Za co zbytečně utracíte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mango_Lassi
14.2.25 20:23

@Karamba2020 na meteoritky jsem se dívala, ale nevím, kam to nosit.
Já si vždy něco koupím, asi před třemi lety kozačky a pak se na to práší, protože to nakonec nenosím vůbec

• Citovat
  • Upravit
9293
14.2.25 20:28

Za oblečení, boty a značkové doplňky. Snažím se to hodně krotit :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.2.25 20:34

Nemovitosti… :mrgreen:
Ale jinak jsem skromný člověk..k životu toho moc nepotřebuju
Na žádné drahé věci si nepotrpime..

• Citovat
  • Upravit
9040
14.2.25 20:41

Boty, mám 4 botníky. Teď nosím troje :roll: a dnes jsem koukala na další v obuvi.
Pokojovky, řezané kytky…to je fuk. V těch hučím zle…
Utracim za předraženou zeleninu v zimě. Papriky za 160 kg :zed: ale já si nemůžu pomoct.
No a pak utracim za starý Karlovarský porcelán.
No v té první řadě za věci pro děti. Boty pro ně a oblečení. Mají toho tolik, že to ani není možný. Bohužel..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.2.25 20:50

Nesnáším nákupy. Jako opravdu bytostně nesnáším nakupování úplně všeho.
A pokud se jo rozhoupu, musím Jít přímo nebo rychle klikat, abych si to nerozmyslela.
A pokud opravdu musím tak vždycky koupím něco dceři. Jakoukoliv drobnost co si vybere ( kuličky z automatu se slizem, pěnovými zvířátky, lízátko, čokoládu, nanuka…)
Chlap je pravý opak a je schopný být v obchodu i 2× denně. Vždycky přitáhne minimálně nákup do batohu. Často mi to přijde skoro přehnaný.

• Citovat
  • Upravit
56264
14.2.25 20:52
@alisekR píše: Více

Ježíši, boty a porcelán. Já teď objevila porcelán se vzorem hus a nutné to všechno potřebuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
879
14.2.25 20:53
@jkra píše: Více

Ten potřebuju taky! Kde, kde, kde?! 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149376
14.2.25 20:54
@AjaF píše: Více

Mám to stejně. Nekouřím, nepiju alkohol, nekupuju mraky kabelek a bot, nechodím na nehty ani ke kadeřnici, tak si ty knihy dopřeju a hotovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2692
14.2.25 20:59

Myslim, že toho za sebe neutratim moc - 1×měsíčně kadeřník a nějaký hadřík na sebe. Za kosmetiku moc nedám, používám obyč krém i sprcháč, akorat šampony si tedy kupuji lepší. Do restaurací nechodím, jen občas s dětmi, když jsme někde na výletě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
14.2.25 21:05

Hry (když jsou na Steamu slevy je to hrůza) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9040
14.2.25 21:12
@jkra píše: Více

Udělej si výlet do Nové Role u Karlových Varů do muzea a exkurze do výroby. Budeš mít orgasmus.. :mrgreen: byli jsme na podzim a super. Husy tam mají v celých sériích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
14.2.25 21:21

U nás je neřest stravování mimo domov (restaurace, bistra).. :oops: to i vím, že na to padne zbytečně moc peněz. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9153
14.2.25 21:25

Nám dneska večer umřela lednice, kterou máme v garáži na ovoce, zeleninu, vajíčka atd. Holka to po 20 letech vzdala. Tu jsme měli od začátku bydlení spolu. Takže už manžel jede Google, recenze a vybíráme novou. Občas se prostě musí něco i většího koupit. Vyměnit kus za kus. Nedá se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12273
14.2.25 21:29

Svicky, dekorace a dobre jidlo :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
14.2.25 21:35

Já jsem blázen do bot.. mám jich na každé roční období asi 20