začátek těhu a hubnu

13
16.10.07 12:42

začátek těhu a hubnu

Ahoj všem! Před otěhotněním jsem měla svůj (bohužel) váhový rekord - 63kg (při výšce 166), hodně jsem jedla sladké a hodně jsem jedla vůbec :) Nebyla jsem tlustá a nebyla jsem štíhlá… Nevolnosti zatím moc nemám a když jo, tak nikdy ráno, nicméně chuť k jídlu také nemám. Jím menší porce, ale hodně ovoce a zeleniny, ryby, jogurty- z principu, rozhodně ne proto, že bych na ně měla chuť :) a hooodně piju, žízen je veliká :P Výsledkem je, že jsem za 2týdny zhubla 2- 2,5 kg.
Tak si říkám, že to snad nemůže moc vadit, že asi tělo a mimi vědí, co dělají. Nevlastní sestra prý taky při těhu celkově spíš zhubla!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9262
16.10.07 12:55

Myslím že to je v pohodě. Já zvracela dost a zhubla jsem za 6 týdnů 7 kilo nejedla jsem téměř vůbec (resp. neudržela jsem nic v žaludku) a Dr. se na to netvářil nijak tragicky u obou těhu. Jediným problémem by mohly být tekutiny. A ty pokud jíš, máš dostatek tekutin a nějakou tu vlákninu a vitamíny tak to by mělo být úplně v pohodě. :wink:

Ber to pozitivně aspoň nepřibereš dvacet kilo. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
16.10.07 13:22

sisko, to je v pohode, vetsina z nas na zacatku tehu zhubla - nekdo 2 kg, nekdo 8kg - je to individualni. toho se neboj, pokud se nedostanes na hranici podvyzivy, kdy by to mohlo ohrozit plod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2649
16.10.07 14:33

Je to v pohodě. Začala jsi pravidelněji a zdravěji jíst a je to vidět. Já jsem to měla stejně - nejdřív jsem zhubla 2 kg a pak až začla decentně přibírat.
Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3235
16.10.07 16:32

klídek, je to ok. já zhubla za první tři měsíce 6 kilo (ve zbytku těhotenství jsem pak zas 20 nabrala). bylo mi dost zle, ale nebyla jsem ten blicí typ, to se mi přihodilo za celé těhu jen 2× (když nepočítám tři „epizody“ těsně před porodem přímo v porodnici).
ale bylo mi zle hlavně večer, přes den docela v pohodě, tak jsem jedla taky docela normálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
16.10.07 16:53

Tak dík :) Mně to docela vyhovuje, ale počítám, že se ty chutě ještě dost změní :lol: Tatínek je zas spokojený, že jestli něco zhubnu, tak v tomhle stavu to rozhodně nebudou ňadra :oops: Proste chlap…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
16.10.07 17:59

šiško,
já jsem ve 22.týdnu a zhubla jsem celkem 12kilo, mimino je velikostně jak z učebnice. Pokud jsi Ty i mimčo ok, tak to nevadí.

• Citovat
  • Upravit
907
18.10.07 12:54

Ahoj Šiško,ja som v 17tt a schudla som už 6kg.No ja vďaka tomu,že každ deň vraciam.Ale čo neurobím pre toho krpca,že? :D Tak sa drž,papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
18.10.07 16:20

Sisko

jak pisou holky je to normalni..Ja taky na zacatku tehu zhubla o par kilo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí