Prášek na praní Persil

Napsat příspěvek
Velikost písma:
311
9.9.10 09:34

Ahoj holky, taky peru v Persil (sensitive), vypere všechno, s příkrmy zatím nemám zkušenost… :-) Ale je důležitá taky pračka!!! Není to jen o prášku, jak se ukázalo ve spotřebitelských testech (www.dtest.cz), pokud pračka špatně pere, nepomůže skoro nic. A taky se prý v testech ukázalo, že prací prášky (Ariel a myslím Persil) kupované v čr nebo Německu jsou naprosto srovnatelné, což jsem ráda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
9.9.10 09:51

Taky peru v Persilu,ale kupovaném v Německu,pere úlně jinak,jsou prostě kvalitnější než naše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
11.9.10 19:49

Já v Persilu peru taky vše.. od kojeneckého až po špinavé monterky a super! Ariel si koupím jen občas, když ho mají v naší drogérce v akci a rozdíl nevidím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
1.5.13 09:45
@gabi.design píše:
Taky v Peru v Persilu, konkrétně sensitive, používám klasický prášek a nedám na něj dopustit. Vypere mi naprosto všechno, dokonce i pár měsíců zaschlou krev na bundě, s kterou si nikdo neporadil, nemluvím o flecích po kečupu, víně…a bílé prádlo je opravdu bílé, což si mi teď stěžovala kolegyně, že z Perwolu má zažloutlé prádlo a že se bude vracet zpátky k Persilu.

chtěla bych se vás zeptat, jestli používáte persil sensitiv i na barevné prádlo pro dospělé? Jsem totiž atopik a zajímalo by mě, jestli po něm barevné prádlo nebledne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
1.5.13 09:46

persil sensitiv expert na barevné prádlo

Chtěla bych se vás zeptat, jestli používáte persil sensitiv i na barevné prádlo pro dospělé? Jsem totiž atopik a zajímalo by mě, jestli po něm barevné prádlo nebledne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
1.5.13 10:21

@sloníci Jo, já jsem v tom prala i barevné a všechno v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
1.5.13 13:14

prací prášek denk mit na barevné prádlo?

Máte někdo vyzkoušený prací prášek z DMka i na barevné prádlo? a potom i prášek na vlnu? díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
11.9.14 09:05
@Fima píše:
Taky v Peru v Persilu, konkrétně sensitive, používám klasický prášek a nedám na něj dopustit. Vypere mi naprosto všechno, dokonce i pár měsíců zaschlou krev na bundě, s kterou si nikdo neporadil, nemluvím o flecích po kečupu, víně…a bílé prádlo je opravdu bílé, což si mi teď stěžovala kolegyně, že z Perwolu má zažloutlé prádlo a že se bude vracet zpátky k Persilu.

fakt Ti to vypralo i zaschlo krev? jakou barvu ta bunda mela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10867
11.9.14 10:18

Me teda nevoni vubec ten levandulovej Persil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
11.9.14 10:21

Na fleky kupuju prášek proti skrvnám z Lidku..asi za 4O kč..nasypu trochu do vody, přidám flekaté triko a nechám to přes noc..pakli to nejsou joo extra odolné skrvny..funguje to..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
12.9.14 10:29

@tasa Jo, před několika lety ano. Bunda byla bílá. Ovšem teď v Persilu už delší dobu neperu, připadá mi, že to už není co bývávalo a kolikrát mi to poslední dobou nevypralo sebemenší flek. Momentálně peru v Rexu nebo Tide. Teď jsem se nechala nalákat a koupila od Persilu ty gelové kapsle a nadávám, kudy chodím. Nevypere to pořádně ani ponožky, natož fleky. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
12.9.14 13:29
@Fima píše:
@tasa Jo, před několika lety ano. Bunda byla bílá. Ovšem teď v Persilu už delší dobu neperu, připadá mi, že to už není co bývávalo a kolikrát mi to poslední dobou nevypralo sebemenší flek. Momentálně peru v Rexu nebo Tide. Teď jsem se nechala nalákat a koupila od Persilu ty gelové kapsle a nadávám, kudy chodím. Nevypere to pořádně ani ponožky, natož fleky. :zed:
:cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný