Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojky holky,nemáte některá zkušenost jak se zbavit pavouků v domácnosti.předělali jsme starý barák ve staré části po pavoukách ani stopa a v nové sámá pavučina a mraky pavouků.budu ráda za každou radu. ![]()
Ahoj.
Existují ,,plašiče,, na pavouky ![]()
Odpuzovač-plašič pavouků - K čemu slouží
Odpuzovač-plašič pavouků je určen k vypuzení pavouků z obytných prostor, půd, sklepů apod. Odpuzovač-plašič pavouků generuje signály vysokých kmitočtů, zpravidla se jedná o kmitočet (výšku zvukového signálu) kolem 6000 Hz až 15 000Hz. Odpuzovač-plašič pavouků v podstatě imituje zvuky predátorů, kteří pavouky požírají a tím odpuzuje pavouky z prostor chráněných odpuzovačem-plašičem. Pavouci jsou sice velmi užiteční, nicméně mnoho lidí má z pavouků strach, nebo se jich štítí, v tomto případě je pak určitě odpuzovač-plašič pavouků lepším řešením, než plácačka na mouchy.
Dobré téma, také bych se ráda pavouků zbavila.. Teď přes zimu to šlo, to jen sem tam takový ten sekáč, ale teď zjara zase přijde určitě halda takových těch obrovských tlustých černých, ze kterých se klepu ještě týden poté
Bydlíme v přízemí, takže taky síla, hlavně v koupelně jich bývají mraky a je to šok, když v noci rozespala a bosa jdu na záchod a vedle mojí nohy něco, co má v průměru i s nohama snad 5 cm ![]()
Ten odpouzovač - funguje na celý byt, nebo v každé místnosti musí být jeden? Fakt to funguje?
jo díky já už z toho fakt nemůžu fakt poctivě každej den uklízím ale jsou všude nejvíc v dětském pokoji a prcek už tam kvůli tomu nechce ani spát.je to hrozný je mi trapně když každej den gruntuju jak magor a druhej den mám opět všude pavučiny.
těch černejch má doma taky dost.fakt nevím spousta lidí mi řikalo ať zkusím reid na lezoucí hmyz ale to tak smrdí že to pak ani nejde vyluftovat.a stejně se neodstěhovali. ![]()
Raid používám, ale nepůsobí preventivně, jak se říká.. Ale já jsem takovej srab, že se bojím k pavoukovi přiblížit a zamáčknout ho, takže ho zdálky postříkám a on za chvíli chcípne.. Pak ho smetu a spláchnu do záchodu ![]()
Ten plašič nemám, ale až se přestěhujeme do baráku, tak stopro pořídím ![]()
Můj táta má plašič na krtky a ten funguje perfektně!!Vyhýbají se zahradě obloukem.
Já taky pavouky nesnáším. Nedokážu je strachy ani zabít. Představuji si, jak se vymrští a přistane na mě
brr.
Odpuzovač-plašič pavouků - Použití
Odpuzovač-plašič pavouků je tedy určen pouze pro použití ve vnitřních prostorách budov, zvukový signál správně zkonstruovaného odpuzovače-plašiče pavouků je velmi slabě slyšitelný, takže ani při použití v domácnosti přístroj nepůsobí rušivě. Co se týče dosahu těchto přístrojů, pak jeden elektronický odpuzovač-plašič pavouků je schopen ochránit jednu menší, nebo středně velikou místnost. Běžně se jedná o plochu kolem 30m2
Zatím bydlíme v bytě, takže já půjdu zatím jak píšete do toho spreje
smrad nesmrad, ať chcípnou ![]()
…téééda holky,
jen čtení vašich příspěvků mě způsobil husí kůži
… mě jednou za čas vleze velkej pavouk na wc okénkem.Když není doma chlap,tak poslouží sousedka,která přinese ohromnou sklenici a chytne ho do ní.To by bylo po mě
.Samozřejmě z toho má srandu
.Radu nemám…ale co Biolit na lezoucí hmyz???
já se jich teda nebojím ale někdy z těch tlusťočkejch mám i husinu.Do boje proti pavoukům ![]()
ten jsem nezkoušela jen ten reid a ten nezabíral.jsou všude v plyšácích,pod postelí všude je to horor.když je vysaju tak mi přijde že tou rourou zpátky vylezou mrchy.
Tak to jsem na tom podobně jak vy, já mám s pavouku taky hrůzu, máme jich tu taky plno a nevíme jak se jich zbavit
. a hlavně ty černý macatý. Manžel je chytá, prý se zabýjet nebudou, a já ho teda zabiju, ale nesnáším ten pocit křupnutí. ![]()
a máš taky všude pavučiny já mám kompletně omotaný konzole atd.uklidím a tak za dva dni znova. ![]()
ahoj
ja mam plasic mam ho spise na mysi, bydlime kousek od pole, a lezou k nam pres pudu, a jak pisete fobie z pavouka ja mam z mysi
jednou jsem volala manzelovi at prijede dom, protoze jsem zahlidla mys v kuchyni a nesla bych tam udelat jidlo malymu
ted uz je to teda lepsi, sla bych tam… ale zpatky k tematu
mame ten plasic, pisou ze je na mysi a pak dalsi hmyz pavouk, komar, a dalsi brouci…mys se tu vyskytuje zridka ( v pasticce, ted za zimu zhruba do za celou a driv to bylo kazdy tyden 4 i vys) a ted jsem sla kouknout do kuchyne a fakt tam zadna pavucina neni
asi to funguje i na ne
A na chodbe pavucina uz je…
Ahoj holky,
strašně moc bych chtěla plašičku pavouků, tento odpudivý hmyz nenávidím. Kvůli jednomu jsem málem předčasně porodila.
Zabít je nemůžu já si totiž představím, jak se mi pak budou ostatní pavouci mstít za to, že jsem jim zabyla člena jejich klanu.