Začínám šetřit - přidáte se?
- Fotoalbum (7)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Já nekupuju balené pití, polotovary, sladkosti a podobné blbosti, ale stejně si o 1000,– týdně můžu nechat zdát. Vždyť maso a ryby jsou tak velké položky..
Fakt obdivuju, že to někomu stačí. Pokud jí kvalitně samozřejmě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já bych se s dovolením taky přidala. My sme 4 a nekupujeme žádné polotovary, pečivo málokdy (peču povětšinou doma), sladké pití pouze jednou za čas na míchanej drink…Nevím kolik máme na týden ale ušetřit něco by bylo super
. Jinak pro maso, toaleťák, olej a pleny. Jezdím pravidelně do makra nechám tak cca 2000 ale pak už celej měsíc občas aj dýl nekupuju…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, taky bych se přidala a občas nakoupila pro nějaký tip… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@smudla92 rada se inspiruji, ale mam dojem, ze uz jsme na dne toho, kam jsem ochotna zajit. uz ani pokazde nesplachujeme ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobré ráno, jak jsem si myslela, ze se vrhnu na nějaký plán, tak jsem usla. Teď už jsem na cestě do práce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pudloslava píše:
@smudla92 rada se inspiruji, ale mam dojem, ze uz jsme na dne toho, kam jsem ochotna zajit. uz ani pokazde nesplachujeme
Jezis, tak to uz by pro me osobne byl trochu extrem
. To tolik setrite, protoze chcete, nebo protoze musite?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pudloslava píše:
@smudla92 rada se inspiruji, ale mam dojem, ze uz jsme na dne toho, kam jsem ochotna zajit. uz ani pokazde nesplachujeme
Fuj, to nedělá můj děda a vlezeš u něj na záchod a vše načichlé chcánkama.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslím, že @Pudloslava to myslí tak, že třeba jdou ráno po sobě dva, tak spláchne ten druhý. A pokud jim to nevadí, tak je to jenom jejich věc a žádná návštěva to nezaznamená.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nam pristi leden konci fixace hypoteky, kdyz jsme si ji brali, tak jsem si rikala, ze bychom to mohli pri tom konci fixace splatit. A ted, kdyz se to blizi, jsme tomu na mile daleko:-// minuly tyden jsem si udelala excel tabulku - prijmy, vydaje za posledni tri mesice a hruza. Mame slusny platy, ale strasne utratime. I treba cash, co my vybereme za kazdy mesic
Chci si dat nejakou rozumnou castku na jidlo, kapesny, atd. Kdyz ty utraty vidi clovek takhle pred sebou, tak je to proste mazec ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Oudrey píše:
Nam pristi leden konci fixace hypoteky, kdyz jsme si ji brali, tak jsem si rikala, ze bychom to mohli pri tom konci fixace splatit. A ted, kdyz se to blizi, jsme tomu na mile daleko:-// minuly tyden jsem si udelala excel tabulku - prijmy, vydaje za posledni tri mesice a hruza. Mame slusny platy, ale strasne utratime. I treba cash, co my vybereme za kazdy mesic![]()
Chci si dat nejakou rozumnou castku na jidlo, kapesny, atd. Kdyz ty utraty vidi clovek takhle pred sebou, tak je to proste mazec
no to záleží v čem Vám peníze utíkají. Dost velkým žroutem financí jsou malé ale časté výdaje, které ani neregistruješ, tady kafe, tady časopis, no různě. Když to za rok sečteš, profrcáš blbostma a zbytnými výdaji třeba leteckou dovolenou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, taky nad tím dumám, už delší dobu. Mám stanovenou měsíční taxu, i z té bych chtěla něco uškudlit ![]()
Dřív, když sem byla fekt bez peněz se mi osvědčil jeden velký nákup za měsíc potřebných trvanlivých potravin a drogerie, a pak už jen kupovat pečivo, salám, maso. Teď mám ještě jednu vychytávku, objednávám ovoce a zeleninu přes svetbedynek.cz a nemusím tak často chodit do obchodu, ptž sem tam dycky neco nechala ![]()
Kdo si potrpí na kvalitní mýdla, může si udělat své, nevyjde to levnějc než nejlevnější v obchodě, ae vím co tam dávám, a kvalita je někde jinde a je levnější než kvalitní přírodní mýdla.
Pečivo mám převážně své, krom těch starých komunisticých rohlíků, které neumím.
jsme 2 dospělý a dvě děti, i s drobným nákupem oblečení a pro mě benzin, se musím vejít do 15tis. Většinou to zvládám, ae už nemám moc prostor na ušetření, chtěla bych aspoň něco.
jinak mám pokladničku na padesátky a pak mám tubu od šumivých vitamínů na dvacky, těch se tam vleze přesně za litr ![]()
Uvítám jakýkoli recept jak na to ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Burj Chalifa
Jj, presne tak. My pecivo kupujeme kazdy den cerstve, aby mel syn na svacinu do skoly, a kdyz uz jdu do obchodu - z prace, hladova - koupim dalsi blbosti. O vikendech casto nevarime, protoze jsme po vyletech - a to pak taky penize litaji. Kdyz rano s manzelem nespechame do prace, zastavime se nekam na snidani, atd. Proste vse spatne
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kazdopadne ted to chci upravit, zredukovat a mit vetsi prehled. Prosla jsem si ty vydaje a chci to upravit tak na pulku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Duckula píše:
Ahoj, taky nad tím dumám, už delší dobu. Mám stanovenou měsíční taxu, i z té bych chtěla něco uškudlit
Dřív, když sem byla fekt bez peněz se mi osvědčil jeden velký nákup za měsíc potřebných trvanlivých potravin a drogerie, a pak už jen kupovat pečivo, salám, maso. Teď mám ještě jednu vychytávku, objednávám ovoce a zeleninu přes svetbedynek.cz a nemusím tak často chodit do obchodu, ptž sem tam dycky neco nechala
Kdo si potrpí na kvalitní mýdla, může si udělat své, nevyjde to levnějc než nejlevnější v obchodě, ae vím co tam dávám, a kvalita je někde jinde a je levnější než kvalitní přírodní mýdla.
Pečivo mám převážně své, krom těch starých komunisticých rohlíků, které neumím.
jsme 2 dospělý a dvě děti, i s drobným nákupem oblečení a pro mě benzin, se musím vejít do 15tis. Většinou to zvládám, ae už nemám moc prostor na ušetření, chtěla bych aspoň něco.
jinak mám pokladničku na padesátky a pak mám tubu od šumivých vitamínů na dvacky, těch se tam vleze přesně za litr
Uvítám jakýkoli recept jak na to
tuba? To musím zkusit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit