Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Imamother píše:
@valetyna Já ti to nedávala jako příklad letenky, kterou můžeš využít, ale jako příklad ceny, za kterou se dá letenka sehnatAle rozhodnutí je samozřejmě na tobě, já už bych dnes české cestovce nedala ani korunu, bohužel. Předražené a nulový přístup ke klientovi. Ještě tak ty německé za něco stojí.
ja ti rozumim a dekuji za radu ![]()
@Imamother Ale prosím tě, schválně jsem koukala na ten Tvůj odkaz - ta cena byla v říjnu a v listopadu. To už se moc nevykoupáš. V srpnu chtěli za 1 směr minimálně 1800.
Za 200,– na noc to ubytko také v létě nemáš šanci sehnat. A to ani v kempu ve stanu.
@ivusiscka1 píše:
Byla jsem takhle párkrát v Itálii s kamarádkami a bylo to fajn. Užily jsme super den u moře. Záchody a sprchy jsou na pláži, žádné zázemí cestovka nezajišťovala. Vysadili nás ráno na parkovišti a v 6 nebo v 7 večer nás na tom samém místě nabrali. Vše bylo ok.
prosimte a co vsechno si si vzala sebou?
mam za to ze moc toho nepotrebujes na jeden den
Kamaradka takhle byla jiz 3× a vzdycky nad miru spokojena
co vim od ni, tak vzdy meli zajistene wc a sprchy bud v nejakem ubytovani nebo primo na plazi. Hrozne si to chvalila, ze po prijezdu stravila nejaky cas koupanim, potom si prosla kolonadu s obchudky, dala zmrzku plus nejaky obed, potom zase opalovani a koupani, k veceru si zasla do nejake restaurace na veceri a potom domu
tenhle rok se chysta znova jeste 2× ![]()
@movahu píše:
Kamaradka takhle byla jiz 3× a vzdycky nad miru spokojenaco vim od ni, tak vzdy meli zajistene wc a sprchy bud v nejakem ubytovani nebo primo na plazi. Hrozne si to chvalila, ze po prijezdu stravila nejaky cas koupanim, potom si prosla kolonadu s obchudky, dala zmrzku plus nejaky obed, potom zase opalovani a koupani, k veceru si zasla do nejake restaurace na veceri a potom domu
tenhle rok se chysta znova jeste 2×
rada slysi pozitovni hodnoceni
a nevis kam jezdi? a jestli nakupuje pres slevomat?
Já takhle byla s mamkou na Makarské. Zájezd organizoval Čedok a bylo to jen na doplnění kapacity autobusu. Zázemí jsme mohly používat v hotelu, kde nás vysadili. Sprchy na pláži byly. Den u moře byl super, ale na delší dovcu bych na Makarskou nejela. Na zpáteční cestě byl autobus poloprázdné, takže každý měl svou dvousedačku. V Itálii jsme byli v Lignanu a tam je sprcha i záchod na pláži (aspoň tam kde jsme měli zajištěné slunečníky). Tam jsme ale byli na týden, ne jen na skok.
Zakladatelka jdi do toho neboj se a užij si to.
@slivovicka píše:
Já takhle byla s mamkou na Makarské. Zájezd organizoval Čedok a bylo to jen na doplnění kapacity autobusu. Zázemí jsme mohly používat v hotelu, kde nás vysadili. Sprchy na pláži byly. Den u moře byl super, ale na delší dovcu bych na Makarskou nejela. Na zpáteční cestě byl autobus poloprázdné, takže každý měl svou dvousedačku. V Itálii jsme byli v Lignanu a tam je sprcha i záchod na pláži (aspoň tam kde jsme měli zajištěné slunečníky). Tam jsme ale byli na týden, ne jen na skok.
Zakladatelka jdi do toho neboj se a užij si to.
dekuji moc ![]()
Já ti to nedoporučuji, zkus si najít nějakou brigádu a ušetřit 5000, což máš skoro hned a pak vyjeď na týden. Určitě to bude lepší než jen pár hodin za 1300+.
@valetyna dneska s ni jdu odpoledne na kafe, tak se ji zeptam
ale myslim, ze to vzdy brala pres slevomat, jednou byla v Bibione a pak v Lido di Jesolo (nevim, jak se to pise
) potreti si nepamatuju, kde presne byla
vim, ze v jednom tom zajezdu si chvalila i nejaky podvecerni vylet do jineho mesta - ten si ale na miste doplacela navic
@movahu píše:
@valetyna dneska s ni jdu odpoledne na kafe, tak se ji zeptamale myslim, ze to vzdy brala pres slevomat, jednou byla v Bibione a pak v Lido di Jesolo (nevim, jak se to pise
) potreti si nepamatuju, kde presne byla
vim, ze v jednom tom zajezdu si chvalila i nejaky podvecerni vylet do jineho mesta - ten si ale na miste doplacela navic
tak zeptej prosim byla bych moc vdecna
prave ted na slevomatu koukam na jednodenni koupani do Bibione. dekuji
![]()
@blabla123 píše:
Já ti to nedoporučuji, zkus si najít nějakou brigádu a ušetřit 5000, což máš skoro hned a pak vyjeď na týden. Určitě to bude lepší než jen pár hodin za 1300+.
ja brigadu mam ale platim dost veci doma, takze bych tolik nenasetrila
@valetyna píše:
ja brigadu mam ale platim dost veci doma, takze bych tolik nenasetrila
A co platíš? Nebo si počkej rok a až našetříš, tak jeď.
@Agneth Prosím tě, těch příkladů a akcí je, jinak jsme po Evropě nelítali jako studenti, a to i v létě http://obletsvet.cz/…y-do-500-kc/ Stačí hledat.
Začátek října je taky super na koupačku.
@valetyna píše:
to jsem netusila ze sprchy a zachody jsou na plazi, dekuji
všude ne, v Itálii ano
@Imamother píše:
@Agneth Prosím tě, těch příkladů a akcí je, jinak jsme po Evropě nelítali jako studenti, a to i v létě http://obletsvet.cz/…y-do-500-kc/ Stačí hledat.Začátek října je taky super na koupačku.
Jojo, začátkem října při dešti a 10-15°je to ideální. Jiné počasí je touto dobou dost nepravděpodobné. ![]()
Ale asi zjišťuji, že jsem buď stará a nebo blb. á, pohledala jsem na netu a fakt jsem žádnou takovou super letenku o prázdninách k moři nenašla.
Možná by to chtělo víc času - ale za tu dobu bych tipla, že už bych tam tím busem byla dvakrát. ![]()