Ručníky stále pouští chloupky

4122
7.9.10 21:49

Ručníky stále pouští chloupky

Ahoj,
chci se zeptat a poradit co s ručníky, které neustále pouští chloupky :cert:
Před nedávnem jsme koupili ručníky a osušky (červené,modré) které nebyly zrovna levné a i při opakovaném praní stále pouští chloupky takže máme neustále „špinavou“ koupelnu :evil:
Nevíte jestli je tohle možný důvod k reklamaci popř. co s nimi dělat???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12681
7.9.10 21:59

no tak já koupila osušku za 320 kč a pouští chloupky taky, je na ní krteček a když se s ní utřu jsem černá, myslela jsem že po párkrát vyprání to zmizí, ale zatím ne, taky si nevím rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
7.9.10 22:04

Koupila jsem červenobílé v Tchibu a chloupky pouštěly snad rok :roll: Už jsem je chtěla vyhodit, ale naštěstí to přestalo. Teď je mám nejraději jsou hebké sametové :wink:

Možná se sušičkou by to bylo odchlupeno rychleji :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7421
7.9.10 22:38

Ahoj,
možná bych je zkusila reklamovat.
To, že pouští chloupky, dle mého názoru znamená, že byla buďto blbě spřadena příze, ze které jsou vyrobené (pokud jsou froté), či špatně utkané (pokud jsou plyšové).
Další varianta je, že vlákna bavlny (předpoládám, že jsou bavlněné) byla při výrobě nějak poškozena a teď se lámou a vypadávají.
Variant je spousta, víc by ti asi řekl soudní znalec.

Bohužel radu, jak z toho ven nemám. Obávám se, že se jednalo o drahý, ale nekvalitní výrobek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.2.12 19:48

Ahoj, nemáte někdo nějaký nápad?? Právě to hledám, protože po sprše jsem vždy červená nebo modrá a koupelna je taky furt zaneřáděná. Sušičku nemám. Asi nic co…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
19.2.12 20:03

ahoj, já bych je zkusila vyprat na 90°C…ale nevím, jestli to přežijí…obávám se, že asi ne…no a nebo opravdu pořádně několikrát vyprat - přidat předpírku a extra máchání…jen tipuji, zkušenosti nemám…ale pokud už jsi je prala několikrát, tak se obávám, že to asi nepomůže…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.2.12 20:07

peru je furt :) Jo nekde pisou ze na 90 prat i ty co smrdí, to se mi taky stává, že voní voní voní a pak najednou se utírám a smrdí…no a že jim to naopak pomuze tolik stupnů… tak já to zkusím. Jinak halt počkám rok a pak pujdou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4122
19.2.12 20:08

Tak nám pomohla až sušička ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.2.12 20:21
Prosinčátko píše:
Tak nám pomohla až sušička ;-)

je mi jasný že ta pomůže, tiše závidím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
19.2.12 20:29

Mně se zatím vždycky osvědčilo vyprat ručníky poprvé na šedesát a bez aviváže. Některý jsou ale odolný, to se jim musí nechat. :)

• Citovat
  • Upravit
1726
19.2.12 22:16

já tedy musím říct, že jsem se s tím v životě nesetkala…nikdy mi ručníky chloupky nepouštěly :nevim: z jakého jsou materiálu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.2.12 18:16
kokomo píše:
já tedy musím říct, že jsem se s tím v životě nesetkala…nikdy mi ručníky chloupky nepouštěly :nevim: z jakého jsou materiálu?

a nemáš světlejší spíš co nejsou vidět? Já znala dycky jen starý u mamky nebo tak, už oprany nekolikrat, to ted mám poprvé v životě nové…Mám dokonce tri ruzné značky, modrý, černý a červený a všechny to dělají. :nevim: material normální ručníkovej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
20.2.12 19:02
verunkamandarinka píše:
kokomo píše:
a nemáš světlejší spíš co nejsou vidět? Já znala dycky jen starý u mamky nebo tak, už oprany nekolikrat, to ted mám poprvé v životě nové…Mám dokonce tri ruzné značky, modrý, černý a červený a všechny to dělají. :nevim: material normální ručníkovej :)

no mám ručníků spousty, kromě světlých mám i tmavě oranžové, tmavě modré, dokonce i jeden černý a nedělá to žádný :nevim: když kupuji ručník, tak se dívám hlavně na kvalitu, ale zase nějaké drahé nemáme…velká osuška asi za 200,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
20.2.12 19:07
verunkamandarinka píše:
kokomo píše:
a nemáš světlejší spíš co nejsou vidět? Já znala dycky jen starý u mamky nebo tak, už oprany nekolikrat, to ted mám poprvé v životě nové…Mám dokonce tri ruzné značky, modrý, černý a červený a všechny to dělají. :nevim: material normální ručníkovej :)

Nám to dělala jedna černá osuška…Přestala pouštět postupem času sama - tím, jak jsem ji často prala. Používala jsem ji proto ze začátku jen jako podložku pod dětský bazének…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.2.12 21:00
Kaczenka píše:
verunkamandarinka píše:
kokomo píše:
Nám to dělala jedna černá osuška…Přestala pouštět postupem času sama - tím, jak jsem ji často prala. Používala jsem ji proto ze začátku jen jako podložku pod dětský bazének…

takze cekat proste nebo najit zenu co ma susičku a spřátelit se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný