Jeden u moře, busem tam a zpátky. Jakou máte zkušenost?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
190
23.7.17 10:56
@MrsDuck píše:
Ahoj, já byla v Bibione na jeden den vloni koncem srpna. Udělaly jsme si s kamarádkou výlet.
Jako cesta busem není žádný med, ale dá se to vydržet a pak ten den u moře si perfektně užiješ ;-) Spočneš na pláži, vykoupeš se v moři, my si zašly přes poledne na pizzu a zmrzku. V Bibione je taková dlouhá ulice plná obchůdků a stánků, takže jsme nakoupily i suvenýry a pak se šly ještě projít podél pláže. Myslím, že je to fajn výlet. O nic se nemusíš starat a je to za hubičku :palec:
Jak už bylo psáno, určitě se pořádně namazej, já to trochu podcenila a doteď mám nehezkou jizvu na dekoltu :zed: Ta deka do busu se určitě hodí, když pak půjdeš na pláž, můžeš ji nechat v autobusu, aby se s ní nemusela tahat. Průvodkyně nám říkala, že jeden z řidičů bude vždycky v autobuse, tak kdybychom něco z busu potřebovali, můžeme si pro to kdykoli přijít.
Pokud jsi ještě nebyla u moře, užiješ si to ;-)

ooo děkuji :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
23.7.17 10:56
@valetyna píše:
ooo děkuji :oops: :oops:

stačí krém 30tka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5476
23.7.17 13:59

A co třeba toto? https://www.pepa.cz/…-osobu-27114?…
Edit omlouvám se, myslela jsem, že jde o tri dny u moře… :,( už vidím, že jde taky jen i jeden den…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
23.7.17 14:05

Nejela bych ani omylem, k moři jedině letecky a nejmíň na týden. Zvlášť když jste u moře nebyla a tak se těšíte, je jeden den strašně málo a ta cesta tam a zpátky bude hrozná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
23.7.17 15:40
@valetyna píše:
stačí krém 30tka?

Těžko říct, záleží jaký jsi typ. Vezmi si krém raději s sebou a můžeš se máznout i v průběhu dne ;-) já se namazala az v poledne sestkou a bylo to jako nic :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí