Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte holkyn máte některá zkušenost s prášky elicea? dlouho době se mi motala hlava oběhla jsem kolečko doktorů a nikde mi nic nezjistili neurolog mi předepsal eliceu že to mám od stresu že to mi ten stres odbourá docela často mám takový vnitřní neklid, začnu se s ničeho nic bát a ani nevím pořádně čeho večer se mi špatně usíná kolikrát se mi strašně s ničeho nic rozbuší srdce, už jsem několik i skončila na pohotovosti nikdy mi nic nezjistili, naposled jsem tam byla protože se mi večer šíleně rozbušilo srdce říkala jsem si neplaš to bude dobrý to přejde ráno jsem se zbudila a jako by jsem se nemohla nadechnout jako že mi nestačil normální dech vždycky jsem se musela z hluboka nadechnout a během dne se ještě přidalo pálení na hrudi no zase jsem jela na pohotovost a zase nic jako bych si to vymyslela ale já to tak fakt pociťovala. tak jsem začla brát ty elicea doktor mi řekl že si mám první týden dávat půlku s 10mg ráno první den jsem s toho byla úplně mimo, rozklepana, zmatená a jako by opilá a druhý den to samé, jaké byly vaše začátky? mám takové myšlenky že si zítra vezmu jenom čtvrtku aby mi s toho nebylo tak hrozně všem vam děkuji za odpovědi
@Misha 32 ahoj.. mohu vedet, jak dlouho si mela motani hlavy? Cely den a kazdy den? Mam neco podobneho, denne se mi mota hlava, mam bolest hlavy a krční patere. Take mi nasadili Eliceu, ale beru ji 7.tyden a vubec to nezabira. Dekuji.
@KatkaH29 mě se motala hlava pořád cele dny trvalo to asi půl roku možná i dýl každý večer jsem brečela ať se ráno zbudim a to motání je pryč tu eliciu jsem vysadila vůbec mi nepomohla bylo mi po ní ještě hůř měla jsem myšlenky na sebevraždu a brutální úzkosti. Já to motání měla nejspíš od stresu když jsi ve stresu tak ti tuhnou trapezy a vytváří se tam tigrpointy (spoušťové body) tak jsem začla chodit na masáže co 14 dnu paní mi je rozmasirovala taky jsem chodila na baňky, každý večer a ráno jsem si tu krcni páteř protahovala a vyzkoušela jsem i akupunkturu, nevím přesně co mi v té době pomohlo ale to motání ustoupilo teď když se mi začne motat hlava tak si zajdu na tu masáž nebo si záda oblepím tou hřejivou náplasti s papričkou