Zabít dítě z hlouposti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27767
18.7.18 12:58
@Anonymní píše:
I utajování se stává, ne často, ale stává.
To není jako obyčejná deprese, máte černo a jen chcete, aby bylo zticha nebo mrtvé. Je to hrozné já vím. Ale měl by se na to podívat i nějaký psychiatr.
Třeba je ta ženská fakt jen zrůda. :poblion:
Ale je i neskutečný, co dokáže udělat porod s mozkem.

a ty myslíš že jí nevidělo x psychiatru??? to víš že ano a mozek má rozhodně v pořádku, protože jinak už by seděla na psychiatrii

jinak ano osobně vím co udělá mozek po porodu a moc dobře,ale rozhodně tě to neovlivní před porodem což ona vraždu už plánovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.7.18 12:59

Já si po porodu pěkně užívala v depresích a dítko do toho vůbec nespalo. V noci jsem jednou s malým začala třepat, ať už konečně drží pusu! Dodnes se mi to vrací , naštěstí jsem měla dost odpovědnosti si uvědomit, co dělám! Měla vyhledat odbornou pomoc, tahle krůta to plánovala! Moc toho prcka lituji. :,(

• Citovat
  • Upravit
Nmdl
18.7.18 13:00

Upřímně? Roh vany, nůž, palička na maso? Ať mi nikdo netvrdí, že tohle není promyšlená snaha o likvidaci potomka. Škoda, že není zavedena smrt na elektrickém křesle, víc k tomu asi nemám co dodat.

• Citovat
  • Upravit
1935
18.7.18 13:00

Obžalovaná se deliktu dopustila víceméně z hlouposti. Rozhodně se nejedná o profesionální kriminálnici, která by se na to dopředu připravovala a čekala z toho nějaký zisk.

No asi je nad slunce jasnější, jaké má tento člověk životní hodnoty. Takže verdikt se naprosto slučuje s jeho prioritami.

Jsem kdysi četla nebo slyšela, že pedofilové a vrahové/vražedkyně dětí mají vždy v kriminále peklo na zemi. Často takoví lidé končí „sebevraždou“. No, někdy oko za oko a zub za zub není úplně od věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
18.7.18 13:08

Z hlouposti??? … dvakrát jí udeřila hlavičkou o roh sprchového koutu, bodla do krku, a nakonec ji několikrát praštila paličkou na maso. Jo, tak já se řadím do klubu těch divných :roll: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
18.7.18 13:24

Ta ženská je normální sadistické individuum. Ještě ji pustí dřív za dobré chování. Nedej bože, aby až vyleze, znovu otěhotněla. Svět je nespravedlivý, skvělý lidé odchází a my všichni živíme takováhle individua ve vězení. Pak když ještě dostane takovýto trest. Zabije surově dítě, vyleze a má ještě polovinu života před sebou. Nevěřím v nápravu, inteligenci ji do hlavy nikdo nenaleje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
18.7.18 13:29

Zavřít a už nikdy nepustit. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
18.7.18 13:35
@ka2ka píše:
https://www.novinky.cz/…l-trest.htmldocela mě zarazilo vyjádření předsedy odvolacího soudu, jak s může někdo o vražedkyni a to ještě dost surové vyjádřit že dítě zabila více méně z hlouposti??
Nebo jsem fakt divná a tohle vyjádření je normální :think:

Pro mě je to vražda. Utajila porod i před přítelem, pak lhala, takže vše plánovala. Že jí ruplo po porodu v bedně bych pochopila, kdyby chodila na prohlídky nebo to řekla aspoň otci dítěte. Hlavně že nebyla hloupá na sex :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
18.7.18 13:42

Já jsem to tu už psala. Omluví se vše. Zabít dítě z hlouposti. To je extra ubohá obhajoba. Tresty jsou celkově směšné. A omluvitelné je, jak vidno, pořád více zvěrstev. Umetá se tu cesta zlu. A to je moc špatné.

Příspěvek upraven 18.07.18 v 13:50

• Citovat
  • Upravit
5708
18.7.18 13:46
@rokris píše:
Já jsem to tu už psala. Omluví se vše. Zabít dítě z hlouposti. To je extra ubohá obhajoba. Tresty jsou celkově směšné. A oluvitelné je, jak vidno, pořád více zvěrstev. Umetá se tu cesta zlu. A to je moc špatné.

Ono i ta půlka trestu pro ní bude v kriminále výživná. Tam je řada maminek, které dělaly lumpárny, aby své děti zabezpečily, ne aby je zlikvidovaly. Myslím, že až zjistí, za co dotyčná sedí, že jí sežerou i s chlupama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3581
18.7.18 13:48

Taky mám zkušenost s poporodnimi depresemi, byly chvíle, kdy se mi hlavou honily děsné věci, ale NIKDY bych dítěti neublížila. Tuhle kreaturu bych poslala na křeslo. I způsob, jakým to miminko zabila, je absolutně děsivý. Nechápu, jak může být někdo tak hrozně krutý :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
18.7.18 13:55
@Bídžej píše:
Taky mám zkušenost s poporodnimi depresemi, byly chvíle, kdy se mi hlavou honily děsné věci, ale NIKDY bych dítěti neublížila. Tuhle kreaturu bych poslala na křeslo. I způsob, jakým to miminko zabila, je absolutně děsivý. Nechápu, jak může být někdo tak hrozně krutý :,(

My máme dvě dětičky v pěstounské péč, jedno z nich bylo týrané, nedávaly mu ani najíst, bili ho, také to nechápu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1984
18.7.18 13:56

@reny14 píše:
inteligenci ji do hlavy nikdo nenaleje.

Zkusila bych to paličkou. Třeba natlouct to tam půjde. A když ne, žádná škoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
18.7.18 14:02
@amalka3455 píše:
@reny14 píše:
inteligenci ji do hlavy nikdo nenaleje.Zkusila bych to paličkou. Třeba natlouct to tam půjde. A když ne, žádná škoda.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21681
18.7.18 17:59
@Nmdl píše:
Upřímně? Roh vany, nůž, palička na maso? Ať mi nikdo netvrdí, že tohle není promyšlená snaha o likvidaci potomka. Škoda, že není zavedena smrt na elektrickém křesle, víc k tomu asi nemám co dodat.

Ja bych jim udelala to same :,( :pocitac: oko za oko :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky