Začala jsem kulhat

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6
18.10.17 16:39

Začala jsem kulhat

Dobrý den, je mi 16 a jaksi se mi stal problém…Už od včerejška mě trochu boleli klouby, dnes ráno mě bolelo koleno. A navíc od včerejšího odpoledne kulhám..Mám v plánu to povědět matce, až se vrátí z práce. Tak se zeptám tady. Nevíte, co by to mohlo být a co mě v budoucnu čeká??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ou
24138
18.10.17 16:48

Čeká tě velmi trudná budoucnost. Jestli to nepřejde, tak půjdeš k lékaři…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
18.10.17 16:57

@Ou Jak krutá??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
18.10.17 17:02

@TikyNaty to nevíš že jít k lékaři je nejhorší osud co koho může potkat?

Nikdo jiný, než lékař po patřičném vyšetření a se znalosté tvé anamnézi ti neřekne co ti je.

Rozhodně ne internet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
18.10.17 17:03

Si dej prášek proti bolesti? :roll: špatně si třeba šlápla to přejde :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
18.10.17 17:07

@Petruna21 Akorát, že já nekulhám, protože by mě něco bolelo… V tom je ten háček :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
18.10.17 17:08

@TikyNaty No tak zajdi k lékaři a tam ti poví co ti je :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1055
18.10.17 17:09

@TikyNaty
A. Přechodila si virozu nebo chřipku a sedlo ti to na klouby - pár dní klidového režimu a ibuprofen to vyřeší. B. Máš dědičný sklon k revma a při klesajících teplotách se ti tahle neřest objevila. C. Stále můžeš ještě růst. D. Nedostatek některých minerálů ve stravě. E. Možný příznak boreliosi nebo jiné nemoci. F. Zvláštní reakce organismu na výkyvy hormonů během měsíce. No, každopádně pokud se stav zhoršuje, tak by ti doktorka měla alespoň nabrat krev, aby vyloučila tu boreliosu a zánět. Pak se uvidí, co dál. Hodně štěstí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
18.10.17 17:09

@Petruna21 Už jsem to pověděla matce, ale ta se o lékaři nezmínila.. Myslím, že se mnou nemá v plánu tam zajít :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1055
18.10.17 17:24

@TikyNaty
Zkus ještě vyloučit ty běžnější příčiny: sundej těsné džíny a šup do vyhřátých tepláků, aby si neměla kyčle, kolena a páteř stažené, nezapomeň na teplé ponožky. Přidej horký čaj, ibuprofen a šumivé magnézium. Pokud máš možnost, vyhřej si klouby v teplé vaně s olejíčkem nebo solí. A do večera klid s nohama ve vodorovné poloze. Pokud ti bude i ráno stejně nebo hůř, tak se seber k doktorce sama - 15 ti už bylo, občanku máš, tak nemá důvod tě nevyšetřit. Každopádně tvůj stav nevyžaduje pohotovost, tak se neplaš. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
18.10.17 17:32

Koukám, že má zřejmě diagnostikovaný tourettův syndrom, tedy asi trpíš na tiky. Bohužel musím ti říct, že s touhle nemocí jdou klouby prostě do háje a občasný „výpadek“ hybnost je normální :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA