Jeden u moře, busem tam a zpátky. Jakou máte zkušenost?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
190
21.7.17 10:38
@Imamother píše:
@valetyna Já ti to nedávala jako příklad letenky, kterou můžeš využít, ale jako příklad ceny, za kterou se dá letenka sehnat :nevim: Ale rozhodnutí je samozřejmě na tobě, já už bych dnes české cestovce nedala ani korunu, bohužel. Předražené a nulový přístup ke klientovi. Ještě tak ty německé za něco stojí.

ja ti rozumim a dekuji za radu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309

@Imamother Ale prosím tě, schválně jsem koukala na ten Tvůj odkaz - ta cena byla v říjnu a v listopadu. To už se moc nevykoupáš. V srpnu chtěli za 1 směr minimálně 1800.
Za 200,– na noc to ubytko také v létě nemáš šanci sehnat. A to ani v kempu ve stanu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
@ivusiscka1 píše:
Byla jsem takhle párkrát v Itálii s kamarádkami a bylo to fajn. Užily jsme super den u moře. Záchody a sprchy jsou na pláži, žádné zázemí cestovka nezajišťovala. Vysadili nás ráno na parkovišti a v 6 nebo v 7 večer nás na tom samém místě nabrali. Vše bylo ok.

prosimte a co vsechno si si vzala sebou? :D mam za to ze moc toho nepotrebujes na jeden den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2534
21.7.17 10:39

Kamaradka takhle byla jiz 3× a vzdycky nad miru spokojena :) co vim od ni, tak vzdy meli zajistene wc a sprchy bud v nejakem ubytovani nebo primo na plazi. Hrozne si to chvalila, ze po prijezdu stravila nejaky cas koupanim, potom si prosla kolonadu s obchudky, dala zmrzku plus nejaky obed, potom zase opalovani a koupani, k veceru si zasla do nejake restaurace na veceri a potom domu :) tenhle rok se chysta znova jeste 2× :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
21.7.17 10:41
@movahu píše:
Kamaradka takhle byla jiz 3× a vzdycky nad miru spokojena :) co vim od ni, tak vzdy meli zajistene wc a sprchy bud v nejakem ubytovani nebo primo na plazi. Hrozne si to chvalila, ze po prijezdu stravila nejaky cas koupanim, potom si prosla kolonadu s obchudky, dala zmrzku plus nejaky obed, potom zase opalovani a koupani, k veceru si zasla do nejake restaurace na veceri a potom domu :) tenhle rok se chysta znova jeste 2× :)

rada slysi pozitovni hodnoceni :D :oops: :oops: :oops: a nevis kam jezdi? a jestli nakupuje pres slevomat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
21.7.17 10:41

Já takhle byla s mamkou na Makarské. Zájezd organizoval Čedok a bylo to jen na doplnění kapacity autobusu. Zázemí jsme mohly používat v hotelu, kde nás vysadili. Sprchy na pláži byly. Den u moře byl super, ale na delší dovcu bych na Makarskou nejela. Na zpáteční cestě byl autobus poloprázdné, takže každý měl svou dvousedačku. V Itálii jsme byli v Lignanu a tam je sprcha i záchod na pláži (aspoň tam kde jsme měli zajištěné slunečníky). Tam jsme ale byli na týden, ne jen na skok.
Zakladatelka jdi do toho neboj se a užij si to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
21.7.17 10:43
@slivovicka píše:
Já takhle byla s mamkou na Makarské. Zájezd organizoval Čedok a bylo to jen na doplnění kapacity autobusu. Zázemí jsme mohly používat v hotelu, kde nás vysadili. Sprchy na pláži byly. Den u moře byl super, ale na delší dovcu bych na Makarskou nejela. Na zpáteční cestě byl autobus poloprázdné, takže každý měl svou dvousedačku. V Itálii jsme byli v Lignanu a tam je sprcha i záchod na pláži (aspoň tam kde jsme měli zajištěné slunečníky). Tam jsme ale byli na týden, ne jen na skok.
Zakladatelka jdi do toho neboj se a užij si to.

dekuji moc :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
21.7.17 10:44

Já ti to nedoporučuji, zkus si najít nějakou brigádu a ušetřit 5000, což máš skoro hned a pak vyjeď na týden. Určitě to bude lepší než jen pár hodin za 1300+.

• Citovat
  • Upravit
2534
21.7.17 10:45

@valetyna dneska s ni jdu odpoledne na kafe, tak se ji zeptam :) ale myslim, ze to vzdy brala pres slevomat, jednou byla v Bibione a pak v Lido di Jesolo (nevim, jak se to pise :D ) potreti si nepamatuju, kde presne byla :) vim, ze v jednom tom zajezdu si chvalila i nejaky podvecerni vylet do jineho mesta - ten si ale na miste doplacela navic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
21.7.17 10:47
@movahu píše:
@valetyna dneska s ni jdu odpoledne na kafe, tak se ji zeptam :) ale myslim, ze to vzdy brala pres slevomat, jednou byla v Bibione a pak v Lido di Jesolo (nevim, jak se to pise :D ) potreti si nepamatuju, kde presne byla :) vim, ze v jednom tom zajezdu si chvalila i nejaky podvecerni vylet do jineho mesta - ten si ale na miste doplacela navic

tak zeptej prosim byla bych moc vdecna :) prave ted na slevomatu koukam na jednodenni koupani do Bibione. dekuji :oops: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
21.7.17 10:47
@blabla123 píše:
Já ti to nedoporučuji, zkus si najít nějakou brigádu a ušetřit 5000, což máš skoro hned a pak vyjeď na týden. Určitě to bude lepší než jen pár hodin za 1300+.

ja brigadu mam ale platim dost veci doma, takze bych tolik nenasetrila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
21.7.17 10:48
@valetyna píše:
ja brigadu mam ale platim dost veci doma, takze bych tolik nenasetrila

A co platíš? Nebo si počkej rok a až našetříš, tak jeď.

• Citovat
  • Upravit
2054
21.7.17 10:49

@Agneth Prosím tě, těch příkladů a akcí je, jinak jsme po Evropě nelítali jako studenti, a to i v létě http://obletsvet.cz/…y-do-500-kc/ Stačí hledat.

Začátek října je taky super na koupačku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76472
21.7.17 10:56
@valetyna píše:
to jsem netusila ze sprchy a zachody jsou na plazi, dekuji :palec:

všude ne, v Itálii ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
21.7.17 10:57
@Imamother píše:
@Agneth Prosím tě, těch příkladů a akcí je, jinak jsme po Evropě nelítali jako studenti, a to i v létě http://obletsvet.cz/…y-do-500-kc/ Stačí hledat.Začátek října je taky super na koupačku.

Jojo, začátkem října při dešti a 10-15°je to ideální. Jiné počasí je touto dobou dost nepravděpodobné. :lol:
Ale asi zjišťuji, že jsem buď stará a nebo blb. á, pohledala jsem na netu a fakt jsem žádnou takovou super letenku o prázdninách k moři nenašla. :nevim: Možná by to chtělo víc času - ale za tu dobu bych tipla, že už bych tam tím busem byla dvakrát. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí