Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@izabe píše:
Dej to vědět manželovi, bude rád
To právě nemůžu, už jsem dostala druhou šanci ![]()
@Anonymní píše:
To právě nemůžu, už jsem dostala druhou šanci
Ono to není poprvé?
![]()
@Kipa22 píše:
Ono to není poprvé?![]()
Nene, to neni poprve, je to protrela bitch. ![]()
@Kipa22 píše:
Ono to není poprvé?![]()
S tímto ne, ale vyspala jsem se s kamarádem a manžel zrovna přišel, když jsme byli v nejlepším ![]()
@Anonymní píše:
To právě nemůžu, už jsem dostala druhou šanci
No, ty budeš poklad.
@Anonymní píše:
S tímto ne, ale vyspala jsem se s kamarádem a manžel zrovna přišel, když jsme byli v nejlepším
To muselo naštvat, že?
Taky mohl chvili počkat až to dokončíte
@Anonymní píše:
S tímto ne, ale vyspala jsem se s kamarádem a manžel zrovna přišel, když jsme byli v nejlepším
i trollit se musí umět…aby jsi se neodkopala moc brzy, jako např. právě teď ![]()
@izabe píše:
To muselo naštvat, že?Taky mohl chvili počkat až to dokončíte
On s tím začal, já mu říkala že může někdo přijít
@Keyllah píše:
i trollit se musí umět…aby jsi se neodkopala moc brzy, jako např. právě teď
No nasranej byl teda fest ![]()
@Anonymní píše:
No nasranej byl teda fest
Místo aby se prostě jen přidal, že jo.
Takže odpovím na tvoji otázku. Smaž ho všude. Zablokuj snad se nějaký čas neukáže. A raději se soustřeď na rodinu než na sociální sítě.
@Kutil Tom píše:
Místo aby se prostě jen přidal, že jo.
Jako chápu to, proto to zase nechci pokazit. Jsem asi taková víc jako na to, ale nechci ho zase zklamat. Slíbila jsem to ![]()
Holky, pomoc, asi se utrápím. Jak se mám co nejdříve dostat ze zamilovanosti?
Děsně jsem se zabouchla do jednoho našeho pravidelného hosta. Skoro se neznáme, vždy jen pár slov prohodíme (někdy i pikantnosti) ale vždycky když ho vidím jsem mimo. Jednou i kytku přines. Akorát mám manžela a dvě děti, nechci to zničit, ale zároveň chci být i s ním.
Teď se už u nás nějaký čas neukázal, ale mám strach, že až dorazí, zase budu úplně pryč. Navíc jsem mu dala i svůj ig, takže mi často píše i večer a já samozřejmě mu sjížídm i profil
, takže ne a ne zapomenout