Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Chceme koupit zábranu ke krbu, nevíte někdo, kde se dá sehnat nějaká v Brně, Znojmě (a okolí) za přijatelnou cenu? Na netu jsem nějaké našla, ale raději bych ji koupila osobně
Nevíte, jestli je mají třeba v Ikea? Na stránkách je nemají ![]()
Díky ![]()
Vím, že je mívají Baumaxi, Hornbachy a tak.....záleží co tam máte ![]()
Jinak si můžete poradit jako my u babičky
Rozmontovali jsme postýlku a dali ji kolem krbovek ![]()
ADA76 píše:
Vím, že je mívají Baumaxi, Hornbachy a tak.....záleží co tam máte
Jinak si můžete poradit jako my u babičkyRozmontovali jsme postýlku a dali ji kolem krbovek
Díky, máme tu několik svavebnin, ale nikdy jsem je tam neviděla
Musím se zeptat. Postýlku zatím rozmontovat nemůžeme, malá by neměla kde spát
![]()
Zebři my budeme dělat asi něco jako ohrádku, tak číhni na ty - třeba na MMB
V nějakém časopise jsem viděla reklamu, ale to byla nějaká železná a zase bych měla strach, aby to na někoho nežuchlo. ![]()
kozisek píše:
Zebři my budeme dělat asi něco jako ohrádku, tak číhni na ty - třeba na MMBV nějakém časopise jsem viděla reklamu, ale to byla nějaká železná a zase bych měla strach, aby to na někoho nežuchlo.
Ohrádky co jsem viděla jsou právě ještě dražší (jsou myslím větší), takže to moc neřeší
U těch zábran je brána a můžeme přikládat
Já bych raději kovovou, ale moc jsem jich neviděla.
Hele já myslím, že je to zbytečné vhození peněz, máme krb synovi je 10 měsíců a přistoupila jsem na drsnější metodu, trošičku jsem mu spálila ručičku aby věděl, že to pálí a bolí a po týdnu topení už tam vůbec neleze jen se z bezpečné vzdálenosti na krb kouká
Zvídavější dítě si poradí i se zábranou ![]()
kozisek píše:Železná zábrana ke krbu není moc zábrana, jelikož e rozehřeje tím horkem a začne pálit stejně jako krb
Zebři my budeme dělat asi něco jako ohrádku, tak číhni na ty - třeba na MMBV nějakém časopise jsem viděla reklamu, ale to byla nějaká železná a zase bych měla strach, aby to na někoho nežuchlo.
No tak jsem pohledala a našla, je tu odkaz na www.babydan.cz a distrubuce psaná ing. Fiedler, Trnkova 144, Brno 62800 Brno, tel. 548212335. Byla to reklama v mamince, cenu netuším ![]()
Moc díky ![]()
Kožíšku, ty jsou moc pěkný
Ale teda drahý ![]()
Michaelakkk, synovi je skoro 2,5r. a určitě by tam vletěl
On je tele a i když se spálil o troubu, tak na ni sahal zase, aby se přesvědčíl, že zase pálí
A mohla bych pokračovat…
A malá se začne co nevidět plazit…
Asi máš pravdu s tou kovovou, ale teď jsme tam cvičně zkusili dát věšák na prádlo (kovovej), je to ještě blíž než by byla zábrana a je jen teplej, takže to asi taky jde ![]()
Asi se podívám v těch stavebninách a v Ikea a když nic, tak holt objednám z netu ![]()
Ještě mě napadlo (jak jste tu psali o použití postýlky) prostě koupit tu levnou postýlku z Ikea a udělat z ní zábranu ![]()
V Ikei zábranu ke krbu nemají… pamatuji si, že když jsem o ní uvažovala neměli ji.
A jinak v tvém případě tvého syna to chápu
ale přece jen už je velkej a měl by to chápat ne? ![]()
Michaelakkk píše:
V Ikei zábranu ke krbu nemají… pamatuji si, že když jsem o ní uvažovala neměli ji.A jinak v tvém případě tvého syna to chápuale přece jen už je velkej a měl by to chápat ne?
On to chápe moc dobře, ale má holt období vzdoru
![]()
My jsme si nechávali dělat kdysi zábranu od truhláře. Ale my máme krb v rohu, takže to šlo krásně přidělat ode zdi ke zdi. A byla to i ochrana proti tomu, aby děti nespadly třeba hlavou na dlažbu, ten krb máme na vyvýšeným místě, takže je tam schod a na něm dlaždice.
Teď už jsou sice holky větší, ale zábranu tam máme pořád. Sice je to trochu nepraktický, že to musíme překračovat, ale už jsme si zvykli.
Jo a dali jsme za to asi 1200 Kč.
Ahoj, podivej se sem , kupovala jsem ji pro starsiho na ohrazeni prostoru, aby mu prckove nelezli do vytvoru z lega a neborili. Dobre se montovala, dodali okamzite, pan pres mail dobre komunikoval a kdyz videl, ze to chci do prostoru a ne ke zdi, zdarma pribalil dve nozicky. Je to takova cista truhlarska prace, zadny designovy zazrak, ale funguje. Starsi syn je stastny, ze ma vratka ![]()
Teratko píše:
Ahoj, podivej se sem , kupovala jsem ji pro starsiho na ohrazeni prostoru, aby mu prckove nelezli do vytvoru z lega a neborili. Dobre se montovala, dodali okamzite, pan pres mail dobre komunikoval a kdyz videl, ze to chci do prostoru a ne ke zdi, zdarma pribalil dve nozicky. Je to takova cista truhlarska prace, zadny designovy zazrak, ale funguje. Starsi syn je stastny, ze ma vratka
Tady jsem právě chtěla objednávat, pokud je neseženu někde v Brně
To jsem ráda, že máš dobré zkušenosti, jsou tam i nejlevnější ![]()