Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Kdo poradí s výběrem záclon? Prosím i o fotečky ![]()
Potřebuji do moderního interiéru, jednoduché…
Předem děkuji za rady ![]()
ahoj také jsem chtěla navrhnout japonské stěny..... jsu jednoduché vzdušné a dobře vypadají, jinak se dneska dá vybrat, dělají barevné..... já třeby nemám záclony ale jenom závěsy…
japonské stěny jsou moc hezké, ale chci záclony ![]()
Koupila bych je i z internetového obchodu, ale potřebovala bych vidět nějakou inspiraci … a nevím kde …
http://www.zaclony.cz/
![]()
Oddělení Záclony, ale i Voály.
Mi se líbí provázkové ![]()
Lindi - mrkni na záclony s olůvkem. Ty mám já a vypadá to dobře. Nejsou to ty klasické dirkaté. Zkusím ti to někde najít. No nic jsem nenašla, já je kupovala v OBI.
POsílám ještě fotečku. Je to focený teď jen na rychlo, tak kvalitka nic moc.
Já mám záclonu takovouhle, ale nevím jestli je moderní.
Mě se prostě hrozně líbila a je řídká, takže moc necloní, což by mi vadilo u těch japonských stěn, že dost zakrývají okno.
Něco jednoduchého by bylo asi nejlepší. Já mám zatím tyto, ale časem snad pořídím něco vhodnějšího.
jsem pro jednobarevné voály…dají se pěkně kombinovat (mám šedé a fialové - stejně tak doplňky v pokoji) ![]()
Já mám taky všude voály a jsem s nima spokojená. Kámoška má zrovna byt po rekonstrukci, superhypermoderní, zvolila záclony a podle mě to tím úplně zazdila.
Do moderního bytu bych taky volila voály, ty co sem hodila Rybana jsou přesně typ, který mi do moderního bytu přijde jako ok. Případně když už záclonu, tak jednobarevnou bez vzorku, co nejhustěji tkanou.