Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
.
Příspěvek upraven 24.01.17 v 09:15
Já bych ho prodala za 7-7,5 tisíce.
Pokud na to nespěcháš, tak bych dala víc, slevniz můžeš vždy.
![]()
Nejlépe je rozhodit nabídku po všech inzertních server, s různou cenovou hladinou (o 500,– Kč výš a níž) a uvidíš.
Ahoj.Já bych zkoukla ostatní inzeráty stejného kočáru.Taky záleží jestli ho máš s nějakým defektem,odřeninou..atd.
Ja bych dala tak 7000.Vzhledem k tomu ze uz je na nej zaruka rok.
Taky bych se podívala na podobné inzeráty. Taky ale záleží, jestli ho chceš prodat, abys dostala co nejvíc, nebo se ho hlavně potřebuješ zbavit. Já podobné věci po holkách schovávám (snad se budou hodit bráchovi), protože mi přijde, že prodat je se moc nevyplatí. Na Aukro atp dávám spíš takové věci, kterých se chci hlavně zbavit, že zabírají místo
.
Pokud potřebuješ co nejvíc peněz, tak bych asi zkusila nějakou inzerci v místě bydliště, protože poštovným se to dost prodraží a moc zájemců asi nebude.
neli23 píše:
myslíte 7.tis. za kočárek který stál 9,5tis.? a nebo za celou sadu ta stála 11200kč
Na mmb se pohybují v celé sadě od šesti do sedmi tisíc, nevěřím, že by ti za něj někdo dal víc… bohužel
Taky bych řekla,že ho víc jak za 7 tisíc neprodáš ![]()
Trch je strašně zasycený ojetýma kočárama ![]()
taky si myslím že ta max. cena je těch 7.000,–… holt za stejný i menší peníze už jde koupit jiný nový kočárek, sice většinou bez autosedačky - se na mě nezlob - ale o kterou není proč stát.
Držím palce abys prodala co nejlépe, Dorjan není zrovna kvalitní kočárek a ta autosedačka co se týče bezpečnosti stojí za …je to jen kus vymlasknutýho plastu ![]()
Bohužel jsem ho měla na první dítě a už nikdy více ![]()
Přesně tak, souhlasím, že pokud to prodáš za 7.000, tak budeš ráda. Není to kdovíjaká značka a i za menší peníz koupím kvalitnější ojetej kočárek.