Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, dneska mi byl zablokovany fb. Odhlasilo me to z telefonu i pocitace a pise mi to, ze mi byl deaktivovan ucet z duvodu poruseni pravidel. Ale ja jsem si uplne jista, ze jsem nic neporusila. Chteji po mne naskenovat doklad totoznosti a to se mi opravdu nechce. Nestalo se to taky někomu? Nebo nevite, jak to řešit? Dost me to štve ![]()
Tak tohle se mi opravdu nikdy nestalo. Takže ani moc neporadim..ale tak pokud se ti nechce naskenovat doklad totožnosti, udělej si úplně nový fb ![]()
Tak to je jasný, ale beru to jako uplně poslední možnost, přece jenom za těch 10 let už tam mám spoustu kontaktů, co už dohromady nikdy nedám…krom toho jsem byla v hodně skupinách a prodávala věci..a to nemluvím o fotkách…prostě bych byla nejradši, kdyby nějak šel obnovit můj starý účet, tak se ptám, jestli někdo nemá zkušenost s odblokováním ![]()
Někdy ho zablokujou…někdo tě za něco mohl nahlásit
…To je fuk…každopádně, to že chtěji doklad je normální postup…Ničeho se neboj ![]()
@barcqik2 taky se mi to stalo, někdo mi nahlásil profil ze zlosti, že nejsem postavička z pohádky-měla jsem fotku v profilovce…poslala jsem doklady a stejně se nic nedělo, už je to několik měsíců, takže jsem si založila jiný profil.
@barcqik2 stalo se mi to samé, jsem si také jistá, že jsem pravidla neporušila, Fb stránku jsem si udělala abych mohla nakupovat oblečení pro děti u jedné Fb skupiny a taky to po mě chce naskenovat doklad totožnosti. To rozhodně dělat nebudu… Nový Fb si dělat nebudu, jsem z těch kdo ho k životu nepotřebují
Ach jo, já tam měla normální jméno, normální profilovku, nespamovala jsem, nikoho jsem neurážela…poslala jsem jim oskenovanou obačanku s tím, že jsem začernila uplně všechno kromě jména a data narození, aby to nešlo zneužít. Pořád asi marně doufám, že když už tam ta nabídka je, tak to k něčemu bude, ale co to tu tak čtu, tak si asi rovnou můžu založit nový profil
bojím se, že hodně lidí mi neodklikne žádost, protože si budou myslet, že je to vir.Jak to bylo před pár měsíci…
Ne že bych na fb byla závislá, ale jsem zubařka a na fb máme ročníkovou skupinu z medicíny plus mám pár skupin, kde se diskutují kazuistiky..takže si nový fb budu muset založit, bez něj se neobjedu..a to nepočítám lidi z různých částí světa, když jsem byla na Erasmu a podobně, ty už asi nikdy nedohledám ![]()
Hlavně je divní, že mi nenapsali žádní varování..a na stránkách píšou, že někdy když hodně porušíš pravidla, tak nepíšou žádné upozornění a rovnou tě nenávratně bloknou..jenže já fakt absolutně netuším, čím jsem mohla porušit nějaká pravidla :/
@barcqik2 Mě zas nefunguje heslo.
Kašlat na to, zítra zkusím znova. Možná to někdo hecknul… radši vyčkám…
Ahoj před pár dny mi někdo hacknul účet. Už jsem zkoušela vše možné. Účet jsem nahlásila že se vydává za někoho jiného. Neví někdo jak dlouho trvá než účet zablokují? Děkuji za odpovědi