Za co zbytečně utracíte?
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Za co zbytečně utracíte?
Je něco, za co utracite zbytečně? Něco, co byste mohli omezit, ale je to zkrátka vaše guilty pleasure, a i když vás to třeba štve, neumíte se toho vzdat? Cigarety, večeře v restauracích, oblíbený, ale drahý mlsek, sminky, oblečení, wellness, kino, úplně cokoli…?
My bychom určitě mohli omezit zbytné potraviny typu sladkosti nebo sushi a tak, možná predplatne oblíbeného časopisu, jinak mě toho moc nenapadá.
Co vy?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já zbytečně utrácím za právníka. Nicméně bohužel pro mě, exmanželovo guilty pleasure jsou soudy se mnou, takže hážu desetitisíce do kanálu za tohle. ![]()
Jinak neutrácím za nic, co by mě štvalo.
- Citovat
- Upravit
Já osobně za knížky a audioknížky
Jako rodina za restaurace a jídlo z rozvozu, syn za PC hry, dcera za kosmetiku a oblečení a manžel za komponenty do 3D tiskárny. Nic z toho ale výrazně rodinný rozpočet nezatěžuje, takže nevidím důvod, proč si nějakou tu zbytečnost občas nedopřát.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Štve mě utrácení za hadry. Už roky si říkám, že budu mít minimalistický šatník a pořád kupuju kraviny ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To patří k životu…udělat si radost.
U mě čokolády…vitamíny pro zvířata
a předražený pamlsky, vychytávky do akvária, masáže…možná zbytečnost…možná milá povinnost
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zrovna dnes jsem se bavila s kolegyni, že se odpoledne chystám do kavárny na kafe a kus dortu (ať se odměním za přežity pracovní týden) a ona se divila, že jsem ochotná jen tak vyhodit cca 150-200,– za blbou kávu a sladké
a Ja si zas říkám, že jednou týdně taková malá radost (pro někoho to je zas zbytečnost) nikomu neublíží a i moje peněženka to přežije.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nábytek a dekorace do domácnosti a každý měsíc umělé řasy protože ty moje jsou chudinky blond kraťulky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud bychom museli řešit rozpočet, tak by první na řadě bylo jídlo přes dovážkovou službu a restaurace. Když já tak nerada vařím
pak asi moje nehty a kosmetika a určitě oblečení a boty. U těchto nákupů relaxuji, chodím si odbourávat stres ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Látky a lyofilizované ovoce. Mám opravdu hodně kvalitních látek no a díky tomu i výrobky z nich. Ty látky mě už i štvou, ale hezké látce odvolávám těžce.
- Citovat
- Upravit
Reštaurácie, sem tam kino, a skipasy na lyžovanie (každým rokom drahší koníček), dekorácie do bytu ![]()
Příspěvek upraven 14.02.25 v 19:47
- Citovat
- Upravit
Knihy nepovažuji za zbytečnost a to zejména proto, že jsem si dnes koupila tři.
Ale úplně zbytečná je asi high end kosmetika, ale když ony ty perličky od Guerlaina tak krásně voní ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Různý dekorace a doplňky do bytu, i když jsou absolutně zbytný a často končí na Vintedu. Hodně utrácím za svíčky, ale mám je moc ráda a nechci si to odpírat))
- Citovat
- Upravit