90 Tak to je dobrá, naše šla do postele se zábranou asi 2 měsíce před druhým rokem a ještě teď v 6 letech padá z postele, když jsme někde, kde nemá zábranu. Mladší šla taky někdy kolem těch dvou let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
6.7.18 07:05

Úplně čučím kolik dětí jde z dětské postýlky v roce a půl - já bych se ani tak nebála, že spadne, spíš toho, že moje 18m dcera už nikdy neusne, protože bude neustále odcházet za hračkama :mrgreen: teď ví, že je zavřená, tak lehne a spí :mrgreen: když je jí někdy špatně a chce spát s náma, je z toho horor na celou noc, protože jakmile ji uložím do naší postele, zvedá se a s úsměvem si odchází hrát. Domluva pražádná, protože s „ježiši“, „mňau“ a „gól“ si v tomhle případě nevystačíme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
6.7.18 07:12
@Lily Evans píše: Úplně čučím kolik dětí jde z dětské postýlky v roce a půl - já bych se ani tak nebála, že spadne, spíš toho, že moje 18m dcera už nikdy neusne, protože bude neustále odcházet za hračkama :mrgreen: teď ví, že je zavřená, tak lehne a spí :mrgreen: když je jí někdy špatně a chce spát s náma, je z toho horor na celou noc, protože jakmile ji uložím do naší postele, zvedá se a s úsměvem si odchází hrát. Domluva pražádná, protože s „ježiši“, „mňau“ a „gól“ si v tomhle případě nevystačíme :mrgreen:

a máte už vyndane sprycle? :) ja se obcas pořád vydesim, když se mi syn tise zjeví za zády :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30966
6.7.18 07:17

My přehrávali dítě již v roce, ale hlavně z důvodu, že jsme ho uspávali tím, že jsem si k němu lehla. A lehnout si do postele ditete, kdy po usnutí odejdu, mně přijde snazší, než uspávat v naší posteli a dítě pak přendavat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
6.7.18 11:35

@Elishka1 nemáme, a nebudem mít tak do dvou let, jsem ráda, že když ji uložím, můžu se spolehnout, že tam do rána zůstane :lol: v tomhle s ní ještě domluva fakt není, musí povyrůst :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12235
6.7.18 20:53

@Lily Evans Citim to stejne :palec: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
7.7.18 06:54
@Lily Evans píše:
@Elishka1 nemáme, a nebudem mít tak do dvou let, jsem ráda, že když ji uložím, můžu se spolehnout, že tam do rána zůstane :lol: v tomhle s ní ještě domluva fakt není, musí povyrůst :-)

Ja jsem to vzdala v okamžiku, kdy měl vehementni snahu brát to horem pres sprusle a někdo k tomu přidal děsivou historku o zlomenem vazu. Je tedy pravda, ze od te doby se uz skoro do postele nevejde :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí