Zabudování klimatizace
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Podstatná otázka: je to váš dům nebo váš byt v obytném domě?
Pokud byt, tak je dost podstatné, jak se k případnému umístění venkovní jednotky klimatizace staví SVJ.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Zateplený dům celkem solidně odolává teplu. Soudím, že je lepší vtrochu tepla, než klima (pro mimino).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ivan PPZ no já dotaz naprosto chápu. Loňské léto jsme se několik týdnů nedostali ani v noci pod 28°,bylo to šíleně. Spali jsme přikrytí mokrými ručníky a i to pomáhalo vždy jen na chvilku. Nejmladší byl věčně uhřátý, ty noci byly fakt za trest.
Také o pořízení uvažujeme, ale mrzí mě, že tím prakticky přijdeme o možnost být na balkoně, kam by foukal horký vzduch. A museli bychom vybrat nějakou extra tichou, aby nás nekamenovali sousedé. Budu sledovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ivan PPZ píše:
Zateplený dům celkem solidně odolává teplu. Soudím, že je lepší vtrochu tepla, než klima (pro mimino).
Právě naopak, teplo jakoby zdvojnásobuje. Je to byt v OV. Ono to není trochu tepla, když se tady slůuníčko opírá, píšu, je tu 33 stupňů..To mi přijde víc než trochu tepla. A samozřejmě nehodlám na mimčo foukat 18 ti stupňový vzduch aby mělo záněty, ale třeba jen tech 25 stupnu, jak mame ted.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, takže odpovědi se asi nedočkám, tak prosím aspoň o radu. Když v bytě máte vedro, velké vedro, jak to řešíte? Třeba mě napadlo mokré prostěradlo na okno, nebo slunečník připevnit na balkonové zábradlí aby sluníčko tak nešlo do bytu? Nebo?
Díky za tipy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit