Jeden u moře, busem tam a zpátky. Jakou máte zkušenost?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36556
21.7.17 10:26
@Imamother píše:
@valetynaKoukala jsem, že tyhle zájezdy stojí cca 1200 za jediný den, přitom za 2 tis. bys tam mohla být týden a ještě letecky :nevim:

8o Fakt? Vím, že lidi, co se vyznají, s letenkama kouzlí. Ale takhle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32119
21.7.17 10:27

V Chorvatsku v kempech jsou na sprchy na pláži, aby ses osprchovala od slané vody a potom různě po kempu sprchy a záchody pro hygienu lidí, co bydlí třeba ve stanech, takže z tohohle hlediska je to bez problému :D. Jinak jestli je to tvůj sen, tak jeď. Kolegyně takhle na jeden den byla a byla nadšená. Já jsem vždycky umlácená z cesty, takže bych hned zpátky nejela ani omylem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
21.7.17 10:27
@valetyna píše:
Prave ze nikdy, a je to muj sen

Tak si ho splň. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
21.7.17 10:28

@valetyna Pravděpodobně koukáš jen na zájezdy, kdo umí, ten najde - stačí si koupit letenku v akci a šikovně najít vhodný hostel. Zrovna v Itálii jsou hostely i kempy na každém rohu.

Samozřejmě stravování vlastní, ale něco jíš i doma, takže cenově by tě to vyšlo stejně. Hádám, že do restaurací bys nechodila, to je jasné. Vím o čem mluvím, jezdila jsem jako studentka hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
21.7.17 10:28

Lidi ani nevite jak jsem natesena :* :* ale chci aby se mnou jela kamaradka sama bych se bala a asi si to ani poradne neuzila :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
21.7.17 10:29
@valetyna píše:
nad tim jsem take premyslela, to si bude muset zjistit az budu kupovat ten voucher asi :think:

Mě by zajímalo, jestli se tam dá koupit někde jídlo, jestli se tam dá půjčit plážové vybavení a jestli se dá někde schovat, kdyby pršelo. Plus samozřejmě, jak to tam je s WC a sprchou, jestli jsou přímo na pláži, nebo jestli cestovka má zajištěné zázemí v nějakém kempu.

@Bábrdl píše:
Podle mě nijak. Ale na plážích bývají sprchy a wc. Autobus tam obvykle nezůstává, ti řidiči v něm spí někde stranou.

Byla jsem v Itálii na 5 různých místech a ani na jednom nebyly na pláži záchody. :nevim: Na jednom byly studené sprchy, ale patřily k jednomu ubytovacímu zařízení a dost to hlídal tamní personál.
Právě na tom jednom místě jsem viděla, že tam stál autobus a lidi tam celý den chodili :nevim:

• Citovat
  • Upravit
190
21.7.17 10:30
@Imamother píše:
@valetyna Pravděpodobně koukáš jen na zájezdy, kdo umí, ten najde - stačí si koupit letenku v akci a šikovně najít vhodný hostel. Zrovna v Itálii jsou hostely i kempy na každém rohu.Samozřejmě stravování vlastní, ale něco jíš i doma, takže cenově by tě to vyšlo stejně. Hádám, že do restaurací bys nechodila, to je jasné. Vím o čem mluvím, jezdila jsem jako studentka hodně.

ja mam takhle jet strach, nikdy nevis co se muze pokazit, nenajdes zadny hostel nic, anebo podobne… takhle je to aspon na jistoo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
21.7.17 10:31

Sehnala bych si levnou dopravu, vzala si stan a užila si za stejné peníze více dní ;) Z téhle „dovolené“ bych byla já osobně akorát vyřízená, vypadnout po x hodinách z autobusu, dělat juchů na pláži a pak zase do autobusu, to teda fakt neni pro mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
21.7.17 10:31

@Bábrdl To není žádná zázračná cena, takhle jsme lítali po Evropě pořád http://www.jaknaletenky.cz/…y-598kc.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
21.7.17 10:32
@Imamother píše:
@valetyna Pravděpodobně koukáš jen na zájezdy, kdo umí, ten najde - stačí si koupit letenku v akci a šikovně najít vhodný hostel. Zrovna v Itálii jsou hostely i kempy na každém rohu.Samozřejmě stravování vlastní, ale něco jíš i doma, takže cenově by tě to vyšlo stejně. Hádám, že do restaurací bys nechodila, to je jasné. Vím o čem mluvím, jezdila jsem jako studentka hodně.

Jenže si připočti k takové letence ještě letištní poplatky a cenu za ubytování - byť v kempu nebo hostelu. Plus teda dopravu do něj a zpět na letiště. (Teď začíná hlavní sezóna a ceny jsou opravdu hodně vysoko). Za 2 tis nedáš letecky ani jeden den, natož týden. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
21.7.17 10:33

@valetyna Prosím tě, tak snad si ten hostel můžeš předem zabookovat, ne? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
21.7.17 10:34
@Agneth píše:
Jenže si připočti k takové letence ještě letištní poplatky a cenu za ubytování - byť v kempu nebo hostelu. Plus teda dopravu do něj a zpět na letiště. (Teď začíná hlavní sezóna a ceny jsou opravdu hodně vysoko). Za 2 tis nedáš letecky ani jeden den, natož týden. ;)

Jako studenti jsme spali pod širákem v zátoce :D A dá. Asi moc nelítáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
21.7.17 10:34
@Imamother píše:
@Bábrdl To není žádná zázračná cena, takhle jsme lítali po Evropě pořád http://www.jaknaletenky.cz/…y-598kc.html

tady mas termin rijen listopad, studuji a tento rok maturuji takze si nemohu dovolit volno :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
21.7.17 10:35
@Agneth píše:
Jenže si připočti k takové letence ještě letištní poplatky a cenu za ubytování - byť v kempu nebo hostelu. Plus teda dopravu do něj a zpět na letiště. (Teď začíná hlavní sezóna a ceny jsou opravdu hodně vysoko). Za 2 tis nedáš letecky ani jeden den, natož týden. ;)

Letištní poplatky?? Dnes se cena letenek udává včetně všeho, ze zákona. Jestli myslíš palivové příplatky. Jinak hotel stojí cca 6-8 euro na noc. Na letiště jsme jezdili MHD.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
21.7.17 10:37

@valetyna Já ti to nedávala jako příklad letenky, kterou můžeš využít, ale jako příklad ceny, za kterou se dá letenka sehnat :nevim: Ale rozhodnutí je samozřejmě na tobě, já už bych dnes české cestovce nedala ani korunu, bohužel. Předražené a nulový přístup ke klientovi. Ještě tak ty německé za něco stojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí