Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj, nemam zkusennosti z Iscare ale chci vam poprat moooc stesticka ![]()
je dobre ze to resite takhle po roce snazeni ![]()
my jsme to meli na delsi dobu, pomohli nam v Gennetu a ted cekam holcicku ![]()
Ahoj, já v ISCARE darovala vajíčka, jsou tam moc příjemní - super je paní doktorka Jaržembovská (mladá a ukecaná a usměvavá) a mají super výsledky, alespoň co si pamatuju podle hromadných fotek ze srazů maminek…Přeji hooodně štěstíčka!!!
![]()
Ahojky ja navstevuju iscare. Opravdu muzu jen doporucit. Ke komu jste objednani? Ja chodim k dr. Jarzembovske, ale vsechny dr. jsou na mne moc hodne! vsechno vysvetli. Neboj ![]()
Nevim ke kteremu doktorovi…jen jsem se objednala, a vlastne nemuzu se uz dockat, apon se tam neco bude dit, tak porad cekam a nic. A doufam, ze uz za nedlouho budeme 3
Takze doporucujete dr. Jarzembovskou??Ze bych si ji vyzadala..
@Helenie tak koukam, ze vybrala jsem dobre, a verim, ze to bude rychli ![]()
Přidávám se a Marika Jaržembovská je fakt doktorka na svém místě…ale i ostatní jsou super, nemluvě o sestřičkách…to jsou holky úžasný
…
My tam chodíme od listopadu 2012 a teď čekáme, jak to bude s ET, máme 2.IVF, tak uvidíme, jak to dopadně. Každopádně všem přeju hooodně štěstí a ať se miminko povede… ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Ahoj holky,
rada bych se podelila o zkusenosti v ISCARE. Snazime se rok o mimco a porad nic. Moje vysledky HP jsou ok, pritelovo spermio take. 24 mame prvni konzultace v ISCARE. Nemate zkusenosti?