Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dobrý večer maminky, mám dotaz. Syn 2 roky. 24.12. mu píchali pravé ouško. Na kontrolu jsme měli přijít za 3 dny. Při potížích dřive. Po 2 dnech začaly teploty 39. Cpr 48 nasadili nám antibiotika po 8h nyní bereme 5 dávku zítra máme jít na přeměření cpr pokud se nesníží budeme hospitalizovány. teploty přetrvávají po nurofenu a paralenu klesnou. jinak malý pije a papá jako obvykle myslíte že za ty 2 dny cpr kleslo? Děkuji moc za odpovědi.
@Sara514 píše:
Dobrý večer maminky, mám dotaz. Syn 2 roky. 24.12. mu píchali pravé ouško. Na kontrolu jsme měli přijít za 3 dny. Při potížích dřive. Po 2 dnech začaly teploty 39. Cpr 48 nasadili nám antibiotika po 8h nyní bereme 5 dávku zítra máme jít na přeměření cpr pokud se nesníží budeme hospitalizovány. teploty přetrvávají po nurofenu a paralenu klesnou. jinak malý pije a papá jako obvykle myslíte že za ty 2 dny cpr kleslo? Děkuji moc za odpovědi.
Tak to ti prece nikdo nerekne, jestli kleslo nebo ne. A je toCRP.
@Sara514 cpr -nepřímá srdeční masáž neklesá
CRP bude určitě lepší ![]()
Uvidíte po odběru krve. Pokud byla nasazena správná antibiotika, mělo by to klesnout. Já měla v pondělí crp 166, nasazena antibiotika a kontrolní odběr po dvou dnech (ve středu) ukázal crp 41.
Taky je zasadni, co presne mu je, co ta atb leci.
48 neni jeste takova hruza.