CAR Arleta Ostelec nad Orlicí

11.4.13 12:19

CAR arleta ostelec nad Orlicí

Ahojky snažilky zakládám pro nové i stávající klientky Arlety diskusi…Stávající prosím o rady pro nás začínající…a nám co začínáme přeji jen samé úspěchy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3337
11.4.13 12:49

@SlunickoMamina já tedy nemám osobní zkušenost (naštěstí) ale mám vemi dobrou kamarádku, které pomohli až v Arletě, navzdory třem předchozím nevydařeným IVF jinde a 5-ti letech bezmoci :D
Navíc když pořádali po roce Balonkové nebe, pan doktor i sestřičky si mou kamarádku pamatovali jménem a na jejich chování jsem slyšela jen samou chválu.
Tak přeji moc štěstí, veřím že jsi v dobrých rukou. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.4.13 12:58

@pralinka2727 moc děkuji za podporu slyšela jsem taky jen chválu proto jsme se rozhodli jít tam…myslím že když se připojí pár snažilek nebo maminek uteče to čekání lépe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20950
11.4.13 14:23

Ahoj.

My jsme jezdili k dr. Doležalovi. Pomohl nám. Teď už se docela dlouho snažíme o druhé a bohužel bez úspěchu. Jakmile to dostanu, budu nás tam opět objednávat. Když jsme tam dorazili v srpnu 2009 poprvé, tak jsem byla z p. doktora docela paf. :oops: Na pohled je nepříjemný, neusměje se… Na to jsme si pak už zvykli. Důležité je, že své práci rozumí. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
666
11.4.13 14:49

Byla tam kamarádka. Jak píše @Vanda9 pocit z doktora spíše neutrální, nic moc. Spíš nic než moc. Podstoupili ivf a podařil se jim první ket. Ale prej co následovalo potom bylo na :poblion: Pan dr. si asi myslel, že se nezadaří tak brzy a ty kecy… těhotenství ještě nic neznamená, beztak začnete krvácet.. :zed: Ale svojí práci umí, akorát mu chybí empatie :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.4.13 15:28

Moc děkuji za příspěvky a co se týče ceny nevíte náhodou jak to je??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20950
11.4.13 15:36

@SlunickoMamina A Vy už tam jezdíte nebo jste objednaní? Na ceny můžeš mrknout k nim na web. Nám naštěstí tenkrát stačil clostík a pregnyl. Manžel nějaká antibiotika. Jinak to nakonec dopadlo přirozeně. :srdce: :dance:

@lúlinek Tak to slyším prvně. 8o Nám to tam tenkrát doporučili manželoví známí. A ti byli teda na IVF, mají dvojčátka. A nic špatného jsem od nich neslyšela. Spíš naopak. Byli zcela spokojení. Třeba měl dr. jen špatnou náladu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.4.13 15:45

@Vanda9 my jdeme na první schůzku 30.4. jinak u nás půjde jen IVF podle toho co říkala dr. proto se ptám jestli někdo něco navíc platil jinak ceník je ale léky atd tam není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20950
11.4.13 15:49

Koukám, že maj objednávací termíny docela dlouhý. :think: Já jsem domluvená s dr. (po mailu), že se máme objednat v půli cyklu. Takže tam pojedeme 26. nebo 29.4. Uvidím, kdy dorazí MS.
Snad Ti tu někdo ohledně léků něco napíše. Já jsem tenkrát dostala jen injekci pregnylu a nic jsem neplatila.

@SlunickoMamina píše:
@Vanda9 my jdeme na první schůzku 30.4. jinak u nás půjde jen IVF podle toho co říkala dr. proto se ptám jestli někdo něco navíc platil jinak ceník je ale léky atd tam není
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.4.13 15:55

@Vanda9 já jsem po laparoskopii tak proto tak dlouho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20950
11.4.13 19:37

Aha. Takže Vy už máte nějaká vyšetřebí za sebou.
Můžu se zeptat, jak dlouho se snažíte?

@SlunickoMamina píše:
@Vanda9 já jsem po laparoskopii tak proto tak dlouho
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.4.13 19:55

@Vanda9 dva roky to nešlo já mám dva syny přirozeně ale s manželem žádné dr mě poslala na laparoskopii a ta dopadla dost špatně a já už přirozeně prý mít děti nemohu proto arleta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20950
11.4.13 20:26

@SlunickoMamina Aha. Tak snad to takhle brzy dopadne. :hug: Mně čeká nejspíš hysteroskopie. Už dle méno gyndaře vím, že je také chyba ve mě. :( Tak si budem držet palce, jo? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.4.13 21:45

Určitě snad to bude vše dobré

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
666
12.4.13 14:05

@Vanda9 To on asi měl blbou náladu. Ale když se někdo snaží o mimi, zadaří se a on je takhle spraží :| :zed: Dost nevhodné!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.