Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
ahoj
stále se nemohu dopočítat ponožek po vyprání, vždycky mi nějaká chybí
jak to děláte vy máte nějaký fígle ? když je spojím, jako zamotám do sebe, tak se nevyperou
![]()
Nemám fígle…
ale mám plnou igelitku ponožek jen po jedné----kde je druhá je mi záhadou ![]()
Fígl nemám, ale zatím se nám ztratila jen jedna ponožka, kterou měla Anežka u babičky (jednu už nepřivezla). Ale už je zase na světě.
Já když věším prádlo, tak vždycky dávám ponožky z jednoho páru k sobě. Tím zjistím, že některá chybí, a pátrám (často ji najdu ještě v bubnu, i když předtím hodně prohlížím, nebo v nějakém jiném kusu oblečení. A je to pak i lepší při skládání - nemusím párovat.
Petra Z píše:
Nemám fígle…
ale mám plnou igelitku ponožek jen po jedné----kde je druhá je mi záhadou
jako u nás doma už dávno jsem to přestala řešit ![]()
Naše pračka taky žere ponožky. Už jsem jí vysvětlovala, že to nemá dělat a stejně to nezabírá
![]()
Smířila jsem se s tím a když ponožky začnou docházet, tak koupím nové
![]()
![]()
To je úúúžasný nadpis
![]()
Já měla ten samý problém. Po každém vyprání mi nějaká ponožka chyběla a fakt netuším, kde jsou
![]()
Před nějakou dobou jsem začala ponožky secvakávat k sobě spínacím špendlíkem, vyprané jsou všechny, žádná už mi nechybí a navíc se nezdržuji hledáním druhé ponožky při skládání
![]()
U nás to samý a taky to už neřeším, akorát mě štve že většinou jde o ty novější kousky ![]()
Siu tak to já mám spravedlivou pračku žere jak nové tak staré ponožky spravedlivě ![]()
Tak já taky věším v páru…ale holt už na šňůře mi chybí
často ji najdu při dalším praní,jednou za čas igelitku vysypu a spáruju co najdu,ale pořád jich mám plno jen po jedné ![]()
Mám spešl pytlík na spodní prádlo a když jsem líná je „sáčkovat“, spojím ponožky za horní gumu a ponožky se vyperou úplně krásně. Jinak teď přišel soused a povídal, že sem mám napsat, že mu žere i kapesníky a prádlo mu obrací naruby ![]()
Ahoj Šo,
dlouho jsem tě neviděla :/.
Taky je věším vedle sebe pár jako hkac a od té doby jsou snad všechny.Ale nechápu proč ti malý skřítci žerou v pračce zrovna ponožky vždyť přece smrdí
.
tterka dobrý nápad ![]()
Přidávám se do klubu.Přemýšlím už roky,kde ponožky jsou,ale marně.Taky jich mám plnou igelitku,po každém praní se snažím nějaké dohledat,ale marně. ![]()
Holky, já nedávno na nějakým zahraniční programu fakt viděla, jak pračka mezi bubnem tu ponožku v cucne a ta je v prostoru mezi bubnem a obalem pračky. Tam kde je topné těleso. Ale podle toho, kolik mi jich chybí, už by se ta naše ani netočila
![]()
Holky také často řeším tuto záhadu, někdy se za čas objeví úplně v jiném prádle (po důkladném prohledání bubnu)
, občas se mi stane, že je v kapuce od mikiny nebo v rukávě. Pamatuji si u staré pračky jsme jich několik našly v sítu, ale to bylo ještě takové velké, tady je malinké. Takže jedině pozvat Sherlocka Holmese. Abych je spínala - na to prdím ![]()
holky chlámu se tu na celé kolo a jsem ráda, že nemám žrouta jen já
taky když je věším tak dávám rovnou do páru, ale problém je, že je nespáruju páč ta druhá jaksi chybí ![]()
Siu taky mám spravelivou, žere mi všechny ![]()
Prodigy se špendlíkem to neni špatný nápad, ale jak to tak vidim sežere mi i ten špendlík
a soused má nějakou dokonalejší verzi což ![]()
Megk nechápu proč zrovna ponožky, ale jsem ráda, že né rovnou mikinu
a na dubňátkách jsem tuhle byla a psala zprávu z půlroční ko
![]()