Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
v klidu
, někdy je to cítit až kolem 24 týdne nebo i později. a jestli čekáš první tak o to víc později to ucítíš
Buď v klidu
mužou se objevit i za dva, tři týdny. Mrkni tady do diskuzí ![]()
https://www.emimino.cz/…ohyby-58790/
Příspěvek upraven 27.02.12 v 11:04
Ahoj. Pokud jsi prvorodička, byl by to skoro zázrak, kdybys cítila pohyby od začátku 19.tt
, pokud jsi druhorodička, tak už by to tak výjimečné nebylo, ale pořád to nemusí nic znamenat. Mj to závisí i na tom, jak je miminko natočené a kam zrovna kope
. Tak ať už se brzy dočkáš
. I když ono to pak moc na klidu nepřidá, páč pak zas při sebemenší pauze budeš nervozní, proč pohyby necítíš
. To nic proti tobě, píšu vlastní zkušenost
.
ahoj, ja to u prvniho citila ve 22.tt a ted u druhyho v 18.tt.. neboj, brzy se dockas ![]()
Já jako druhorosička cítila první pohyby, ty bublinky až ve 20.týdnu, jako prvorodička ještě déle, neboj, dočkáš se, nic se neděje.
nejlépe, když si večer v klidu lehneš na záda, aniž bys dělala cokoliv jinýho… ono to je zpočátku jen takový zvláštní pocit, člověk si to klidně může splíst a považovat to za pohyby střev. Mně to trvalo asi 2 týdny, než jsem se ujistila, že to je fakt ono ![]()
Děkuju za pochopení
a za uklidnění taky!!No jsem prvorodička,tak asi máte pravdu a stím lehnutím na záda,to jsem zkoušela několikrát ![]()
Já jsem hodně dlouho nevychytala, kdy jsou to pohyby a kdy pohyby střev
a pořádně cítím prcka tak od 24tt (to jsem taky pochopila, že jsem ho cítila i dřív, ale nepoznala jsem to). Teď ve 30tt si pohybů užívám až až…někdy, když se v noci probudím a zapomenu, že jsem těhule, tak mám pocit, že mám v břiše vetřelce ![]()
Ahoj, ja jsem ve 22tt a pohyby taky stále necítím, nebo možná že cítím, ale nepoznám je
…
Nestresuj se a neřeš to, v 19 tt je vážně brzo…
Ono taky záleží jak jsi hubená, kde máš placentu a jak je prcek otočenej
…
Dočkáš se!! ![]()
Anonymní píše:
Ahoj holčinyRadši anonym,jsem asi hysterka,chjo
ale začínám mít nervy na pochodu.Bříško už trochu vylezlo ale ty pohyby,prostě nic.Žádný bublinky,šimrání,lupání
ahoj
-pokud jsi prvorodicka, tak muzes citit pohyby az kolem 20tt a pokud mas silnejsi postavu, tak to muze byt jeste pozdeji ![]()
ja jsem prvorodicka a poprve jsem citila v 18+4tt-bylo to hezke prekvapeni ![]()
Ahoj holčiny
Radši anonym,jsem asi hysterka,chjo
ale začínám mít nervy na pochodu.Bříško už trochu vylezlo ale ty pohyby,prostě nic.Žádný bublinky,šimrání,lupání