Za jak dlouho myslíte, že je možné otěhotnět?

Anonymní
30.10.18 18:02

Za jak dlouho myslíte?

Dobry podvečer. Chci se jen zeptat. Uz vice než dva roky neberu prášky. S pritelem jsme se začali od minulého týdne snažit o miminko. Jsem trochu nedockava a přála bych si kdyby se to povedlo hnedka, ale kdo ví. :)
Tak se chci jen zeptat za jak dlouho jste otěhotněli nebo za jak dlouho je možné otěhotnět? Děkuji vám :-)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12592
30.10.18 18:03

Já asi 2. nebo 3. cyklus po vysazení HA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19981
30.10.18 18:04
@Anonymní píše:
Dobry podvečer. Chci se jen zeptat. Uz vice než dva roky neberu prášky. S pritelem jsme se začali od minulého týdne snažit o miminko. Jsem trochu nedockava a přála bych si kdyby se to povedlo hnedka, ale kdo ví. :)
Tak se chci jen zeptat za jak dlouho jste otěhotněli nebo za jak dlouho je možné otěhotnět? Děkuji vám :-)

Když bude ovulace tak je šance 15-20% u zdravého páru v jednom cyklu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11851
30.10.18 18:11

rok a pul od vysazeni ha=rok a pul snahy, a zatim nic ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1497
30.10.18 18:15

1. Tehotenstvi hned 1.cyklus
2. Tehotenstvi 5.cyklus
3.i 4. Tehotenstvi hned 1.cyklus, ale bohuzel skoncili potratem a mimodeloznim tehotenstvim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21558
30.10.18 18:19

1. těhotenství bylo hned první cyklus po vysazení. druhé těhotenství cca 3. cyklus, ale skončilo jako zamlklé. Třetí těhotenství bylo myslím tak 6. cyklus snažení (poté, co jsme dodrželi šestinedělí po revizi).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
30.10.18 18:23
@Anonymní píše:
Tak se chci jen zeptat za jak dlouho jste otěhotněli nebo za jak dlouho je možné otěhotnět? Děkuji vám :-)

Dá se otěhotnět na první pokus nebo taky nikdy (a obvykle je to něco mezi tím). Jak to bude konkrétně u tebe ti tu nikdo neřekne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5645
30.10.18 18:28

1 rok po vysazeni HA mimodelozni, další rok úspěšně tehostenstvi. Druhé dítě přišlo nečekaně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
30.10.18 19:00

poprvé to vyšlo hned první cyklus „snažení“, ale byl z toho bohužel SP hned v pátém TT. Další otěhotnění tři cykly nato a to už v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
30.10.18 19:18
@Anonymní píše:

Já myslím hned po probuzení, to jest tak do 5 minut.Otěhotněli? Tak u chlapů to trvá trochu déle :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
30.10.18 20:16

S prvním nám to trvalo rok a to za pomocí doktora. S druhým a třetím to byla hned jak jsme „chtěli“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí