Prášek na praní Persil

27
8.9.10 22:09

Prášek na praní Persil

Ahoj, chtěla bych se vás zaptat zda někdo perete v tomto prášku, zda jste s ním spokojené. Já už dlouho peru v Arielu a jsem s ním spokojená ale koupila jsem si velké balení toho Persilu a vůbec to nevypere skvrny na dětském oblečení jako od čokolády apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21625
8.9.10 22:13

já používám persil gel a vypere mi úplně všechno. i skvrny od trávy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
8.9.10 22:21

s kazdou vodou (slozeni, tvrdost apod) pere kazdy prasek jinak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
8.9.10 22:22

Hojky, taky pereme v gelu a pere dobře, vypral i zakydané trička od zeleninových příkrmů :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
8.9.10 22:31

Já peru také v Persilu gelu, ale přidávám na skvrny ještě kde co.. :roll: (pošudlím jádrovým mýdlem, přidám sůl na skrvny…). Mám krásně vypráno, ale nevím, čím vším to je… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1752
8.9.10 22:49

Já na Persil nedám dopustit, používala ho moje babička , máma i já. Vypere úplně všechno. V Německu kupovaný je ale lepší. Už na první pohled má více aktivních složek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
8.9.10 23:10
Januliiik píše:
Hojky, taky pereme v gelu a pere dobře, vypral i zakydané trička od zeleninových příkrmů :palec:

Já prala zatím jen v prášcích,gel jsem nikdy nezkoušela,ale asi začnu,když Januliiik píše,že to vypere i tu příkrmovou zeleninu.Prášek to právě nevypral a to jsem to prala třeba i na 90. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6283
8.9.10 23:16

Ja peru vetsinou v Persilu a jsem s nim spokojena.Obcas koupime Ariel,ale zda se mi, ze perou stejne dobre.Pradlo mam ciste,bez skvrn od jidla a vonave.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
8.9.10 23:19
kecačka píše:
Januliiik píše:
Hojky, taky pereme v gelu a pere dobře, vypral i zakydané trička od zeleninových příkrmů :palec:
Já prala zatím jen v prášcích,gel jsem nikdy nezkoušela,ale asi začnu,když Januliiik píše,že to vypere i tu příkrmovou zeleninu.Prášek to právě nevypral a to jsem to prala třeba i na 90. :nevim:
..............
nám opravář praček říkal, že čím více stupňů tím více se ničí ty účinné látky v tom prostředku
snažím se prát max na 50st a zeleninu nám to opravdu vypralo, nesmí se to nechat dlouho zaschnout
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
8.9.10 23:36
Januliiik píše:
kecačka píše:
Januliiik píše:
Já prala zatím jen v prášcích,gel jsem nikdy nezkoušela,ale asi začnu,když Januliiik píše,že to vypere i tu příkrmovou zeleninu.Prášek to právě nevypral a to jsem to prala třeba i na 90. :nevim:
..............
nám opravář praček říkal, že čím více stupňů tím více se ničí ty účinné látky v tom prostředku
snažím se prát max na 50st a zeleninu nám to opravdu vypralo, nesmí se to nechat dlouho zaschnout

Díky za rady,zkusím to a jakej persil gel používáš? Je to jedno?Koukala jsem na ten Sensitive,ten je na mimi věci,měla jsem prášek a byl dobrej a jemně voní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
8.9.10 23:52

používám sensitiv a peru v něm úplně všechno, jak od malé věci, tak naše, povlečení, ručníky, fakt všechno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
9.9.10 00:08
Januliiik píše:
používám sensitiv a peru v něm úplně všechno, jak od malé věci, tak naše, povlečení, ručníky, fakt všechno

Koupím a zkusím,ale koukala jsem že ta lahev je asi na 20 praní,to moc není,mají i větší balení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
9.9.10 00:20

větší jsem neviděla, ale vždycky čekám jak mají nějaké akce v dm a když dám ještě 50kč kuponek tak ho většinou koupím kolem těch 80kč a to je podle mě docela dobrá cena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
9.9.10 00:33

Dobře díky za tipy! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
9.9.10 05:49

Příspěvek upraven 08.06.16 v 08:39