Začínám šetřit - přidáte se?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6836
12.2.16 20:06

Já nekupuju balené pití, polotovary, sladkosti a podobné blbosti, ale stejně si o 1000,– týdně můžu nechat zdát. Vždyť maso a ryby jsou tak velké položky.. :cert: Fakt obdivuju, že to někomu stačí. Pokud jí kvalitně samozřejmě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3931
12.2.16 21:49

Tak já bych se s dovolením taky přidala. My sme 4 a nekupujeme žádné polotovary, pečivo málokdy (peču povětšinou doma), sladké pití pouze jednou za čas na míchanej drink…Nevím kolik máme na týden ale ušetřit něco by bylo super ;). Jinak pro maso, toaleťák, olej a pleny. Jezdím pravidelně do makra nechám tak cca 2000 ale pak už celej měsíc občas aj dýl nekupuju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
12.2.16 22:11

Taky se přidávám ale nevím, neušetřím vůbec nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
12.2.16 22:48

Ahoj, taky bych se přidala a občas nakoupila pro nějaký tip… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43057
13.2.16 07:27

@smudla92 rada se inspiruji, ale mam dojem, ze uz jsme na dne toho, kam jsem ochotna zajit. uz ani pokazde nesplachujeme :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
13.2.16 07:28

Dobré ráno, jak jsem si myslela, ze se vrhnu na nějaký plán, tak jsem usla. Teď už jsem na cestě do práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
13.2.16 09:20
@Pudloslava píše:
@smudla92 rada se inspiruji, ale mam dojem, ze uz jsme na dne toho, kam jsem ochotna zajit. uz ani pokazde nesplachujeme :-(

Jezis, tak to uz by pro me osobne byl trochu extrem 8o. To tolik setrite, protoze chcete, nebo protoze musite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.2.16 09:39
@Pudloslava píše:
@smudla92 rada se inspiruji, ale mam dojem, ze uz jsme na dne toho, kam jsem ochotna zajit. uz ani pokazde nesplachujeme :-(

Fuj, to nedělá můj děda a vlezeš u něj na záchod a vše načichlé chcánkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10019
13.2.16 10:02

Myslím, že @Pudloslava to myslí tak, že třeba jdou ráno po sobě dva, tak spláchne ten druhý. A pokud jim to nevadí, tak je to jenom jejich věc a žádná návštěva to nezaznamená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1869
13.2.16 10:29

Nam pristi leden konci fixace hypoteky, kdyz jsme si ji brali, tak jsem si rikala, ze bychom to mohli pri tom konci fixace splatit. A ted, kdyz se to blizi, jsme tomu na mile daleko:-// minuly tyden jsem si udelala excel tabulku - prijmy, vydaje za posledni tri mesice a hruza. Mame slusny platy, ale strasne utratime. I treba cash, co my vybereme za kazdy mesic :nevim: :nevim: Chci si dat nejakou rozumnou castku na jidlo, kapesny, atd. Kdyz ty utraty vidi clovek takhle pred sebou, tak je to proste mazec :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
13.2.16 10:36
@Oudrey píše:
Nam pristi leden konci fixace hypoteky, kdyz jsme si ji brali, tak jsem si rikala, ze bychom to mohli pri tom konci fixace splatit. A ted, kdyz se to blizi, jsme tomu na mile daleko:-// minuly tyden jsem si udelala excel tabulku - prijmy, vydaje za posledni tri mesice a hruza. Mame slusny platy, ale strasne utratime. I treba cash, co my vybereme za kazdy mesic :nevim: :nevim: Chci si dat nejakou rozumnou castku na jidlo, kapesny, atd. Kdyz ty utraty vidi clovek takhle pred sebou, tak je to proste mazec :pocitac:

no to záleží v čem Vám peníze utíkají. Dost velkým žroutem financí jsou malé ale časté výdaje, které ani neregistruješ, tady kafe, tady časopis, no různě. Když to za rok sečteš, profrcáš blbostma a zbytnými výdaji třeba leteckou dovolenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26055
13.2.16 10:41

Ahoj, taky nad tím dumám, už delší dobu. Mám stanovenou měsíční taxu, i z té bych chtěla něco uškudlit :D
Dřív, když sem byla fekt bez peněz se mi osvědčil jeden velký nákup za měsíc potřebných trvanlivých potravin a drogerie, a pak už jen kupovat pečivo, salám, maso. Teď mám ještě jednu vychytávku, objednávám ovoce a zeleninu přes svetbedynek.cz a nemusím tak často chodit do obchodu, ptž sem tam dycky neco nechala :roll:
Kdo si potrpí na kvalitní mýdla, může si udělat své, nevyjde to levnějc než nejlevnější v obchodě, ae vím co tam dávám, a kvalita je někde jinde a je levnější než kvalitní přírodní mýdla.
Pečivo mám převážně své, krom těch starých komunisticých rohlíků, které neumím.
jsme 2 dospělý a dvě děti, i s drobným nákupem oblečení a pro mě benzin, se musím vejít do 15tis. Většinou to zvládám, ae už nemám moc prostor na ušetření, chtěla bych aspoň něco.
jinak mám pokladničku na padesátky a pak mám tubu od šumivých vitamínů na dvacky, těch se tam vleze přesně za litr :mrgreen:
Uvítám jakýkoli recept jak na to :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1869
13.2.16 10:44

@Burj Chalifa
Jj, presne tak. My pecivo kupujeme kazdy den cerstve, aby mel syn na svacinu do skoly, a kdyz uz jdu do obchodu - z prace, hladova - koupim dalsi blbosti. O vikendech casto nevarime, protoze jsme po vyletech - a to pak taky penize litaji. Kdyz rano s manzelem nespechame do prace, zastavime se nekam na snidani, atd. Proste vse spatne :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1869
13.2.16 10:46

Kazdopadne ted to chci upravit, zredukovat a mit vetsi prehled. Prosla jsem si ty vydaje a chci to upravit tak na pulku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
13.2.16 10:47
@Duckula píše:
Ahoj, taky nad tím dumám, už delší dobu. Mám stanovenou měsíční taxu, i z té bych chtěla něco uškudlit :D
Dřív, když sem byla fekt bez peněz se mi osvědčil jeden velký nákup za měsíc potřebných trvanlivých potravin a drogerie, a pak už jen kupovat pečivo, salám, maso. Teď mám ještě jednu vychytávku, objednávám ovoce a zeleninu přes svetbedynek.cz a nemusím tak často chodit do obchodu, ptž sem tam dycky neco nechala :roll:
Kdo si potrpí na kvalitní mýdla, může si udělat své, nevyjde to levnějc než nejlevnější v obchodě, ae vím co tam dávám, a kvalita je někde jinde a je levnější než kvalitní přírodní mýdla.
Pečivo mám převážně své, krom těch starých komunisticých rohlíků, které neumím.
jsme 2 dospělý a dvě děti, i s drobným nákupem oblečení a pro mě benzin, se musím vejít do 15tis. Většinou to zvládám, ae už nemám moc prostor na ušetření, chtěla bych aspoň něco.
jinak mám pokladničku na padesátky a pak mám tubu od šumivých vitamínů na dvacky, těch se tam vleze přesně za litr :mrgreen:
Uvítám jakýkoli recept jak na to :D

tuba? To musím zkusit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat