Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky snažilky zakládám pro nové i stávající klientky Arlety diskusi…Stávající prosím o rady pro nás začínající…a nám co začínáme přeji jen samé úspěchy
@SlunickoMamina já tedy nemám osobní zkušenost (naštěstí) ale mám vemi dobrou kamarádku, které pomohli až v Arletě, navzdory třem předchozím nevydařeným IVF jinde a 5-ti letech bezmoci ![]()
Navíc když pořádali po roce Balonkové nebe, pan doktor i sestřičky si mou kamarádku pamatovali jménem a na jejich chování jsem slyšela jen samou chválu.
Tak přeji moc štěstí, veřím že jsi v dobrých rukou. ![]()
@pralinka2727 moc děkuji za podporu slyšela jsem taky jen chválu proto jsme se rozhodli jít tam…myslím že když se připojí pár snažilek nebo maminek uteče to čekání lépe
Ahoj.
My jsme jezdili k dr. Doležalovi. Pomohl nám. Teď už se docela dlouho snažíme o druhé a bohužel bez úspěchu. Jakmile to dostanu, budu nás tam opět objednávat. Když jsme tam dorazili v srpnu 2009 poprvé, tak jsem byla z p. doktora docela paf.
Na pohled je nepříjemný, neusměje se… Na to jsme si pak už zvykli. Důležité je, že své práci rozumí. ![]()
Byla tam kamarádka. Jak píše @Vanda9 pocit z doktora spíše neutrální, nic moc. Spíš nic než moc. Podstoupili ivf a podařil se jim první ket. Ale prej co následovalo potom bylo na
Pan dr. si asi myslel, že se nezadaří tak brzy a ty kecy… těhotenství ještě nic neznamená, beztak začnete krvácet..
Ale svojí práci umí, akorát mu chybí empatie ![]()
Moc děkuji za příspěvky a co se týče ceny nevíte náhodou jak to je??
@SlunickoMamina A Vy už tam jezdíte nebo jste objednaní? Na ceny můžeš mrknout k nim na web. Nám naštěstí tenkrát stačil clostík a pregnyl. Manžel nějaká antibiotika. Jinak to nakonec dopadlo přirozeně.
![]()
@lúlinek Tak to slyším prvně.
Nám to tam tenkrát doporučili manželoví známí. A ti byli teda na IVF, mají dvojčátka. A nic špatného jsem od nich neslyšela. Spíš naopak. Byli zcela spokojení. Třeba měl dr. jen špatnou náladu. ![]()
@Vanda9 my jdeme na první schůzku 30.4. jinak u nás půjde jen IVF podle toho co říkala dr. proto se ptám jestli někdo něco navíc platil jinak ceník je ale léky atd tam není
Koukám, že maj objednávací termíny docela dlouhý.
Já jsem domluvená s dr. (po mailu), že se máme objednat v půli cyklu. Takže tam pojedeme 26. nebo 29.4. Uvidím, kdy dorazí MS.
Snad Ti tu někdo ohledně léků něco napíše. Já jsem tenkrát dostala jen injekci pregnylu a nic jsem neplatila.
@SlunickoMamina píše:
@Vanda9 my jdeme na první schůzku 30.4. jinak u nás půjde jen IVF podle toho co říkala dr. proto se ptám jestli někdo něco navíc platil jinak ceník je ale léky atd tam není
Aha. Takže Vy už máte nějaká vyšetřebí za sebou.
Můžu se zeptat, jak dlouho se snažíte?
@SlunickoMamina píše:
@Vanda9 já jsem po laparoskopii tak proto tak dlouho
@Vanda9 dva roky to nešlo já mám dva syny přirozeně ale s manželem žádné dr mě poslala na laparoskopii a ta dopadla dost špatně a já už přirozeně prý mít děti nemohu proto arleta
@SlunickoMamina Aha. Tak snad to takhle brzy dopadne.
Mně čeká nejspíš hysteroskopie. Už dle méno gyndaře vím, že je také chyba ve mě.
Tak si budem držet palce, jo? ![]()
@Vanda9 To on asi měl blbou náladu. Ale když se někdo snaží o mimi, zadaří se a on je takhle spraží
Dost nevhodné!
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.