Čím to vyprat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4337
12.10.23 18:19

Neni to barva na lavicky? na mem mobilu to vypada hnede

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7321
12.10.23 19:07
@Salorka píše:
Holky poraďte. Softshellové kalhoty, dvakrát na sobě a hned se o něco otřel. Netuším o co, ale pračka nepomohlo. Co zkusit?

Není to nějaký mastný flek? Dcera se tak otřela o nějaký technický hnědý olej… stříkala jsem prostředkem odmaštovacím na kuchyně /dokonce ten z DM má napsané že je vhodný na oblečení s mastnými fleky) a ještě i jarem slila… nechala působit a pustilo to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tajemnadama
12.10.23 19:33

Jar, mýdlo jelen

• Citovat
  • Upravit
35
12.10.23 20:10

A není to mastný? Zkusila bych žlučové mýdlo a FeelEco na skvrny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
12.10.23 20:15

Holky díky. Samotný jar jsem zkusila a nic. Řekla bych, že se asi otřel o nějaké auto, ale úplně mastné mi to nepřijde. Hnědý to právě je, tak možná i ta lavička. Zkusím zítra zajet do dm a něco koupím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2902
12.10.23 22:56

Benzinový čistič skvrn. To pomůže skoro na všechno. Ptej se v obyčejné drogerii, DM a pod. to nevedou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais Brno
13.10.23 06:06
@Salorka píše:
Holky poraďte. Softshellové kalhoty, dvakrát na sobě a hned se o něco otřel. Netuším o co, ale pračka nepomohlo. Co zkusit?

Tak pokud jsi to už vyprala, tak moc šancí nebude…chtělo to minimálně vzít jarem, pokud to byla nějaká mastnota a pak v ruce vyprat mýdlem s jelenem a nakonec až pračka.

• Citovat
  • Upravit
4337
13.10.23 08:07

Pokud by to opravdu byla barva, tak na tu zadny odmastovac nestaci, to by muselo byt redidlo, a to v dmku nekoupis
tusim ze neco poustelo, napr propiska, i lakem na vlasy (tam je tekave redidlo na ten lak) ale na takhle velkou skvrnu by ho padlo urcite strasne moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný