Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
holky ja mam na mysi tento http://www.tvproducts.cz/…-a-hlodavcu/
novaduska píše:
a máš taky všude pavučiny já mám kompletně omotaný konzole atd.uklidím a tak za dva dni znova.
ahoj to už je fakt brutální,myslím,že budeš mít někde ve spáře apod. hnízdo jinak si to neumím vysvětlit,není možný,že by se vždycky tak rychle přirnuli,když píšeš,že jsou i v hračkách,tak mě jímá hrůza
Já ty potvory taky nemusím.Naštěstí se jich v našem bytě nevyskytuje příliš-být i v hračkách tak je asi po mně a stěhuju se!S tím plašičem mě to nenapadlo-super nápad pokud to funguje.
Holky nebylo by lépe bez těch pavouků? Já bych snad i ty mouchy přežila
.. Rozhodně by to nebyly takové šoky.. ![]()
Vždycky, když sedíme s našima venku pod pergolou, tak jen čekuju očima, co je v mé blízkosti..A těm vysavačům teda nevěřím (já vím záklopka a bla bla bla) ! A na víc používám ten plastovej orig. k vysavači, takže radši je nevysávat, jen zabíjet! Představa, jak to čistim a vleze mi na ruku
![]()
Holky díky jsem ráda že taky někdo jiný bojuje s těma potvorama.určitě teď jdu objednat plašič.a bude po nich. ![]()
Jj, bez pavouků by svět byl ideální..
Jako já se fakt děsím jara, až se ty potvory rozmnožej, budem hodně větrat a budou zase všude. V koupelně nejvíc, protože tam okno přes jaro a léto téměř nezavíráme..
Já tam pak chodím ještě týden tak, že otevřu dveře (jednou byl pavouk na klice, no málem infarkt), rozsvítím, rozhlídnu se, jestli tam něco neleze a i když jsem ve vaně nebo dřepím na wc, tak se rozhlížím, jestli se ke mě něco neblíží. To pak raid do ruky a nastříkám na něj tak půl flašky, smrad nesmrad
Já ho jinak zabít neumím, jak tu píšete, mám vsugerováno, že když ho budu chtít plácnout pantoflí, tak na mě skočí a pokouše mě..
Když jsem byla malá, spadl mi pavouk do vany, já se koupala a najednou takovej ten mega velkej (u mámy jsou totiž ještě větší jak u nás, no jo, bydlí na vesnici), to byl řev, že to slyšela snad celá ulice
Když mi po ulehnutí proběhl kolem hlavy, tak i když ho máma zabila, tak jsem půl noci seděla na židli a pozorovala postel, jestli tam není další.. ![]()
Před dvěma lety na dovče jsme byli v takových těch chatkách, co jsou ve tvaru áčka, ty maličké, u stran postele, uprostřed stolek.. Chtěla jsem si lehnout a před obličejem se mi začal spouštět takový mega velký a tlustý.. Málem jsem vyběhla jen v kalhotkách ven do kempu
Od tý doby aspoň přítel chápe, že týhle fobie mě nezbaví asi nic.. Celý zbytek dovči každý večer prohlídnul celou chatu a všechny je vymlátil ![]()
máš hustý zážitky s těma mizerama.já se jich teda neštítim ale jakmile jdu do kotelny a prolítne myš tak přikladám ze špalku a úprkem nejkratší cestou ven.mám úplně panickou hrůzu tenkrát jsme ji měli v ložnici přítel nemeškal a šel na masakr desetkrát se netrefil všude omlácený zdi ale pak zasáhl tak že byl krvavej flek na zdi po takový mrňavý mišce.
![]()
jana_m jsem na tom stejně jako ty!
A to jsem měla i sny, jak mi lezou z pod polštáře no děs!! A chatky taky hrůza! Takové ty tenkonohý ještě pžežiju, ale ty macky fakt ne!!!!!!!!! Ani takové ty větší než ,, štěstíčka,,
i ty jsem vždycky masakrovala ![]()
Je tak me vzdycky prislo pres zimu ze jich bylo mraky doma.Bydleli jsme v prizemi.Pouzivala jsem raid ted jsme odstehovani a zatim jsem zadneho nepotkala jsme v novostavbe.A to mame nad hlavou pudu.
Anetta píše:
Ten plašič nemám, ale až se přestěhujeme do baráku, tak stopro pořídím
Můj táta má plašič na krtky a ten funguje perfektně!!Vyhýbají se zahradě obloukem.
Já taky pavouky nesnáším. Nedokážu je strachy ani zabít. Představuji si, jak se vymrští a přistane na mě![]()
![]()
brr.
tak to já taky…brrr ble…fuj ta představa
Tak to byla blbost to tu číst. Buší mi srdce, jen při té představě a to jsem je neviděla. Já mám doma dvě chlupatý plašičky (kocoury) a naštěstí je to v normě. Kdysi jsem se nebála, ale když jsem se na chalupě probudila, že mě něco šimralo v dlani a tam neuvěřitelně velká macatá mrcha (to už snad hraničilo s tarantulí) s nožičkama složenýma (asi chtěla spinkat v mojí ruce), tak jsem měla takový šok,že teď je nemůžu ani vidět. Nedokázala bych na ně nastříkat ani biolit, protože to bych se musela přiblížit na míň než 2 metry. A sebrat mrtvého pavouka nezvládnu ani na lopatku. Co když to jen „hraje“ a na lopatce se probudí? Jsem z nich fakt psycho
![]()
Kakika
to jsi mě pobavila!
Jsem na tom úplně stejně. Jo taky jsme byli u známého, který měl usedlost na vesnici (ta se skládala asi ze dvou baráků) . Ubytoval nás v takovém domečku, kde se uklízelo naposled snad před první světovou válkou. Leželi jsme na zemi na takových madracích. Nechápu, jak jsem se mohla po tom prostoru rozhlédnout až po druhé noci!!Bylo to v podobném stylu, jak píše kakika (spinkat v dlani)
Všimla jsem si toho až v noci (kdy všichni vylezli- přes den nebyli vidět) kdy jsem si pro něco šla , ostatní byli u táboráku . Já jsem si z ,, domečku,, vzala, co jsem potřebovala a když jsem chtěla odejít přesně nade dveřma obr obr pavouk a tentokrát fakt snad ta tarantule. Stála jsem tam jako blbec snad půl hodiny a čuměla na něj. Nemohla jsem se ani pohnout..(a to nebyl v našem ubytování zdaleka sám- ani nechci vědět, kolik jich přeze mě v noci přeběhlo
) . Kdyby se manžel nešel mrknout co je se mnou, tak tam stojím ještě teď asi takhle : ![]()
Teda holky…no já to mám podobně. Ale nevím kdy to u mě začlo. Jen mi máma říká, že jsem prdlá. Že nikoho takového nepotkala…prý jsem s bráchou pavoukům nosila na chalupě mrtvé mouchy, jako malá
![]()
Rodiče tu chalupu prodali a koupili před rokem barák..který je blíž. Občas jezdíme s mužem pomáhat…
..no a to jsem plela záhon(už jsem byla těhu). No jedřív jeden, tak jsem po něm něco hodila, pak další a mrsk po něm. Za ním třetí…už docházelo náředí, kterým bych mrskla…no a pak jich lezlo ze záhonu víc a víc, že jsem se otočila a šla od toho. Nechala jsem rozdělaou práci…ale už bych se k ní nevrátila
ty mrchy jsem pak viděla všude
brr
my mame doma ty menší pavouky (máme kočku, ale ta si jich, potvora, nevšímá
) Ale ty zvladnu většinou sama, i když někdy s hysterakem. ALE.. naši koupili chalupu a to bylo teda něco. To byly tak velký bestie, že když je tata bral botou, byl na stěně flek, jak kdyby sme tam sejmuli myš ![]()
Navíc, ty bestie asi poznaj, kdo se jich bojí, takže naprosta většina z nich se spouštěla nad mojí maličkost, a když nahodou byly na zemi, tak za mnou i utíkaly
. Nikdo mi to nechtěl věřit, dokud sem nechytla hysterak v pokoji, přiběhla mama a na vlastní oči viděla, jak běžím já a za mnou ta mrcha ![]()
Já furt říkala, že je to minimálně skřížený s tarantulí, mělo to zadeček větší než kovová dvacetikoruna ![]()