Jeden u moře, busem tam a zpátky. Jakou máte zkušenost?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
190
21.7.17 10:08

Na jeden den k moři?

Ahojte :) jeli jste nekdo na jeden den k mori? Koukam na slevomat.cz na jednodenni koupani u more. Sice v celku dva dny v autobuse a cca 9 hodin more, ale nikdy jsem nikde nebyla a moc touzim se podivat k more, a jelikoz jsem studujici na jiny typ dovoleny nemam penize. Tak se chci zeptat jestli nekdo takhle jel a jake to bylo? Dekuji :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Billi
21.7.17 10:12

Byla jsem podobně v 19 letech se strejdou. Jel k moři obchodně. V noci jsme vyjeli, ráno mě vyložil na pláži, odpoledne vyzvedl a nad ránem jsme byli doma. V 19 letech jsem s tím neměla problém a dala jsem to v pohodě. My tam měli v té době známé, takže jsem měla zázemí u nich. Bez zázemí bych se bála. Jak ho má zajištěné ta cestovka? Záchody? Sprchy? A tak podobně?

• Citovat
  • Upravit
1291
21.7.17 10:12

Ja jsem nebyla, ale znam pani, ma cestovni agenturu, jezdi kazdy vikend a moc si chvali :palec:. Neboj se toho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
21.7.17 10:14

Ale jo, jestli jsi nikdy u moře nebyla, tak jeď - užiješ si to. Navíc takový výlet stojí pár korun, takže i kdyby to nesplnilo Tvé očekávání, litovat nebudeš. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
21.7.17 10:16
@Agneth píše:
Ale jo, jestli jsi nikdy u moře nebyla, tak jeď - užiješ si to. Navíc takový výlet stojí pár korun, takže i kdyby to nesplnilo Tvé očekávání, litovat nebudeš. ;)

Prave ze nikdy, a je to muj sen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
21.7.17 10:16

Byla jsem takhle párkrát v Itálii s kamarádkami a bylo to fajn. Užily jsme super den u moře. Záchody a sprchy jsou na pláži, žádné zázemí cestovka nezajišťovala. Vysadili nás ráno na parkovišti a v 6 nebo v 7 večer nás na tom samém místě nabrali. Vše bylo ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
21.7.17 10:18
@ivusiscka1 píše:
Byla jsem takhle párkrát v Itálii s kamarádkami a bylo to fajn. Užily jsme super den u moře. Záchody a sprchy jsou na pláži, žádné zázemí cestovka nezajišťovala. Vysadili nás ráno na parkovišti a v 6 nebo v 7 večer nás na tom samém místě nabrali. Vše bylo ok.

to jsem netusila ze sprchy a zachody jsou na plazi, dekuji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
21.7.17 10:20
@Billi píše:
Byla jsem podobně v 19 letech se strejdou. Jel k moři obchodně. V noci jsme vyjeli, ráno mě vyložil na pláži, odpoledne vyzvedl a nad ránem jsme byli doma. V 19 letech jsem s tím neměla problém a dala jsem to v pohodě. My tam měli v té době známé, takže jsem měla zázemí u nich. Bez zázemí bych se bála. Jak ho má zajištěné ta cestovka? Záchody? Sprchy? A tak podobně?

nad tim jsem take premyslela, to si bude muset zjistit az budu kupovat ten voucher asi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
21.7.17 10:21
@valetyna píše:
to jsem netusila ze sprchy a zachody jsou na plazi, dekuji :palec:

V Itálii určitě, Chorvatsko nevím, tak jsem nebyla. Na 1 den u moře se mi zdá cesta zbytečně dlouhá. My jezdily do Caorle, krásné městečko, v sobotu ráno jsou tam trhy,.. Já bych jela hned, ale mám malou dcerku a na 1 den je to na ní ještě moc náročné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
21.7.17 10:24
@ivusiscka1 píše:
Byla jsem takhle párkrát v Itálii s kamarádkami a bylo to fajn. Užily jsme super den u moře. Záchody a sprchy jsou na pláži, žádné zázemí cestovka nezajišťovala. Vysadili nás ráno na parkovišti a v 6 nebo v 7 večer nás na tom samém místě nabrali. Vše bylo ok.

Právě že všude na pláži nejsou. Byla jsem na několika různých místech - hlavně v Itálii, byla tam dokonce oficiální veřejná pláž s velkým parkovištěm, ale záchody a sprchy tam nebyly (lidi chodili do autobusu na WC, co jsem viděla). Proto by mě zajímalo, jestli to má cestovka nějak vyřešené a to i tak, že vozí na pláž, kde jsou záchody a sprchy. :nevim: Případně, jestli je třeba v ceně použití sociálek nějakého kempu, hotelu, ubytovny…

• Citovat
  • Upravit
36556
@valetyna píše:
Ahojte :) jeli jste nekdo na jeden den k mori? Koukam na slevomat.cz na jednodenni koupani u more. Sice v celku dva dny v autobuse a cca 9 hodin more, ale nikdy jsem nikde nebyla a moc touzim se podivat k more, a jelikoz jsem studujici na jiny typ dovoleny nemam penize. Tak se chci zeptat jestli nekdo takhle jel a jake to bylo? Dekuji :oops:

Chtěla jsem ti napsat, že je to blbost.
Ale když čtu, žes u moře nikdy nebyla, tak píšu: šup do toho. :mrgreen:

Jinak: je to strašně individuální. někdo (já) je první den po cestě čímkoliv kamkoliv jako spráskaný pes. A někdo vyskočí svěží a užije si den.

Pro mne by to bylo za trest - fakt.

Ale znám holky, co takhle jezdí pravidelně, když mají malou cestovku nebo v ní pracují, někdo odřekne místo v buse, tak jedou k moři, tam pobudou po tu dobu, co řidiči mají nařízený odpočinek a zase sviští zpět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
@ivusiscka1 píše:
V Itálii určitě, Chorvatsko nevím, tak jsem nebyla. Na 1 den u moře se mi zdá cesta zbytečně dlouhá. My jezdily do Caorle, krásné městečko, v sobotu ráno jsou tam trhy,.. Já bych jela hned, ale mám malou dcerku a na 1 den je to na ní ještě moc náročné.

dekuji za informaci :) snad se mi to vydari

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054

@valetyna Hele, a kolik to stojí?

Mě by to za to fakt nestálo, handrkovat se dva dny bez vyspání tam a zpátky, abych se na půl dne smočila. Dneska jsou v akci letenky třeba do té Itálie za 500 korun, levnější jak autobusy po ČR. Jsi studentka, takže nějaký hostel najdeš za hubičku, nebo se dá třeba kempovat.

Koukala jsem, že tyhle zájezdy stojí cca 1200 za jediný den, přitom za 2 tis. bys tam mohla být týden a ještě letecky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
21.7.17 10:25
@Billi píše:
Právě že všude na pláži nejsou. Byla jsem na několika různých místech - hlavně v Itálii, byla tam dokonce oficiální veřejná pláž s velkým parkovištěm, ale záchody a sprchy tam nebyly (lidi chodili do autobusu na WC, co jsem viděla). Proto by mě zajímalo, jestli to má cestovka nějak vyřešené a to i tak, že vozí na pláž, kde jsou záchody a sprchy. :nevim: Případně, jestli je třeba v ceně použití sociálek nějakého kempu, hotelu, ubytovny…

Podle mě nijak. Ale na plážích bývají sprchy a wc. Autobus tam obvykle nezůstává, ti řidiči v něm spí někde stranou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
21.7.17 10:25
@Imamother píše:
@valetyna Hele, a kolik to stojí?

Mě by to za to fakt nestálo, handrkovat se dva dny bez vyspání tam a zpátky, abych se na půl dne smočila. Dneska jsou v akci letenky třeba do té Itálie za 500 korun, levnější jak autobusy po ČR. Jsi studentka, takže nějaký hostel najdeš za hubičku, nebo se dá třeba kempovat.

Koukala jsem, že tyhle zájezdy stojí cca 1200 za jediný den, přitom za 2 tis. bys tam mohla být týden a ještě letecky :nevim:

to jsem nikde nenasla takhle levne jak povidas 8o vsude vidim ze je to treba za 3000 ale bez dopravy nebo bez stravy, coz u tohohle typy bych se ted starat nemusela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí