Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
https://www.novinky.cz/…l-trest.html
docela mě zarazilo vyjádření předsedy odvolacího soudu, jak s může někdo o vražedkyni a to ještě dost surové vyjádřit že dítě zabila více méně z hlouposti??
Nebo jsem fakt divná a tohle vyjádření je normální ![]()
Divná nejseš, zavřela bych ji na doživotí…nevím, jestli tady někdo zná seriál Dexter, ale přesně jeho bych na ni poslala, takovej člověk si nezaslouží žít a být na tomto světě.
Příspěvek upraven 18.07.18 v 12:31
Ubit novorozence palickou na maso z hlouposti?
V dobe babyboxu?
@ka2ka V tom případě jsem asi divná taky, protože mi to vyjádření v pořádku rozhodně nepřijde ![]()
Zrovna přemýšlím nad tím, že bych asi nemohla dělat obhájce, protože něco takového bych hájit nedokázala.
Asi jsem taky divná. Ale ještě víc mě zarazilo vyjádření té krav.y… Nemyslela jsem si, že ho tím můžu zabít
kdyby neplánovala vraždu předem, tak by těhotenství přeci netajila.
tak jste mě uklidnili, protože tohle vyjádření je fakt divný a vážený pán podle mě šlápl hodně vedle
To si dělají srandu?
21letou holku má omlouvat „nízký“ věk? Snad už malé dítě ví, že se nesmí ubližovat a dospělá ženská to neví? Fuj, ti mi hnuli žlučí, že jsem to vůbec četla! ![]()
Plánovaný chladnokrevný zločin. I desetilé dítě ví, že zabít je špatné. Ví to i můj pětiletý syn. Ona těhotenství tajila = věděla, že se dítěte zbaví = vraždu plánovala. Je mi z ní zle, doufám, že jí to spoluvězeňkyně osladí, a normálně nikomu nic zlého nepřeju.
Když holčičku porodila, dvakrát jí udeřila hlavičkou o roh sprchového koutu, bodla do krku, a nakonec ji několikrát praštila paličkou na maso.
„Nedošlo mi, že můžu dítě usmrtit. Chtěla jsem jen, aby neplakalo. Hrozně mě to mrzí, udělala jsem hroznou věc,“ uvedla pak u plzeňského soudu.
edit-ja jsem ochotna verit, ze v afektu muze unavene matce preskocit a zatrese miminkem, nebo ho udusi. Ano, vim, ze to zni i tak hrozne. Ale surove a tremi zpusoby?
Příspěvek upraven 18.07.18 v 12:40
takové tresty
Za tohle mají být přísné tresty ne takový výsměch. Smrt dítěte je z hlouposti
Vždy stejný scénář, nikdo v okolí těhotenství netuší, k lékaři nechodí, rodí doma takže plánují vraždu a pak že hloupost ![]()
@lucenka píše:
Asi jsem taky divná. Ale ještě víc mě zarazilo vyjádření té krav.y… Nemyslela jsem si, že ho tím můžu zabítkdyby neplánovala vraždu předem, tak by těhotenství přeci netajila.
Přesně! Ta by to u mě neuhrála ani na poporodní depresi. Úmysl v tom vidím naprosto jednoznačný. ![]()
No ty kráso…já už fakt nechápu,kam spěje česká justice. K tomu snad ani neni adekvátní komentář. Je mi z toho na
.
@ka2ka me to prijde cely fakt ulet.A jeste ke vsemu jak mohla devet mesicu tajit ze je tehotna ? Vzdyt si pritel musel neceho vsimnout.
„přivedla jsem tě na tento svět a taky tě z něj můžu hodně rychle sprovodit“ tady dostává úplně nový význam. (ale vtipný to teda není).
Při pročítání těhle případů mě pořád napadá, pro koho jsou ty babyboxy určeny. Tak buď je to vyšinutá bezcitná magorka a dítě si zabije doma sama, nebude se s ním přece zbytečně nikam vláčet (zvlášť protože se nezajímá o to, co nějaký ten báby-boks je, maximálně slyšela to slovo v televizi, ale už vůbec si nebude hledat, kde je nejbližší…). Nebo si někdo další nepřeje, aby dítě měla, nějaký vyšinutý bezcitný magor, co ji pod pohrůžkami nutí těhotenství skrývat a pak tam to dítě zaveze, nebo ji stejně manipulativně donutí to udělat. No a nebo se chce zbavit dítěte někdo, kdo si ho z nějakých důvodů nechat nemůže, ale potrat pro něj nebyla volba, tak to řeší třeba anonymním porodem a adopcí. Nějak mě nenapadá, pro jaký typ osobnosti a případu ty babyboxy vlastně jsou.
Až se obávám, že za tím množstvím v nich nalezených dětí je stejné množství matek, které si to takhle vlastně nepřály…
Příspěvek upraven 18.07.18 v 12:48