Fleky z prášku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4
24.3.10 12:53

Fleky z prášku

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda máte někdo zkušenosti s tím, že vám dělá prášek fleky. Asi dva roky už peru v Rexu a nestávalo se mi to. Teď hned několikrát za sebou jsem zničila bílé halenky, kalhoty a mikiny. Všude jsou namodralé flíčky, které už podruhé vyprat nešly. Domnívám se tedy, že je to z těch krystalků obsažených v Rexu, můžete mi teda někdo něco doporučit, co nebude dělat fleky na bílém prádle? A nevíte, zda se něčím dají fleky ještě odstranit, z již zničených věcí? Mockrát děkuji za odpovědi, mějte se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4569
24.3.10 13:20

Taky se mi dělaly na oblečení fleky, používám persil, už se nedělají, já myslela že mi to dělá pračka. NIkdy jsem nepřišla na to čím to je fleky byly někdy i dost velké někdy hodně malých flíčků. Ted už mi to nedělá. Ty co se mi udělaly se mi nepovedly ničím odstranit :cert: :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
24.3.10 13:54

Párkrát se mi to stalo, když manžel nasypal moc prášku a ten se nerozpustil. Vypálilo to fleky a je to neodstranitelné- je to jako fleky od sava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13434
24.3.10 13:55

A máchadlo používáte? Měla jsem podobný problém - ale jen u bílého prádla…přestala jsem k bílému přidávat máchadlo a už je to dobrý…Peru v Arielu a Persilu - německém. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JVP
568
24.3.10 14:58

Používám gely a tam ten problém není. A na bílé prádlo se mi nejvíc osvědčil gel na bílé prádlo z DM drogerie (White senzation) :lol: Tak ho zkus, třeba ty fleky aspoň vyblednou :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
25.3.10 10:27

Děkuji za rady, vyzkouším, co mi radíte a uvidím. Každopádně jsem teď z každého praní nervózní :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný