Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Dobry podvečer. Chci se jen zeptat. Uz vice než dva roky neberu prášky. S pritelem jsme se začali od minulého týdne snažit o miminko. Jsem trochu nedockava a přála bych si kdyby se to povedlo hnedka, ale kdo ví.
Tak se chci jen zeptat za jak dlouho jste otěhotněli nebo za jak dlouho je možné otěhotnět? Děkuji vám
Když bude ovulace tak je šance 15-20% u zdravého páru v jednom cyklu.
1. Tehotenstvi hned 1.cyklus
2. Tehotenstvi 5.cyklus
3.i 4. Tehotenstvi hned 1.cyklus, ale bohuzel skoncili potratem a mimodeloznim tehotenstvim
1. těhotenství bylo hned první cyklus po vysazení. druhé těhotenství cca 3. cyklus, ale skončilo jako zamlklé. Třetí těhotenství bylo myslím tak 6. cyklus snažení (poté, co jsme dodrželi šestinedělí po revizi).
@Anonymní píše:
Dobry podvečer. Chci se jen zeptat. Uz vice než dva roky neberu prášky. S pritelem jsme se začali od minulého týdne snažit o miminko. Jsem trochu nedockava a přála bych si kdyby se to povedlo hnedka, ale kdo ví.
Tak se chci jen zeptat za jak dlouho jste otěhotněli nebo za jak dlouho je možné otěhotnět? Děkuji vám
Dá se otěhotnět na první pokus nebo taky nikdy (a obvykle je to něco mezi tím). Jak to bude konkrétně u tebe ti tu nikdo neřekne ![]()
1 rok po vysazeni HA mimodelozni, další rok úspěšně tehostenstvi. Druhé dítě přišlo nečekaně ![]()
poprvé to vyšlo hned první cyklus „snažení“, ale byl z toho bohužel SP hned v pátém TT. Další otěhotnění tři cykly nato a to už v pohodě.
@Anonymní píše:
Já myslím hned po probuzení, to jest tak do 5 minut.Otěhotněli? Tak u chlapů to trvá trochu déle ![]()
S prvním nám to trvalo rok a to za pomocí doktora. S druhým a třetím to byla hned jak jsme „chtěli“.