Jeden u moře, busem tam a zpátky. Jakou máte zkušenost?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20
21.7.17 11:01
@valetyna píše:
prosimte a co vsechno si si vzala sebou? :D mam za to ze moc toho nepotrebujes na jeden den

Jenom osušku, plavky, hyg. potřeby a peníze. Na pláži jsme si koupily pizzu, zmrzku, pití,.. Stihly jsme koupit i malé suvenýrky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
21.7.17 11:02
@ivusiscka1 píše:
Jenom osušku, plavky, hyg. potřeby a peníze. Na pláži jsme si koupily pizzu, zmrzku, pití,.. Stihly jsme koupit i malé suvenýrky :)

parada :palec: :palec: :palec: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
21.7.17 11:08

@Agneth Jezdíme v říjnu na začátku k moři pravidelně, a nebo úplný konec září.

Mimochodem, ty akce jsou samozřejmě vyložen nárazové, v rámci výprodejů :nevim:

Ale nikdo ti nebrání jezdit s cestovkama a autobusama, alespoň zbyde víc místa na nás :lol:

Miláno v květnu https://www.akcnilety.cz/…y-od-170-kc/
Francie květen https://www.akcnilety.cz/…y-od-170-kc/ Červen v Benátkách https://www.cestujlevne.com/…tea-za-27-kc
květen a červen Benátky http://obletsvet.cz/…y-za-274-kc/
 https://honzovyletenky.cz/…-akce-9-eur/

atd. červen je snad v pohodě, ale my většinou raději konec září

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
21.7.17 11:11

@valetyna Důležitá je jedna věc. Jak snášíš delší cesty autem/autobusem.
Dobře? Super, jdi do toho. :kytka:

Pro mně by to nebylo, ale jak říká, znám holky, co takhle jezdí a pochvalují si to. Ovšem jsou mladší než já :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
21.7.17 11:14
@Bábrdl píše:
@valetyna Důležitá je jedna věc. Jak snášíš delší cesty autem/autobusem.
Dobře? Super, jdi do toho. :kytka:Pro mně by to nebylo, ale jak říká, znám holky, co takhle jezdí a pochvalují si to. Ovšem jsou mladší než já :mrgreen:

kdyz jsem byla mala tak jsem to nesnasela bylo spatne jenom kdyz jsme jeli 20 kilaku :D ale ted mi je dobre, sama ridim, autobusy snasim… myslim ze bych to dala jen bych byla unavena asi z te cesty, ale to more to vsechno dava do pozadi :D :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
21.7.17 11:32
@valetyna píše:
kdyz jsem byla mala tak jsem to nesnasela bylo spatne jenom kdyz jsme jeli 20 kilaku :D ale ted mi je dobre, sama ridim, autobusy snasim… myslim ze bych to dala jen bych byla unavena asi z te cesty, ale to more to vsechno dava do pozadi :D :oops:

Tak jeď. Je vidět, jak se těšíš.
S sebou si vem to, co ke koupáku + zubní kartáček a pastu a něco na převlečení. nějaký peníz na oběd a večeři v plážové restauraci (když je to jeden den, nemá cenu tahat si jídlo) A pěkně si to užij.

A namaž se!!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
21.7.17 11:35
@Bábrdl píše:
Tak jeď. Je vidět, jak se těšíš.
S sebou si vem to, co ke koupáku + zubní kartáček a pastu a něco na převlečení. nějaký peníz na oběd a večeři v plážové restauraci (když je to jeden den, nemá cenu tahat si jídlo) A pěkně si to užij.A namaž se!!! :mrgreen:

děkuji :oops: ano tesim, jen doufam ze s e mnou nekdo pojede, sama se bojim a ani bych si to tak neuzila. jestli to vyjde vlozim sem pak fotku :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
21.7.17 11:37
@valetyna píše:
děkuji :oops: ano tesim, jen doufam ze s e mnou nekdo pojede, sama se bojim a ani bych si to tak neuzila. jestli to vyjde vlozim sem pak fotku :oops: :oops:

Je to hezký pocit. Dokonce i pro mně, která k moři jezdí vcelku pravideln¨ě. Ta chvíle, kdy vylezeš a ucítíš ten vlhký vzduch a uvidíš to zvláštní světlo, které u moře je. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
21.7.17 11:38
@Bábrdl píše:
Je to hezký pocit. Dokonce i pro mně, která k moři jezdí vcelku pravideln¨ě. Ta chvíle, kdy vylezeš a ucítíš ten vlhký vzduch a uvidíš to zvláštní světlo, které u moře je. :mrgreen:

jeeeeee to mi nemas rikat ted se tesim jeste mnohem vic :oops: :oops: urcite to zazitek bude, kor pro me, me se o tom zdal i sen a bylo to tak krasny nazivo je urcite taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16117
21.7.17 11:40

@valetyna Nezapomeň si do autobusu polštářek a deku (já si brávala do busu takový tenký spacák, který se sbalil do malého balíčku, a netáhlo mi zespoda na nohy - vadí mi klimatizace), a přibalila bych i špunty do uší (může za tebou sedět někdo chrápající)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
21.7.17 11:41
@zrcadlo píše:
@valetyna Nezapomeň si do autobusu polštářek a deku (já si brávala do busu takový tenký spacák, který se sbalil do malého balíčku, a netáhlo mi zespoda na nohy - vadí mi klimatizace), a přibalila bych i špunty do uší (může za tebou sedět někdo chrápající)

ooo to by me nenapadalo dekuji 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
21.7.17 12:08
@valetyna píše:
ooo to by me nenapadalo dekuji 8o

Svatá pravda. To se hodí do každého dopravního prostředku a ne všude je mají - deky a špunty. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25130
21.7.17 12:18

@valetyna Známá byla a říkala, že znova by to neabsolvovala. Ale pokud tak toužíš po moři, jela bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
21.7.17 12:40

Podle mě existují i lepší způsoby, jak se levně podívat k moři a nemuset se trmácet celé dva dny autobusem. Co třeba vzít další 3 kamarádky/kamarády, sednou do auta, vzít stan a vyrazit k nejbližšímu moři do Polska. když bude dobrý provoz, můžeš se tam dostat klidně za 5 hodin (z Prahy), průměrně za 6. Když byste si rozdělili náklady na benzín a na ubytování v kempu, vychází mi to cca na 1200 Kč/osoba na 4 noci u moře = doprava + ubytování. A to je podle mě super. Jídlo nakoupíš tam v supermarketu a vyjde tě to nastejno, jako bys jedla doma. Žádné další náklady. Podle mě je Polsko jako takový rychlovka k moři ideální. Ale samozřejmě taky záleží, odkud jsi. Z jihu Moravy by se to asi úplně nevyplatilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
21.7.17 17:03

Ne, ani omylem. To je čiré peklo, budete z toho jedině zničená a navíc pokud to je třeba na severovýchodní pobřeží itálie, tak budete z toho, jak to tam vypadá zklamaná, protože je to placaté a zastavěné ohavnými lacinými hotely.

Jděte na brigádu, pořád ještě nějakou seženete a za tři, čtyři týdny práce si vyděláte nanormální last minute na konci srpna.

A nebo jeďte třeba stopem, spolujízdou nebo tak něco a ubytujte se přes couchsurfing.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí