Zábavní park Praha a okolí
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Zábavní park Praha a okolí
Maminky Pražačky. Prosím o tip na dětský park… zatím koukám krtkův svět, Mirakulum, farmpark Soběhrdy. Co myslíte, který jen nejlepší? Nebo další tip. Budeme mít auto.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Z uvedenych jsem byla jen v Mirakulu ale opakovane, moje deti to tam bavi…ale bude zalezet od veku deti. Ve farmaparku byl starsi se skolou, jako ok, ale Mirakulum pry z jeho pohledu lepsi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@beruska9 Dceři je sedm. Zatím se mi nejvíce zamlouvá mirakulum. Krtkův svět jsme byli, jak jsme v Praze neměli auto…přijde mi právě lepší to Mirakulum
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mirákulum rozhodně, jestli máte auto. Ten Krtkův svět není špatný, když je počasí na déšť, je tam i vnitřní hernička s kavárnou. Ale zase zaplatíš nemalé vstupné a to je jen základ a na každou atrakci ( vláček, kolotoč, hrad) si musíš připlatit. Třeba ten vláček jede tak 4 minuty a dáš 60,– To mi přišlo přehnané. Podívej se ještě na Žirafu, myslím, že to je někde v Čestlicích? Tam jezdí mladí a dětem se tam moc líbí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za mě poměr cena/ výkon Mirakulum. Plus je vše v ceně a strávit se tam dá celý den.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za mě jednoznačně Mirakulum. Krtkův svět je takové celkem obyčejné lepší velké hřiště, podle mě cena/výkon neodpovídá např. v porovnání s Mirákulem.
Mirákulum má nápadité atrakce, podzemní cesty, je tam toho spousta, dá se tam strávit i celý den. Vodní atrakce už budou nejspíš vypnuté, ale i zbytek parku je úžasný.
Fajnpark je jiný v tom, že má „elektrické“ atrakce, tj. je to tam trošku jako na pouti, různá nabíjecí autíčka, malý Dinopark… zkrátka je také fajn a rozhodně stojí za to se tam vydat, ale kdybych si musela vybrat jen jedno, jedu určitě do Mirákula.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Limi123Zatím to taky tak vidím na to Mirakulum a není to z Prahy autem daleko
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mirakulum je super, to rozhodně můžu doporučit. Když bude ošklivo, je fajn Majaland. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KKK85 Mirákulum je bezva. Líbí se mi, že je to venku, je to na velkém prostoru, jsou tam i zvířátka, která se dají hladit, spousta míst na posezení atd. Moc pěkný je tam taky vodní svět. Byli jsme několikrát, dětem se tam vždycky moc líbilo.
- Citovat
- Upravit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.