Jak se zbavit pavouků v domácnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2466
21.3.10 22:30

Já jsem takovej magór, že když ho vidím, jak leze u našich po zdi z venku na baráku, tak je nutím, aby ho šli zabít (mohl by přeci došmajdat až k nějakému oknu 8-o 8-o 8-o áá proč vůbec existujou, vždyť by byl život bez nich mnohem hezčí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
904
22.3.10 10:04

Holky nestraste!!!! V lete chceme jet do Chorvatska, po precteni vasich prispevku mam z dovolene hruizu. Taky se stitim pavouku, mam z nich hruuuuzu.
Predloni jsme byli v Italii v Dolomitech a ja malou chtela nakojit, tak jsme si lehly do krasne kratke travicky (ve vysce asi 2500m nad morem) a po nejake dobe jsem si vsimla, ze kolem nas (i po nas) vsude behani pavouci, cerni(s cervenou)
cca 2cm, ale stacilo to na to, abych vyletela a uz si do travy vubec nesedla!!! Fuuuj.
Nastesti doma zadne temer nemame, obcas na WC v rohu, ti mi nevadi, na zdi malokdy, okamzite vysaju, jsou mali takze to neni zadna hruza.
Ale jednou jsme koupili sedacku a kdyz jsme ji umistili do obyvaku tak asi po pul hodine vylezl tak 10cm velky cerny chlupaty pavouk a namiril si to ke dverim, to jsem fakt nevedela co delat, doma jsem byla sama, pritel o patro niz, ja bych ho nezabila, mela jsem hruzu priblizit se na krok, ale musela jsem sejit o patro niz pro pritele aby ho odstranil, mela jsem strach z toho, ze kdyz prijdu tak se ztrati a bude nekde v byte schovany, nastetsi tam cekal, tak ho pritel smetl smetakem a vynesl z okna ven…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
31.3.10 16:37

Já jen k tomu Chorvatsku, taky jsem po minulé dovče řekla, že tam nejedu :-? Páč to, co tam v noci vylezlo, bylo něco otřesnýho :poblion: a ještě mi jeden vlezl na cestovní tašku, co jsem měla na skříni, toho se i příťa štítil zabít, jak byl velkej… :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
31.3.10 17:45

tak o plašičce na pavouky jsem se tu dočetla poprvé a kdyby o tom věděla kdysi moje sestra, tak jsme jich měli doma snad 10 na každoumístnost … hold starý barák, trámový podlahy a pod půdou, s polovičkou oknem do zahrady - tady se jich za rok projde a i narodí taková spousta, že to nepočítám, takový ty malý nebo tenkonohý neřešim, ale jak jste psaly o těch „tučných“ tak to je :poblion:

Z důvodu, aby moje dcera neplašila jen co vidí pavouka, tak od malička chytám pavouky do skleničky (připlácnu na zeď nebo podlahu a vsunu tvrdý papír, kterým to přiklopím) a pak volám „pojď se podívat jakýho jsem našla“ :lol: no kolikrát mě to stojí spostu přemáhání, ale naučila jsem se a doma prostě pavouky nezabíjíme, ale vyhazujeme oknem (to aby mohli vesele za chvíli nalézt zase zpátky - nebo aspoň k sousedům :lol:

zrovna loni touhle dobou jsem našla takovou nenápadnou pavučinku a když jsem jí chtěla smést, tak jsem zjistila, že se celá hýbe, bylo tam snad 100 asi milimetrových průhledných pavoučků, tak jsem vzala starý mokrý hadr, shrábla to a letěla s tím do popelnice brrrr kdyby všichni vyrostli :poblion: ale takhle pidi midi, to se ještě dalo

No a je fakt, že párkrát jsme tu měli tak hnusnou potvoru, že jsem na ní šla s vysavačem a abych měla jistotu, že už nevyleze, tak jsem ještě vysypala rýži a tu taky vysála, aby se to trochu utemovalo :D :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
-KAT-
24.4.10 21:36

!NEFUNGUJE!

Koupil jsem si tento zázrak a můžu potvrdit, že nefunguje! http://www.svet-nakupu.cz/…50-dp-64184/ Přímo pod zásuvkou jsem měl tři pavouky, které tento odpuzovač zapnutý nepřetržitě měsíc vůbec nezajímal. Byli to dokonce dva různé druhy pavouků. Chtěl jsem jeden odpuzovač na vyzkoušení s tím, že jich pak koupím v případě funkčnosti více. Ale tento jeden mě natolik zklamal, že koupi dalších už nezvažuji a nikomu ani nedoporučuji! :cert:

• Citovat
  • Upravit
11035
19.9.10 17:30

máte ještě někdo zkušenosti s tím odpuzovačem? Vůbec jsem netušila, že něco takového existuje, ale když jsem to tady na dikuzi našla nadchlo mě to. Chtěla bych ho koupit segře k vánocům :think: . Taje schopná spát venku, dokud po tom co doma uvidí jednoho pavouka její přítel neodtahne všechen nábytek a neujistí ji, že už doma opravdu žádný pavouky nemá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kamila ch
7.2.11 01:51

pavouci

A mate s tou plasickou opravdu zkusenost?Koupili jsme asi 150let stary dum a pavouci se nam roji vsude, kdyby to byli takovi ti ,,normalni,, mali, tak nevadi, ale jsou to takovi 5cm,cerni a to je opravdu neprijemne. Nikdy jsem strach z pavouku nemela, ale nyni si buduju slusnou fobii :-( Dekuji za odpoved Kamila

• Citovat
  • Upravit
Kašparka
20.7.11 12:58

citronela s vodou?

Já jsem se kdysi koukala na seriál o čistění domů a používali tam citronelu s vodou, terou dali do rozprašovače a rozprašovali to po místnostech - ž eto prej pavouci nemaj rádi a odejdou. Tak se to chystám najít znovu na googlu a ještě sehnat tu citronelu ( neni to citron, rostě nám na zahradě ale nevim jestli mi jí máti svěří)tak se zkustě taky po něčwem takovym podívat
:mavam:

• Citovat
  • Upravit
35029
20.7.11 13:27

teda fuj, ani jsem to nepročítala celé .. z pavouků mám taky hrůzu a noční můry a bydlíme v baráku, tak se taky najdou, ale naštěstí ne moc

.. jinak mě těší, že různě šílené představy o pavoučích pomstách, skocích na mě a tak nemám jen já :mrgreen:

.. a někde tu zaznělo, že je „uklízí“ pes .. to je pravda, když ho najde dřív než já a dostane se k němu tak jo, ale jinak je stříkám raidem, protože to taky neumím rozmáčknout brrr a to psa zavírám jinam, už jen aby to nedýchal, vyvětrám a je klid … ale dost jsem si navykla 2× ročně zvenku postříkat raidem okna i dveře a řekla, bych, že o něco lepší ..... jinak máme teď v oknech sítě proti hmyzu, takže to je myslím taky dobré :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
607
20.7.11 13:35

Ahoj-z pavouků mám úplně regulérní fobii-a to takovou,že když vidím většího pavouka,tak normálka přestávám dýchat-no šok.Doma je likviduju vysavačem-představa,že by na mě ze smetáku mohl spadnout-brrrrrrrrrr. Plašička na pavouky nefunguje-mámy koupila už několik druhů a nic.Naštěstí mám chápavého přítele,který je likviduje za mně a ihned-tuhle musel chudák i vylézt z postele a zabít tu potvoru.No a když není doma-nastoupí vysavač :-) Jo a moje mamka je doma nesnáší,ale venku ano-v kůlně si pěstuje obrovskýho křižáka-viděla jsem ho z dálky-monstrum :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
20.7.11 13:44

závidím, jak je všechny luxujete .. já nemůžu, máme psíky a hodně chlupů a tedy bezsáčkový vysavač, kde se vysypává nádobka … bych na ní asi ani nesahla, kdybych věděla, že tam je, natož to vysypat 8-o .. naštěstí přítul je taky dobrovolně likviduje, nejlépe abych o nich ani nevěděla :palec: .. zato bývalý manža se jich bál víc než já, tak to bylo na mě :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
20.7.11 13:48

Já mám ty bestie všude. :cert: Za den zabiju minn.20pavouká a druhý den můžu zase. :zed: :twisted: Jestli máte někdo 100% účinný tip jak se jich zbavit, tak sem. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Elusha3
24.8.11 11:38

No teda holky… Já mám z pavouků teda hrůzu a včerejší noc pro mě byla opravdu horor! Ležím si takhle na posteli, najednou zaregistruju pohyb na zemi u dveří, kouknu a metelí si to ke mně hnusnej, velkej, černej pavouk. Strachy jsem začala ječet, tak přiběhla mamka a začala ho honit po pokoji s košťátkem. No a za chvíli když už jsem se trochu zklidnila, čtu si, kouknu na protější zeĎ k zásuvce a tam mi seděl ještě větší pavouk, takovej hnusnej s dvěma bílejma tečkama na těle. Byl velkej asi jako dlaň bez prstů! Jenomže než jsem doběhla pro mamku, pavouk nikde, 8-o já šla spát do obýváku a teď si netroufám do pokoje vkročit a něco tam dělat! :cry: Je to fakt hnus tyhle stvoření, asi pořídím taky ten plašič na pavouky!

• Citovat
  • Upravit
Elusha3
24.8.11 11:46

Dovětek

Jo a co se týče psů a likvidování pavouků, tak ten náš je úplnej ignorant! Buďto si ho nevšimne ani když mu k němu člověk skoro strčí čumák, nebo ho prostě ignoruje a nechá ho lézt, i kdyby mě ten pavouk vraždil :mrgreen:

A představy o útočících pavoucích mám taky, a jsem moc ráda že nejsem sama :lol: Tuhle jsem šla do „boje“ proti menšímu černýmu, vzala jsem si dlouhý tepláky u nohavic se zavazováním, mikinu s kapucí, holinky a gumové rukavice (to aby mi nemohl zalézt pod oblečení) :-D Myslím že se pavouk před smrtí dobře pobavil… :lol:

• Citovat
  • Upravit
jackinka81
31.8.11 00:48

tak co ted asi mam jako delat kdyz pises, ze ma pavouk zadecek vetsi nez kovova dvacetikoruna…??? :-o ja z nich naprosto silim, zrovna jsem se prestehovala do suterenu v baraku. Dneska mam na konte dva velky cerny, nemela jsem odvahu je zabit, protoze by na mne urcite skocili :poblion: tak jsem je vysala a zacpala jsem hadici novinama. No musim rict, ze mam husinu i u toho vysavani, kdyz si predstavim, jak blizko je moji ruce, kdyz leti tou hadici. no hnus. Uz dlouho uvazujju o nejake terapii, ale jeste jsem nic nepodnikla. Ale musim, protoze mi to nici zivot. :-( mate nekdo zkusenosti s nejakou terapii?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný