Začátek v ISCARE

magdík123
17.4.13 12:40

začátek v ISCARE

Ahoj holky,
rada bych se podelila o zkusenosti v ISCARE. Snazime se rok o mimco a porad nic. Moje vysledky HP jsou ok, pritelovo spermio take. 24 mame prvni konzultace v ISCARE. Nemate zkusenosti?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12067
17.4.13 13:51

Ahoj, nemam zkusennosti z Iscare ale chci vam poprat moooc stesticka :kytka:
je dobre ze to resite takhle po roce snazeni :hug:
my jsme to meli na delsi dobu, pomohli nam v Gennetu a ted cekam holcicku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.4.13 16:09

Ahoj, já v ISCARE darovala vajíčka, jsou tam moc příjemní - super je paní doktorka Jaržembovská (mladá a ukecaná a usměvavá) a mají super výsledky, alespoň co si pamatuju podle hromadných fotek ze srazů maminek…Přeji hooodně štěstíčka!!! :hug: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
6792
17.4.13 16:51

Ahojky ja navstevuju iscare. Opravdu muzu jen doporucit. Ke komu jste objednani? Ja chodim k dr. Jarzembovske, ale vsechny dr. jsou na mne moc hodne! vsechno vysvetli. Neboj :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
magdík123
18.4.13 10:43

Nevim ke kteremu doktorovi…jen jsem se objednala, a vlastne nemuzu se uz dockat, apon se tam neco bude dit, tak porad cekam a nic. A doufam, ze uz za nedlouho budeme 3 :dance: :dance: Takze doporucujete dr. Jarzembovskou??Ze bych si ji vyzadala..

• Citovat
  • Upravit
1788
19.4.13 20:51

Doporučuji!!! všichni včetně sestřiček jsou tam profíci. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
magdík123
19.4.13 21:53

@Helenie tak koukam, ze vybrala jsem dobre, a verim, ze to bude rychli :dance:

• Citovat
  • Upravit
28.4.13 21:18

Přidávám se a Marika Jaržembovská je fakt doktorka na svém místě…ale i ostatní jsou super, nemluvě o sestřičkách…to jsou holky úžasný :*
My tam chodíme od listopadu 2012 a teď čekáme, jak to bude s ET, máme 2.IVF, tak uvidíme, jak to dopadně. Každopádně všem přeju hooodně štěstí a ať se miminko povede… :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.