Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Salorka píše:
Holky poraďte. Softshellové kalhoty, dvakrát na sobě a hned se o něco otřel. Netuším o co, ale pračka nepomohlo. Co zkusit?
Není to nějaký mastný flek? Dcera se tak otřela o nějaký technický hnědý olej… stříkala jsem prostředkem odmaštovacím na kuchyně /dokonce ten z DM má napsané že je vhodný na oblečení s mastnými fleky) a ještě i jarem slila… nechala působit a pustilo to.
A není to mastný? Zkusila bych žlučové mýdlo a FeelEco na skvrny..
Holky díky. Samotný jar jsem zkusila a nic. Řekla bych, že se asi otřel o nějaké auto, ale úplně mastné mi to nepřijde. Hnědý to právě je, tak možná i ta lavička. Zkusím zítra zajet do dm a něco koupím.
Benzinový čistič skvrn. To pomůže skoro na všechno. Ptej se v obyčejné drogerii, DM a pod. to nevedou.
@Salorka píše:
Holky poraďte. Softshellové kalhoty, dvakrát na sobě a hned se o něco otřel. Netuším o co, ale pračka nepomohlo. Co zkusit?
Tak pokud jsi to už vyprala, tak moc šancí nebude…chtělo to minimálně vzít jarem, pokud to byla nějaká mastnota a pak v ruce vyprat mýdlem s jelenem a nakonec až pračka.
Pokud by to opravdu byla barva, tak na tu zadny odmastovac nestaci, to by muselo byt redidlo, a to v dmku nekoupis
tusim ze neco poustelo, napr propiska, i lakem na vlasy (tam je tekave redidlo na ten lak) ale na takhle velkou skvrnu by ho padlo urcite strasne moc