Zábrana ke krbu

9351
11.9.10 15:14

Zábrana ke krbu - Brno, Znojmo

Chceme koupit zábranu ke krbu, nevíte někdo, kde se dá sehnat nějaká v Brně, Znojmě (a okolí) za přijatelnou cenu? Na netu jsem nějaké našla, ale raději bych ji koupila osobně :nevim: Nevíte, jestli je mají třeba v Ikea? Na stránkách je nemají :think:

Díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9645
11.9.10 15:59

Vím, že je mívají Baumaxi, Hornbachy a tak.....záleží co tam máte :)
Jinak si můžete poradit jako my u babičky :) Rozmontovali jsme postýlku a dali ji kolem krbovek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
11.9.10 16:39
ADA76 píše:
Vím, že je mívají Baumaxi, Hornbachy a tak.....záleží co tam máte :)
Jinak si můžete poradit jako my u babičky :) Rozmontovali jsme postýlku a dali ji kolem krbovek :)

Díky, máme tu několik svavebnin, ale nikdy jsem je tam neviděla :think: Musím se zeptat. Postýlku zatím rozmontovat nemůžeme, malá by neměla kde spát :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
11.9.10 16:44

Zebři my budeme dělat asi něco jako ohrádku, tak číhni na ty - třeba na MMB :think: V nějakém časopise jsem viděla reklamu, ale to byla nějaká železná a zase bych měla strach, aby to na někoho nežuchlo. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
11.9.10 19:12
kozisek píše:
Zebři my budeme dělat asi něco jako ohrádku, tak číhni na ty - třeba na MMB :think: V nějakém časopise jsem viděla reklamu, ale to byla nějaká železná a zase bych měla strach, aby to na někoho nežuchlo. :think:

Ohrádky co jsem viděla jsou právě ještě dražší (jsou myslím větší), takže to moc neřeší :nevim: U těch zábran je brána a můžeme přikládat 8-) Já bych raději kovovou, ale moc jsem jich neviděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
11.9.10 19:27

Hele já myslím, že je to zbytečné vhození peněz, máme krb synovi je 10 měsíců a přistoupila jsem na drsnější metodu, trošičku jsem mu spálila ručičku aby věděl, že to pálí a bolí a po týdnu topení už tam vůbec neleze jen se z bezpečné vzdálenosti na krb kouká :-) Zvídavější dítě si poradí i se zábranou :-)

• Citovat
  • Upravit
Michaelakkk
11.9.10 19:28
kozisek píše:
Zebři my budeme dělat asi něco jako ohrádku, tak číhni na ty - třeba na MMB :think: V nějakém časopise jsem viděla reklamu, ale to byla nějaká železná a zase bych měla strach, aby to na někoho nežuchlo. :think:
Železná zábrana ke krbu není moc zábrana, jelikož e rozehřeje tím horkem a začne pálit stejně jako krb :think:
  • Citovat
  • Upravit
35545
11.9.10 19:28

No tak jsem pohledala a našla, je tu odkaz na www.babydan.cz a distrubuce psaná ing. Fiedler, Trnkova 144, Brno 62800 Brno, tel. 548212335. Byla to reklama v mamince, cenu netuším :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
11.9.10 19:41

Moc díky :-)

Kožíšku, ty jsou moc pěkný :palec: Ale teda drahý :oops:

Michaelakkk, synovi je skoro 2,5r. a určitě by tam vletěl :roll: On je tele a i když se spálil o troubu, tak na ni sahal zase, aby se přesvědčíl, že zase pálí :roll: :zed: A mohla bych pokračovat… :lol: :roll: A malá se začne co nevidět plazit…
Asi máš pravdu s tou kovovou, ale teď jsme tam cvičně zkusili dát věšák na prádlo (kovovej), je to ještě blíž než by byla zábrana a je jen teplej, takže to asi taky jde :palec:

Asi se podívám v těch stavebninách a v Ikea a když nic, tak holt objednám z netu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
11.9.10 19:44

Ještě mě napadlo (jak jste tu psali o použití postýlky) prostě koupit tu levnou postýlku z Ikea a udělat z ní zábranu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
11.9.10 20:12

V Ikei zábranu ke krbu nemají… pamatuji si, že když jsem o ní uvažovala neměli ji.

A jinak v tvém případě tvého syna to chápu :D ale přece jen už je velkej a měl by to chápat ne? :)

• Citovat
  • Upravit
9351
11.9.10 20:32
Michaelakkk píše:
V Ikei zábranu ke krbu nemají… pamatuji si, že když jsem o ní uvažovala neměli ji.A jinak v tvém případě tvého syna to chápu :D ale přece jen už je velkej a měl by to chápat ne? :)

On to chápe moc dobře, ale má holt období vzdoru :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
11.9.10 21:40

My jsme si nechávali dělat kdysi zábranu od truhláře. Ale my máme krb v rohu, takže to šlo krásně přidělat ode zdi ke zdi. A byla to i ochrana proti tomu, aby děti nespadly třeba hlavou na dlažbu, ten krb máme na vyvýšeným místě, takže je tam schod a na něm dlaždice.
Teď už jsou sice holky větší, ale zábranu tam máme pořád. Sice je to trochu nepraktický, že to musíme překračovat, ale už jsme si zvykli.
Jo a dali jsme za to asi 1200 Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2191
12.9.10 08:46

Ahoj, podivej se sem , kupovala jsem ji pro starsiho na ohrazeni prostoru, aby mu prckove nelezli do vytvoru z lega a neborili. Dobre se montovala, dodali okamzite, pan pres mail dobre komunikoval a kdyz videl, ze to chci do prostoru a ne ke zdi, zdarma pribalil dve nozicky. Je to takova cista truhlarska prace, zadny designovy zazrak, ale funguje. Starsi syn je stastny, ze ma vratka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
12.9.10 11:27
Teratko píše:
Ahoj, podivej se sem , kupovala jsem ji pro starsiho na ohrazeni prostoru, aby mu prckove nelezli do vytvoru z lega a neborili. Dobre se montovala, dodali okamzite, pan pres mail dobre komunikoval a kdyz videl, ze to chci do prostoru a ne ke zdi, zdarma pribalil dve nozicky. Je to takova cista truhlarska prace, zadny designovy zazrak, ale funguje. Starsi syn je stastny, ze ma vratka :-)

Tady jsem právě chtěla objednávat, pokud je neseženu někde v Brně :-) To jsem ráda, že máš dobré zkušenosti, jsou tam i nejlevnější 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný