Jeden u moře, busem tam a zpátky. Jakou máte zkušenost?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59396
21.7.17 17:30

Tak to by mě nikdo nedonutil, já už řekla že když na dovolenou určitě ne busem. Ta jízda je strašně dlouhá :jazyk: a to jsme jezdila jako dítě a být tam je jeden den a zase ta hnusná cesta domů to fakt ne. Když už tak někam fakt pod stan, to nemůže být nějak drahé :think: Raději nic než tohle :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
21.7.17 19:01
@zrcadlo píše:
@valetyna Nezapomeň si do autobusu polštářek a deku (já si brávala do busu takový tenký spacák, který se sbalil do malého balíčku, a netáhlo mi zespoda na nohy - vadí mi klimatizace), a přibalila bych i špunty do uší (může za tebou sedět někdo chrápající)

Polštářek se dá koupit na cestování i nafukovací. A ještě bych pro jistotu přibalila Kinedryl.Je to dlouhá cesta. A nezapomeň na boty do vody, taky bych si přibalila klobouk, nebo nějakou kšiltovku. Přeci jenom, celý den na sluníčku. A jak už někdo psal-hlavně se namaž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1380
21.7.17 20:25

Zase bych to nehrotila, boty do vody do Bibione mi přijdou úplně zbytečné. Nikdy jsem tam ani nikoho v botách do vody neviděla.
Já bych takhle taky jet nechtěla, ale je fakt, že k moři jezdím skoro každý rok už nějaký ten pátek…až mě teď vyděsilo, když jsem si spočítala, kolikrát jsem tam už byla:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
21.7.17 20:27
@vverru píše:
Zase bych to nehrotila, boty do vody do Bibione mi přijdou úplně zbytečné. Nikdy jsem tam ani nikoho v botách do vody neviděla.
Já bych takhle taky jet nechtěla, ale je fakt, že k moři jezdím skoro každý rok už nějaký ten pátek…až mě teď vyděsilo, když jsem si sociálka, kolikrát jsem tam už byla:-)

Ona jede do Bibione? To jsem asi přehlédla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1380
21.7.17 20:58

@nostress jj, psala Bibione

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
22.7.17 09:24
@nostress píše:
Polštářek se dá koupit na cestování i nafukovací. A ještě bych pro jistotu přibalila Kinedryl.Je to dlouhá cesta. A nezapomeň na boty do vody, taky bych si přibalila klobouk, nebo nějakou kšiltovku. Přeci jenom, celý den na sluníčku. A jak už někdo psal-hlavně se namaž.

co mate vsichni s tim mazanim :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
22.7.17 09:26
@nostress píše:
Ona jede do Bibione? To jsem asi přehlédla.

ano, na 90% do bibione :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59396
22.7.17 09:28

@valetyna jasně že ne alkoholem ale krémem proti sluníčku, jinak se spálíš a budeš na moře vzpomínat hodně dlouho :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
22.7.17 09:32
@Markéta80 píše:
@valetyna jasně že ne alkoholem ale krémem proti sluníčku, jinak se spálíš a budeš na moře vzpomínat hodně dlouho :mrgreen: :mrgreen:

coze :D o cem mluvis :D 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
22.7.17 10:04

Rozhoduji mezi timto:

1. https://www.slevomat.cz/…evou-benatek

2)https://www.slevomat.cz/sleva/1139723-1denni-koupani-v-italskem-letovisku-bibione

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
22.7.17 10:04
@valetyna píše:
Rozhoduji mezi timto:
  1. https://www.slevomat.cz/…evou-benatek

2)https://www.slevomat.cz/sleva/1139723-1denni-koupani-v-italskem-letovisku-bibione

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
22.7.17 12:08
@valetyna píše:

Velmi často se lidi na takovém výletě spálí. Znám případy. Chtěly si to co nejvíc užít. Tady v tý době pod mrakem, tak se full time vyložily na pláž a přijely jak raci. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
22.7.17 13:01
@valetyna píše:

Jestli budeš celý den na sluníčku, kde může být třeba 35 stupňů ve stínu, a pokud se nenamažeš pořádně kvalitním opalovacím krémem, pak ti hrozí totální spálení. Kolik ti je let?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
23.7.17 09:40
@nostress píše:
Jestli budeš celý den na sluníčku, kde může být třeba 35 stupňů ve stínu, a pokud se nenamažeš pořádně kvalitním opalovacím krémem, pak ti hrozí totální spálení. Kolik ti je let?

ja myslela ze myslite mazani prispevku ne tela :lol: :lol: :lol: :lol: je mi 21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
23.7.17 10:11

Ahoj, já byla v Bibione na jeden den vloni koncem srpna. Udělaly jsme si s kamarádkou výlet.
Jako cesta busem není žádný med, ale dá se to vydržet a pak ten den u moře si perfektně užiješ ;-) Spočneš na pláži, vykoupeš se v moři, my si zašly přes poledne na pizzu a zmrzku. V Bibione je taková dlouhá ulice plná obchůdků a stánků, takže jsme nakoupily i suvenýry a pak se šly ještě projít podél pláže. Myslím, že je to fajn výlet. O nic se nemusíš starat a je to za hubičku :palec:
Jak už bylo psáno, určitě se pořádně namazej, já to trochu podcenila a doteď mám nehezkou jizvu na dekoltu :zed: Ta deka do busu se určitě hodí, když pak půjdeš na pláž, můžeš ji nechat v autobusu, aby se s ní nemusela tahat. Průvodkyně nám říkala, že jeden z řidičů bude vždycky v autobuse, tak kdybychom něco z busu potřebovali, můžeme si pro to kdykoli přijít.
Pokud jsi ještě nebyla u moře, užiješ si to ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí