Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
S tímto ne, ale vyspala jsem se s kamarádem a manžel zrovna přišel, když jsme byli v nejlepším
omg, dalsi trolik trotl..ik a jeste k tobu debi..lek
… si u toho honis? nebo jsi psychicky nemocny? ![]()
@markytka3 píše:
omg, dalsi trolik trotl..ik a jeste k tobu debi..lek… si u toho honis? nebo jsi psychicky nemocny?
děcka už mají po pololetkách, tak si někdo dělá dobře
ale už to ani není vtipný ![]()
@Anonymní píše:
No nasranej byl teda fest
a pritom mel byt rad, ze setri pluh svuj, kdyz kamarad ore jeho pole. Ted napodruhe uz by tomu mozna porozumel lip ![]()
@Fukitol píše:
a pritom mel byt rad, ze setri pluh svuj, kdyz kamarad ore jeho pole. Ted napodruhe uz by tomu mozna porozumel lip
asi mu to špatně vysvětlila ![]()
@Keyllah píše:
děcka už mají po pololetkách, tak si někdo dělá dobřeale už to ani není vtipný
no me to prijde spis uchylny, hloupa decka by nemela takovy sloh, to spis nejaka dalsi zivotni nula, ktera chce, aby s ni nekdo komunikoval… v takovyhlech pripadech bych vzdy odtajnila anonyma… tipuji, ze je to jeden z mistnich nedocenovanych borecku ![]()
Příspěvek upraven 19.01.23 v 19:40
To jsou takové hezké starosti, umět se ještě zamilovat. Akorát z toho můžou být velké starosti, když to člověk neukočíruje. Máš rodinu, zázemí, přece nechceš o všechno přijít. Vždyť si s hostem popovídej, když přijde, ale měj hranice, za které nepůjdeš. To, že si píšete, už skoro za těmi hranicemi je, řekla bych.
No autorka nepise, jaky je to host, treba dela v hampejzu a dostaly se ji do prace city
.. ntb. myslim, ze autorka jiz nenapise ![]()
Hele, ale já bych naopak nechala tomu volný průběh a poddala se tomu…to máš jedno, jestli ho podvedes teď, nebo až s tím dalším, ono to tak jako tak u Tebe přijde, podle toho, co pises…
@EEKK píše:
Občas někdo napíše, aby nás trochu nadzvednul, že.
no me nadzvedne akorat pomyslny prst pri tukani si na celo, takhle primitivne trolit muze snad jen totalni stoupa (+ me udivuji reakce uzivatelek, ktere to sezerou i s navijakem a snazi se radit)
@Anonymní píše:
Jako chápu to, proto to zase nechci pokazit. Jsem asi taková víc jako na to, ale nechci ho zase zklamat. Slíbila jsem to
A sliby se drží vid, tak neslibujuj nemožný
@Anonymní píše:
Jako chápu to, proto to zase nechci pokazit. Jsem asi taková víc jako na to, ale nechci ho zase zklamat. Slíbila jsem to
Myslíš jako víc rozhoďnožka? ![]()
Ale ty myšlenky na něj mám pořád