Čím to vyprat?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7213
10.9.10 11:03

cim to vyprat?

Ahojte holciny,delam na grilu a bohuzel s manipulaci s kuraty a vsim pecenym jsem za chvili i pres ochranou foliovou zasteru jak prase…spis mi vadi ty oranzove fleky od kurat,jsou nalozene v oleji a koreni-pekne syte oranzovy :pocitac: …pradlo jsem namocila do vanise pres noc a pak vyprala na 60stupnu v persilu plus a skvrny zustaly :pocitac: mam uplne nervy,jsou to bile veci a nevim jak to z nich dostat ven :pocitac: ,poradite?jo a uz jsem zkousela i predtim jednou zlucove mydlo a nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15674
10.9.10 11:05

na olej a mastné skvrny je dobrý jar (potřít jarem, chvíli nechat a vyprat). Pak mám ještě Ariel profesional, ale všechno taky nevypere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
10.9.10 11:10

Zkusila bych Savo perex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
10.9.10 11:11

jsem si rikala,ze vanish pres noc a sedesatka s persilem je jistota a houby :-(

priste zkusim ten jar,ale jestli ucinkuje i na zaschle skvrny :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
10.9.10 11:17

Jo, mně jar odstranil skrvu, které jsem si všimla až při žehlení :oops: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
10.9.10 11:18

hmmm a jak dlouho to na tom nechas? me ten vanish zklamal na plne care

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5429
10.9.10 11:33

Pokud je to bílé dej to do toho sava perex,to je jistota.Mám s ním jen samé dobré zkušenosti.Tem ariel profesional na skvrny je taky dobrý,ale myslím,že tohle nevypere.Taky by bylo dobrý sluníčko,ale kde ho v tomhle počasí vzít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
10.9.10 11:36
Sunnny píše:
Pokud je to bílé dej to do toho sava perex,to je jistota.Mám s ním jen samé dobré zkušenosti.Tem ariel profesional na skvrny je taky dobrý,ale myslím,že tohle nevypere.Taky by bylo dobrý sluníčko,ale kde ho v tomhle počasí vzít?

to jo,sice tady u nas na chvilku vykouklo,ale urcite nez mi dojede druha pracka se stejnym pradlem,tak zas zaleze :lol:
ale jsem bezradna,to savo perek zkusim,pridava se primo na svrny a nebo do pracky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
10.9.10 11:46

já nemohla flek od guláše dát dolů pak jsem našla na netu udělat směs: prášek na praní teplá voda a ocet.Nechala jsem to v tom asi hoďku a pustilo to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
10.9.10 12:00
apel píše:
já nemohla flek od guláše dát dolů pak jsem našla na netu udělat směs: prášek na praní teplá voda a ocet.Nechala jsem to v tom asi hoďku a pustilo to

hmmmm,dekuji za tip…jsem zvedava v jakem stavu to bude kdyz to vytahnu z pracky :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
10.9.10 13:37

Taky se přikláním k Savu perex, používám ho na bílé prádlo a pouští skvěle :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5429
10.9.10 17:42

Já savo perex používám tak,že ho ho naředím v poměru co je napsán na lahvi,prádlo do něj namočím až sleze skvrna tak ho trochu vymáchám v čisté vodě a pak vyperu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
10.9.10 23:11

akorat ja mam na strane maly firemni znak,ktery je barevny,tak prave se bojim,ze sleze barva,tak me napadlo to savo naredene nastrikat jen na skvrny a pak vyprat-nevim teda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
12.10.23 18:04

Holky poraďte. Softshellové kalhoty, dvakrát na sobě a hned se o něco otřel. Netuším o co, ale pračka nepomohlo. Co zkusit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7223
12.10.23 18:11

Žlučové mýdlo
Něco na skvrny wanisch?
Jedlá soda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek