Za co zbytečně utracíte?
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Za oblečení, boty a značkové doplňky. Snažím se to hodně krotit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nemovitosti… ![]()
Ale jinak jsem skromný člověk..k životu toho moc nepotřebuju
Na žádné drahé věci si nepotrpime..
- Citovat
- Upravit
Boty, mám 4 botníky. Teď nosím troje
a dnes jsem koukala na další v obuvi.
Pokojovky, řezané kytky…to je fuk. V těch hučím zle…
Utracim za předraženou zeleninu v zimě. Papriky za 160 kg
ale já si nemůžu pomoct.
No a pak utracim za starý Karlovarský porcelán.
No v té první řadě za věci pro děti. Boty pro ně a oblečení. Mají toho tolik, že to ani není možný. Bohužel..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nesnáším nákupy. Jako opravdu bytostně nesnáším nakupování úplně všeho.
A pokud se jo rozhoupu, musím Jít přímo nebo rychle klikat, abych si to nerozmyslela.
A pokud opravdu musím tak vždycky koupím něco dceři. Jakoukoliv drobnost co si vybere ( kuličky z automatu se slizem, pěnovými zvířátky, lízátko, čokoládu, nanuka…)
Chlap je pravý opak a je schopný být v obchodu i 2× denně. Vždycky přitáhne minimálně nákup do batohu. Často mi to přijde skoro přehnaný.
- Citovat
- Upravit
@alisekR píše: Více
Ježíši, boty a porcelán. Já teď objevila porcelán se vzorem hus a nutné to všechno potřebuju.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AjaF píše: Více
Mám to stejně. Nekouřím, nepiju alkohol, nekupuju mraky kabelek a bot, nechodím na nehty ani ke kadeřnici, tak si ty knihy dopřeju a hotovo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslim, že toho za sebe neutratim moc - 1×měsíčně kadeřník a nějaký hadřík na sebe. Za kosmetiku moc nedám, používám obyč krém i sprcháč, akorat šampony si tedy kupuji lepší. Do restaurací nechodím, jen občas s dětmi, když jsme někde na výletě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jkra píše: Více
Udělej si výlet do Nové Role u Karlových Varů do muzea a exkurze do výroby. Budeš mít orgasmus..
byli jsme na podzim a super. Husy tam mají v celých sériích.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás je neřest stravování mimo domov (restaurace, bistra)..
to i vím, že na to padne zbytečně moc peněz. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nám dneska večer umřela lednice, kterou máme v garáži na ovoce, zeleninu, vajíčka atd. Holka to po 20 letech vzdala. Tu jsme měli od začátku bydlení spolu. Takže už manžel jede Google, recenze a vybíráme novou. Občas se prostě musí něco i většího koupit. Vyměnit kus za kus. Nedá se.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem blázen do bot.. mám jich na každé roční období asi 20
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Karamba2020 na meteoritky jsem se dívala, ale nevím, kam to nosit.
Já si vždy něco koupím, asi před třemi lety kozačky a pak se na to práší, protože to nakonec nenosím vůbec