Začátek porodu?

1769
19.9.10 11:32

zacatek porodu?

ahoj, holky mam dotaz od vcera mam neustaly bolesti v krizi jako pri MS, obcas to vystreli do trisel a poboliva me bricho, v noci jsem skoro nemohla bolesti spat. mam tyden pred terminem ale doktorka rikala ze asi budu rodit driv, ze malej je dost velkej. v utery jsem byla otevrena na jeden prst a rikal ze uz mam ohranicenou placentu, tak nevim jestli uz to neni nakej zacatek :nevim: zatka mi jeste neodesla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5778
19.9.10 11:33

Zkus horkou vanu a uvidíš..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
19.9.10 11:35

tu uz jsem mela vcera a bolelo to dal, dnes ji teda taky vyzkousim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
19.9.10 11:39

jeste dotaz jak dlouho bych mela byt v ty horky vane??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
19.9.10 11:45

mohl by to byt zacatek porodu , ja jsem mela bolesti do krize ,ale byli pravidelny cca po 15 min od 2 od rana. dala jsem si teplou sprchu a nepomohlo. v 11 hod mi praskla plodovka a 13.25 byl malej na svete. rodila jsem o 4 dny dřív, mysleli ze budu prenaset, otevrena na prst jsem taky byla. jinak zatka mi muze odtect s plodovkou. mela odtekla zatka den pred porodem a v den porodu druha cast. radsi bych jela do nemocnice za to nic nedas. ja si myslela, ze to jsou jen poslove.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenka76
19.9.10 11:53

ja si taky myslim,abys jela do nemocnice,vratit domu te muzou vzdycky. kdyz mas termin pred porodem a i doktorka rikala,ze uz se oteviras,tak uz to bude ono. me rekla doktorka,ze se oteviram, a za 3dny jsem rodila,ale me praskla voda,takze jsem vedela,ze to je porod.hodne stesti a dej vedet jak si dopadla :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1769
19.9.10 13:17

no holky asi to tak dopadne, vana nezabrala :cry: me vtom krizi ale boli porad, zadny pauzy proste vkuse. chci doma vydrzet co nejdyl abych si me teda nenechali a ja nerodila z buch vi kdy. nemuzu sedet, chodit, proste hruuuuuuuza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
19.9.10 18:12

Ja jsem 40+5 a uz dva dny me boli v tom krizi presne jak ty popisujes. Modlim se, aby to byl zacatek porodu, ale zatim tomu nic nenasvedcuje. Ta bolest je ale desna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
15.5.14 16:43

Ahoj,

snad se najde někdo, kdo odpoví i na oživenou diskuzi.

Zítra mám TP a před hodinou mě po wc začlo bolet břicho, ale jen na levé straně, je to taková ostrá bolest, že jsem musela jít v předklonu. Teď ležím podložená polštářema a je to lepší. Začalo to někomu podobně? Mě to spíš přijde jak zaražené prdy, ale 100× horší. Je to mé druhé těhotenství, ale první porod mi vyvolávali a takhle to tedy nebolelo.

Díky za zkušenosti. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
15.5.14 16:49

@S_h_a_n_i_e to porod nebude :-) Možná mimi špatně natočené, něco uskřinutého, upostrčeného, porod poznáš. Věř, že poznáš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
15.5.14 16:58

@berry4 Díky, já si taky myslím. Manžel už mě chtěl hnát do nemocnice… Ale i tak..bolí to teda fest…jdu zkusit vanu, jestli to povolí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
15.5.14 16:59

Měla jsem několik týdnů předporodem, když jsem se namáhala, když se zvětšilo břicho, možná nějaké ty vazy děložní se natáhli, každopádně to bolelo jak kráva a s porodem to nemělo nic společného, pomohlo jen nehnutě ležet a čekat, až to přejde. Malinko pomohla vana, ale stejně pak bylo potřeba ležet a vůbec to nenamáhat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
15.5.14 21:01

Holky taky mám otázečku, už od rána mě cca co 10 - 20 minut pobolívá břicho, sprchu jsem zkoušela a nic se nestalo :nevim:, bolest ani nepřestala ani nezesílela. A celý den mám celkem silný výtok + před chvíli jsem v něm objevila trochu krve (takovy chrmlík :D)a i ráno proběhlo něco podobného. Jsou to posli nebo ne, čert aby se v tom vyznal :D
Díky za zkušenosti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7164
15.5.14 21:03

@x-tina v kolikátým jsi týdnu? mlže ti odcházet pomalu hlenová zátka, ale ta může odcházet i týden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
15.5.14 21:09

@backjay včera už jsem měla rodit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie