Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, jsme nyní na dovolené v Bulharsku a jsem překvapena, že tu s námi nejsou zadní češi, sice asi drazsi hotel, ale i tak mě to překvapilo. V CK bylo na netu napsáno vyprodáno a z autobusu jsme vystupovali poslední. Proto se ptám, za kolik vy, nejlépe 2 dospělé a 2 děti, létáté k moři? All inclusive.
Díky za reakce.
Řecko, pětihvězdickový hotel, 14 dní, 2 dospělí, 2 děti, all inclusive 280 tisíc. A jediní češi v hotelu rozhodně nejsme.
Loni dva dospělý a dítě 4 roky Mallorca - 48 tisíc. Letos tři dospělý a dítě 5 let Zakynthos 75 tisíc.
2 dospělí +3 děti
150-170 tisíc (14 dní) 4-5 hvězdičkové hotely Řecko
a do 250 mimo Evropu
Kolem 65 tisíc, 2 dospělí, 2 děti. Ale mladší teď ještě neplatil, byl mu rok. Počítám že za rok nás to bude stát ještě o 10 víc. Cena je za týden, all inclusive, Řecko, Mallorca.
To jsou ceny, tady jsou snad jenom milionáři ![]()
My dali letos za dovolenou 28 tisíc pro dva dospělé a dítě, na týden letecky Bulharsko s all inclusive
Tak v tom případě to nechápu, dle Vašich cen, patříme k těm levnejsim. Bulharsko, all inclusive,12 dní, 2+2, 77tis.
Jinak letět do Řecka apod.po Evropě přes 100tis.,tak za ty prachy raději letím na Floridu, SAE,… ![]()
@lucik2011 píše:
To jsou ceny, tady jsou snad jenom milionáři
My dali letos za dovolenou 28 tisíc pro dva dospělé a dítě, na týden letecky Bulharsko s all inclusive
nesmíš věřit všemu co píšou ženské na emiminu ![]()
@lucik2011 píše:
To jsou ceny, tady jsou snad jenom milionáři
My dali letos za dovolenou 28 tisíc pro dva dospělé a dítě, na týden letecky Bulharsko s all inclusive [/citac
tato cena mi přijde rozumná, jiné jsou buď vymyšlené nebo zbytečně drahé.
@Anik6 píše:Mám už dvě děti přes 12 let, to znamená v podstatě 4 dospělí a jedno dítě. To by i to Bulharsko vyšlo přes 100 tisíc za 14 dní.
Tak v tom případě to nechápu, dle Vašich cen, patříme k těm levnejsim. Bulharsko, all inclusive,12 dní, 2+2, 77tis.Jinak letět do Řecka apod.po Evropě přes 100tis.,tak za ty prachy raději letím na Floridu, SAE,…
Např. Hotel Rethymno Village ( 3 hvězdičkový) mi při naší sestavě
vypočítala cestovka na 14 dní
Cena od Info
121 690 Kč!!!
letos máme za tuhle cenu +- 5 hvězdičkový na 14 dní
Bulharko 4hvězda mi to vypočetlo na
Cena od Info
97 090 Kč
Příspěvek upraven 23.07.17 v 15:35
@Anik6 píše:
Tak v tom případě to nechápu, dle Vašich cen, patříme k těm levnejsim. Bulharsko, all inclusive,12 dní, 2+2, 77tis.Jinak letět do Řecka apod.po Evropě přes 100tis.,tak za ty prachy raději letím na Floridu, SAE,…