Zabouchlá do zákazníka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
19.1.23 19:31
@Náměsíčná píše:
Takže odpovím na tvoji otázku. Smaž ho všude. Zablokuj snad se nějaký čas neukáže. A raději se soustřeď na rodinu než na sociální sítě.

Ale ty myšlenky na něj mám pořád :nevim: :nevim: :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
13197
19.1.23 19:31
@Anonymní píše:
S tímto ne, ale vyspala jsem se s kamarádem a manžel zrovna přišel, když jsme byli v nejlepším :,(

omg, dalsi trolik trotl..ik a jeste k tobu debi..lek :lol:… si u toho honis? nebo jsi psychicky nemocny? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41503
19.1.23 19:34
@markytka3 píše:
omg, dalsi trolik trotl..ik a jeste k tobu debi..lek :lol:… si u toho honis? nebo jsi psychicky nemocny? :lol:

děcka už mají po pololetkách, tak si někdo dělá dobře :think: ale už to ani není vtipný :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4764
19.1.23 19:36
@Anonymní píše:
No nasranej byl teda fest :nevim:

a pritom mel byt rad, ze setri pluh svuj, kdyz kamarad ore jeho pole. Ted napodruhe uz by tomu mozna porozumel lip :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41503
19.1.23 19:38
@Fukitol píše:
a pritom mel byt rad, ze setri pluh svuj, kdyz kamarad ore jeho pole. Ted napodruhe uz by tomu mozna porozumel lip :nevim:

asi mu to špatně vysvětlila :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
19.1.23 19:40
@Keyllah píše:
děcka už mají po pololetkách, tak si někdo dělá dobře :think: ale už to ani není vtipný :think:

no me to prijde spis uchylny, hloupa decka by nemela takovy sloh, to spis nejaka dalsi zivotni nula, ktera chce, aby s ni nekdo komunikoval… v takovyhlech pripadech bych vzdy odtajnila anonyma… tipuji, ze je to jeden z mistnich nedocenovanych borecku :lol:

Příspěvek upraven 19.01.23 v 19:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
19.1.23 19:44

To jsou takové hezké starosti, umět se ještě zamilovat. Akorát z toho můžou být velké starosti, když to člověk neukočíruje. Máš rodinu, zázemí, přece nechceš o všechno přijít. Vždyť si s hostem popovídej, když přijde, ale měj hranice, za které nepůjdeš. To, že si píšete, už skoro za těmi hranicemi je, řekla bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
19.1.23 19:48

No autorka nepise, jaky je to host, treba dela v hampejzu a dostaly se ji do prace city :lol:.. ntb. myslim, ze autorka jiz nenapise :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
19.1.23 19:56

Občas někdo napíše, aby nás trochu nadzvednul, že.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.1.23 20:07

Hele, ale já bych naopak nechala tomu volný průběh a poddala se tomu…to máš jedno, jestli ho podvedes teď, nebo až s tím dalším, ono to tak jako tak u Tebe přijde, podle toho, co pises…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
19.1.23 20:10
@EEKK píše:
Občas někdo napíše, aby nás trochu nadzvednul, že.

no me nadzvedne akorat pomyslny prst pri tukani si na celo, takhle primitivne trolit muze snad jen totalni stoupa (+ me udivuji reakce uzivatelek, ktere to sezerou i s navijakem a snazi se radit)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
19.1.23 20:49
@Anonymní píše:
Jako chápu to, proto to zase nechci pokazit. Jsem asi taková víc jako na to, ale nechci ho zase zklamat. Slíbila jsem to :,(

A sliby se drží vid, tak neslibujuj nemožný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5976
19.1.23 21:14
@Anonymní píše:
Jako chápu to, proto to zase nechci pokazit. Jsem asi taková víc jako na to, ale nechci ho zase zklamat. Slíbila jsem to :,(

Myslíš jako víc rozhoďnožka? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria