Začátek snažení listopad 2022

813
19.11.22 20:36

Začátek snažení listopad 2022

Ahoj holky, zvu sem všechny které se začínají snažit o miminko teď v listopadu :mavam: Já jsem momentálně 15DC a už týden pilně zaděláváme na potomka, nevěřím, že vmby to vyšlo hned na poprvé, ale jelikož už dvě dítka doma máme, tak mě to až tak netrápí. S manželem jsme spolu 7 let a od doby co se známe jsme vždy věděli, že chceme 3 děti, tak snad nám bude ještě jednou přáno :srdce: Budu ráda když se podelite i i své příběhy a budeme se společně podporovat a čekat na vytoužené // :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
813
19.11.22 20:38

Omlouvám se za chyby v textu, ale telefon nechce spolupracovat :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
745
19.11.22 21:51

@Lenca93 ahojky, já jsem 16DC, tak jsme na tom skoro stejně 😊 u nás to ani snažení nejde nazvat, spíš jsme si před 2 dny řekli, že se chránit už nebudeme a to byla zrovna i ovulace, tak silně pohybují, že to tento měsíc vyjde 😅 jinak minulý měsíc jsem měla cystu,22. jdu na kontrolu jestli je to ok 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
19.11.22 22:44

@XxDxX Ahooj, tak super to jsem ráda, že se našel někdo kdo také začíná :D No tak ale vyjít to u vás také může že jo :lol: Tak schválně budeme čekat spolu do konce měsíce a uvidíme :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
745
19.11.22 23:20

@Lenca93 no možné je všechno, ale na první jsme čekali taky nějakou dobu a to jsme se opravdu snažili 😁 takže kdyby to teď bylo z jednoho jediného možného, byla by to sranda 😁 no a kdy bys měla mít termín menstruace? Nebo kdy budeš testovat? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
20.11.22 02:46

@XxDxX My jsme na první i druhou dceru čekali přes rok :) Vždycky jsem už ani nedoufala, že by to vůbec vyšlo. Pak jsem po přečtení všech doporučení začala užívat Nosifol a do měsíce jsem byla těhotná :D Jako jestli to bylo tím nevím, ale zvláštní, že to opravdu zabralo 2× stejně hned do měsíce :D Takže teď jsem nasadila Nosifol už předem a děj se vůle boží. MŠ mám dostat až 4.12. takže do té doby času dost. A co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
745
20.11.22 08:57

@Lenca93 taky beru vitamíny, ale brala jsem je na začátku nepravidelně, ale pak jsem měla opravdu krásný ovulační test, tak od té doby beru pravidelně :D ale bolí mě dost prsa a mám pořád hlad, tak nevím, jestli to nepřestanu raději brát :D na příští měsíc mám připravené kapičky Gynex :palec: já bych to měla dostat 2.12. :) času taky dost a ikdyz jsem si řekla, že to nebudu řešit, tak bych se už testovala nejradši dnes :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
20.11.22 09:12

Ahojky.
Tak se přidávám taky 😇
Jsem první měsíc po vysazení antikoncepce.
Hned tento měsíc jsem zkoušela ovulační testy a ovulacní test byl pozitivní 19 DC.
Dneska jsem 21DC.
Příznaky v den pozitivního testu, bolest v podbříšku a citlivá prsa a vlhko :D
Tak jsem zvědavá.
Přikládám foto testu. Všechny předešlé testy byly negativní. Úplně dole je dělaný večer 19DC a uprostřed dopoledne 19DC a ten nahoře je 18DC.
Držím všem moc palce.
Jak často se snažíte? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
745
20.11.22 09:41

@listecek111 ahojky, ty testy vypadají taky krásně :palec: držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
20.11.22 09:48

@XxDxX děkuji :srdce:
Jen nevím kdy mám testovat :D 7 den po pozitivním testu je asi brzy, že? Mám doma testy, ale teď jsem teprve 2 den po pozitivním testu.
Jak často se snažíte každý den nebo obden nebo dle nálady?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
745
20.11.22 10:03

@listecek111 testovat taky nevím, kdy začnu, jsem v tomhle nedočkavá :D no u nás je to podle nálady, ale tak my jsme se rozhodli minulý týden v čase ovulace, takže nějaké extra snažení nebo, že bych po sexu ležela a nohy nahoře, to ne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
20.11.22 10:09

@XxDxX chápu,taky jsem nedočkavá😁
Test asi udelám za 8 dní a uvidíme 🍀
Nohy nahoře jsem taky neměla a sex máme teď poslední týden každý den 1× tak si říkám není to moc? Četla jsem různé názory, snažení obden a někdo říka, že klidně každy den.Ale když je chuť tak je chuť :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
745
20.11.22 10:12

@listecek111 když je chuť, tak bych to neřešila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
20.11.22 11:31

@XxDxX přesně tak :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
20.11.22 12:08

@listecek111 Ahooj :mavam: No tak tvoje testy vypadají krásně :lol: To kdyby si viděla moje, tak se zasměješ. Já nikdy na testu neměla tu druhou čárku stejně silnou jako testovací a ovulace stejně probíhala. Ale budu se těšit u vás a netrpělivě čekat zda to u vás vyjde :D My měli s manželem u druhé dcery sex každý den, někdy i dvakrát a moc to nebylo a vyšlo to :lol: Já myslím, že pokud jste oba zdraví, tak není důvod vynechávat a určitě se to podaří :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí